Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SM225RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 20-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne vaatwasser

Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

10,0
Hele fijne vaatwasser met voldoende ruimte en mogelijkheden om in de manden steuntje omhoog of naar beneden te stellen

Pluspunten

  • Voldoende programma's
  • Wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terry 01-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Erg snel in de bediening. Je hoeft er geen studie voor te volgen om hem aan te krijgen. Hij verwarmt goed. Simpel en doeltreffend. Ik zou hem iedereen aanraden. Hij is ook nog klein en kan makkelijk ingebouwd worden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2023

Beste Terry,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wij worden blij van tevreden klanten! Fijn dat de bediening zo lekker makkelijk gaat, zo kan al jouw aandacht naar de heerlijke gerechten. 😄

Wij wensen jou heel veel plezier van de magnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r***@k********* 21-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

9,0
Op basis van het advies van mijn keukenverkoper heb ik deze magnetron als aanvulling op mijn nieuwe keuken aangeschaft. Dit omdat ik met mijn inbouw stoomoven geen functionaliteit wilde inleveren maar wél van het gebruiksgemak van een magnetron wilde genieten.
De magnetron is handig in bediening, verwarmt snel een hapje eten op en is zelfs voor mijn kinderen makkelijk in gebruik. En dat voor een eerlijke en redelijke prijs. Prima product dus!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goede prijs

Minpunten

  • Je ziet er veel op (daarom in een kastje zetten)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**************@o********** 15-03-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

8,0
Perfect apparaat
Zeer handig in gebruik
Ben er heel tevreden over
Over al mijn erna apparaten
Beveel het graag bij anderen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Dit zien wij natuurlijk het allerliefst! Een tevreden klant. Fijn dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, de vele mogelijkheden en natuurlijk het mooie design. Leuk om te lezen dat jij ETNA graag aanbeveelt.

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze positieve review en wensen jou heel veel plezier van al jouw ETNA apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m******************@g******** 05-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en goede kwaliteit. Beste service. Goede apparaten alles . Niks mis mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met onze apparatuur en service.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Nicoline 30-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze gedaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

10,0
Magnetron heeft ruim voldoende mogelijkheden en is na het lezen van de instructies makkelijk te bedienen. Mooi ontwerp en een prima prijs en kwaliteit.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-08-2022

Beste Nicoline,

Wat een topscore, een 10! Bedankt.
Hier worden wij nou blij van!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en de eenvoudige bediening.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Carlo 28-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

8,0
een mooi model magnetron eenvoudige bediening
duidelijke instructie
zeer tevreden

Pluspunten

  • duidelijk display
  • snel warm

Minpunten

  • stroom kabel aan korte kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-07-2022

Beste Carlo,

bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de eenvoudige bediening en duidelijke handleiding.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j*********@g******** 25-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

8,0
Mooi design, goede prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijk. En makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn dat je zo tevreden bent over het mooie design en gebruiksgemak van de afzuigkap.
Natuurlijk ook erg fijn dat deze zo eenvoudig schoon te maken is.

Wij wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

AC 22-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed product met scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

8,0
Al jarenlang dit type met plezier in gebruik. Levensduur en degelijkheid zijn meer dan acceptabel. Voelt allemaal wel een beetje plasticachtig aan. Bediening is redelijk intuïtief en mogelijkheden qua gebruik volstaan. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Uiteindelijk voor mij een goed product, dat meer dan volstaat in gebruik.

Pluspunten

  • Intuïtief in gebruik.
  • Volstaat in gebruiksmogelijkheden.
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • Voelt een beetje plasticachtig aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat leuk om te lezen dat de SM255RVS al jaren goed bevalt!
Fijn dat het gebruiksgemak en de mogelijkheden zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog vele jaren kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marcel 09-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

ETNA SM225RVS Een goede en ruimtelijke magnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs sinds 8 mei een Etna magnetron model SM225RVS gekocht omdat onze oude magnetron het begaf.
We hebben hem vandaag 9 mei binnen gekregen en schrokken een beetje van de ruimte die deze magnetron heeft binnen in.
Ik heb voor mijn dochter bakpauws opgewarmd daar vroeg ze al geruime tijd om, Maar wat een goede magnetron geluid is nihil de oude bromde echt best hard wat je zelfs in de huiskamer hoorde. Ik ben tot nu toe zeer tevreden ook het menu is overzichtelijk en zonder het boekje nog te hebben gelezen weet ik al hoe die grotendeels werkt. Helemaal super ik raad hem nu al aan al is het maar voor de ruimte die je binnen in heb. Kan volgens mij makkelijk een pizza in.

Pluspunten

  • Grote schaal om producten op te zetten
  • Veel ruimte binen in
  • Geluids niveau is perfect bijna geruisloos

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste Marcel,

Wat een mooie uitgebreide review met maximale score! Bedankt voor jouw enthousiasme, daar zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat de SM255RVS zo goed bevalt en je deze ook aanraad.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Albertine 09-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

10,0
Prima Magnetron doet wat ie moet doen.
Past heel mooi in onze inbouw.

Bestelling en bezorging daar is alles naar wens verlopen.

We zijn zeer tevreden .

Albertine

Pluspunten

  • Vermogen is top
  • Past mooi in onze inbouw

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste Albertine,
Dank u wel voor uw review. Goed te lezen dat u zo tevreden bent met de magnetron en deze mooi past in uw inbouw. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

A C 01-02-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Gekozen voor zeer betaalbare en vertrouwde degelijkheid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

8,0
Vertrouwd model, nu weer gekozen voor de opvolger. Jaren plezier gehad van het oude model, dus daarom weer gekozen voor een vertrouwd, vernieuwd en in de praktijk bewezen model. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Intuïtief en praktisch in gebruik.
  • Geen overbodige en dure opties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-02-2022

Beste A C,
Bedankt voor deze review. Wat goed te lezen dat u opnieuw hebt gekozen voor een magnetron van ETNA. Wij wensen u vele jaren plezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w*******@h****** 03-01-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

10,0
Mooi om te zien .Makkelijk om te gebruiken . En goede prijs .
Makkelijk om iets gauw op te warmen .
Officiele reactie van Atag 05-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw zeer mooie beoordeling en wij wensen u nog vele jaren plezier van deze magnetron van ETNA.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

m*********@k********* 19-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

9,0
Prima apparaat, in tegenstelking tot veel andere apparaten zeer gemakkelijk in gebruik, prima prijs en heel mooi afgewerkt.
Ik heb hem pas in bezit maar ben heel erg enthousiat en tevreden mee. Het past perfect in onze keuken. Snelle levering. Ik ben ook heel blij met de 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Digitaal
  • Mooi

Minpunten

  • Nog niet achtergekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u zo enthousiast bent over deze combi magnetron van ETNA. Bedankt voor uw zeer mooie beoordeling en wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Wout14 03-09-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi makkelijk uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SM225RVS

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening ,ziet er erg mooi uit . Werkt uitstekend .Veel ruimte .Oven snel op temperatuur . Echt goede aankoop gewoon .

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-09-2021

Beste Wout,

Dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de uitstraling en werking van je apparaat. We wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam Etna

Reageer