Miele H 6100 BM - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Miele H 6100 BM
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Inhoud
43 liter
Vermogen
1000 watt
Kleur(en)
zwart, rvs
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dhr. SV 31-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is in feite een oven met een magnetronfunctie. Dat zochten we ook, nu we de magnetron niet vaak gebruiken en de oven vaker. Werkt zoals dat van een Miele verwacht mag worden: snel en precies, met veel mogelijkheden. Warmt snel op en de temperatuur klopt precies (nagemeten met oventhermometer). Enige nadeel vind ik wel dat de oven alleen met hetelucht werkt en niet ook conventioneel.

Pluspunten

  • accuratesse
  • snelheid

Minpunten

  • alleen hetelucht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. Geurten 30-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Snelle opwarmtijd, mooi design, merkbare topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oven warmt heel snel op tot de gewenste temperatuur (in ong. 5-8 minuten tot 220c) waardoor wij elke ochtend vers afgebakken broodjes eten. De bediening is makkelijk en de kwaliteit is van de hoogste klasse. Mooie afwerking en vooral zeer goede service van Miele. Het was het geld zeker waard!

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Kwalitatieve afwerking
  • Zeer goede service van Miele

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wederom geen betere dan Miele! 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Een fantastische oven met magnetron

Algemene score

10,0
Dit apparaat is zijn prijs dubbel en dwars waard, Zowel optisch als technisch een dikke tien, en Miele maakt hiermede zijn naam weer eens waar! Er is geen betere!!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • technische kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella 27-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Snel warm, Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
+ Oven is heel snel op temperatuur
+ Mogelijkheid tot meerdere kookwekkers
+ Veel standaard programma's voor ontdooien/opwarmen/koken van verschillende gerechten
+ Hoog wattage dus magnetron verwarmt snel
- Tussen binnen en buitenglas is helaas ruimte waar viezigheid wel in komt maar niet schoongemaakt kan worden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Kookwekkers
  • Standaard programma's

Minpunten

  • Lastig schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Miele 29-03-2017

Bedankt voor je review Stella.
Wij willen graag met je in contact komen om uit te leggen hoe de ruimte tussen het binnen en buitenglas is schoon te maken.
Wil jij zo vriendelijk zijn om een e-mail met je adres gegevens en telefoonnummer te sturen aan webcare@miele.nl, dan nemen wij contact met je op.
Alvast bedankt.

Reageer

MB 26-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

fijne oven, snel warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze Miele combi-oven 1,5 jaar geleden in gebruik genomen. De oven is mooi om te zien en snel warm. Er zitten veel mogelijkheden op om gerechten op verschillende manieren klaar te maken. Ook was het inbouwen in een standaard keuken een fluitje van een cent. De oven is wel wat minder degelijk dan we vroeger van Miele gewend waren: de keuzeknop zit een beetje los en soms is de bruining niet gelijkmatig. Verder is de over minder makkelijk schoon te houden dan de fabrikant belooft, omdat de achterwand zo heet wordt dat vetspetters inbranden en lastig te verwijderen zijn. Sterk punt van Miele blijft de mogelijkheid om 10 jaar garantie af te sluiten. Dat geeft vertrouwen in de levensduur.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • snel warm

Minpunten

  • minder degelijk dan verwacht
  • lastig schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Miele 28-03-2017

Bedankt voor uw review. Momenteel kunnen wij geen 10 jaar garantie meer aanbieden. Wij proberen hiervoor zo snel mogelijk een alternatief te vinden om het vertrouwen in de levensduur te kunnen blijven houden.

Reageer

Ruud 25-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heel eerlijk; dit was een aanbieding van de keukenverkoper. En Miele, dan is het goed. Dus vertrouwen in het merk.

Pluspunten

  • Gemak in bediening
  • Snel-opwarm knop
  • Goed schoon te houden (speciale binnenwand)

Minpunten

  • Tip-toetsen werken soms niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.J. Vink 19-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Grote en toegankelijke binnenruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor ons moet de binnenruimte van een over groot zijn. Nou, daar voldoet deze over zeer zeker aan. Daarnaast is hij praktisch in gebruik en bij het reinigen.

Pluspunten

  • Grote binnenruimte
  • Stil
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • rooster moet er uit bij magnetronfunctie
  • Eindsignalen stoppen niet automatisch

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 19-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

fijne oven

Algemene score

8,0
handig in gebruik en ziet er fraai uit. Nooit problemen, doet het altijd. Wat dat betreft een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hetru 17-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima oven, makkelijk in gebruik, duidelijke knoppen, goed schoon te maken, levert waar voor zijn geld

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te maken
  • duidelijke knoppen
  • grote ovenruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

,Nanninga 17-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Oven uitstekend Magnetron minder:

Algemene score

8,0
Magnetron heeft langere opwarmtijd dan bij een aparte magnetron
2 bekers naast elkaar geplaatst worden ongelijk warm
Voor de oven geef ik cijfer 9 magnetron 7

Pluspunten

  • Oven prima

Minpunten

  • Magnetron

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Betrouwbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik de oven bijna dagelijks, makkelijk in gebruik, betrouwbaar in gebruik en goede service in de nazorg!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede service/nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hamko 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

degelijke oven/magnetron met veel gebruiksmogelijkheden

Algemene score

8,0
Bij gebruik van de magnetron springt soms de zekering in de meterkast. Wellicht exemplarisch, maar ondanks verschillende reparatiepogingen door MIELE servicedienst niet opgelost. Oven levert betrouwbare bakresultaten Apparaat produceert weinig geluid

Pluspunten

  • aantal gebruiksmogelijkheden
  • degelijke bouw
  • produceert weinig geluid
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • gebruiksgemak niet optimaal
  • magnetron veroorzaakt soms overbelasting

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Amber 07-09-2017

Magnetron kan niet voor overbelasting zorgen dan heb je niet genoeg toevoer
Moet je eens na laten kijken de elektrisch want klopt niet

Reageer

Fam. Daemen 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Solide, eenvoudig keuzemenu met snelknop magnetron, timer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Solide deur, binnen relatief gemakkelijk schoon te maken. Werkt perfect. Instellen gaat gemakkelijk.
Heel goed is de snelknop waarmee je de magnetron kunt aanzetten. Wordt veel gebruikt door ons.
Werking is zoals het hoort. Geeft signaal als temperatuur bereikt is of als magnetron klaar is.
Met de timer kun je bij afwezigheid toch de oven zijn werk laten doen.

Pluspunten

  • Solide bouw
  • Schoonmaken relatief gemakkelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Bakker 16-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is eerst nog wat wennen aan elkaar, na bijna 18 jaar al een miele combi magnetron te hebben gehad.
Weer nieuwe mogelijkheden, maar goed uitgelegd in de gebruiksuitleg en leuk een cursus bij miele keukencentrum
Inmiddels ben ik goede vrienden geworden met mijn nieuwe combi.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Combin oven

Algemene score

8,0
Hij is makkelijk in gebruik duidelijke proramma's en blijft redelijk goed schoon
Klok is ook makkelijk in te stellen

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Blijft goed schoon

Minpunten

  • Werd niet warm op bepaald programma

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

W. Haasnoot 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oven is snel op temperatuur. De magnetron verwarmt mooi gelijkmatig.
Mooie vormgeving.
We zijn heel erg tevreden met dit product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Ooms te Hengelo 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede oven, slechte ontdooifunctie

Algemene score

6,0
Gekocht als vervanging van een 13 jaar oude Miele combimagnetron. De nieuwe is op alle fronten slechter, behalve de ovenfunctie. Die haalt nu 250 gr. Ontdooifunctie werkt met de hetelucht optie, ipv met magnetron. Prijs/kwaliteit: veel te duur.

Pluspunten

  • Hete lucht oven gaat tot 250 gr.
  • Braadautomaat werkt goed.

Minpunten

  • Magnetron laat stop soms doorslaan.
  • Klokdisplay leidt soms een eigen leven.
  • Ontdooifunctie werkt met hetelucht.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Amber 07-09-2017

Vind maar raar ...iedereen heeft goede ervaring en jullie hebben zoveel min punten ]
En de stop doorslaan kan ook niet dan moet je eens de elektrisch door laten meten want daar ligt het aan

Reageer

Els en Hub 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gewoon hartstikke goede combi-oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze combi nu 2 jaar en zijn uiterst tevreden. Oven warmt zeer snel op en werkelijk niet een ovengerecht is mislukt! Voorheen Siemens gehad maar deze Miele is gewoon beter.
Mis wel de pyrolyse functie van de Siemens (geniaal)
Enige minpuntje is de omslachtige bediening.
Niet intuïtief samengesteld. Kan echt gebruiksvriendelijker naar ons oordeel.

Pluspunten

  • oventemperatuur
  • magnetron-functie

Minpunten

  • bediening
  • geen pyrolyse functie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Phil 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

H 6100 BM RVS/CleanSteel NL Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super gemakkelijk in gebruik veel mogelijkheden en gemakkelijk te bedienden.
Van snel broodje afbakken tot iets opwarmen in de magnetron of iets grillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.g 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De miele doet wat het moet doen zoals je overigens ook van miele mag verwachten. De miele is wel van vingerafdruk gevoelig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Functioneel

Minpunten

  • Makkelijk vingervlekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer