Liebherr IRBd 4520 Plus BioFresh - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBd 4520 Plus BioFresh op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**5@g**l.com 16-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege de biofresh laden en ook voor het systeem dat er een alarm afgaat indien de kinderen de koelkast weer laten open staan.

Biofresh laden zijn echt ideaal. Sla en blauwe besjes en andere vers producten blijven wel 2,5 week vers in de koelkast.
We hoeven nu niks meer weg te gooien.
Top uitvinding 👍

Pluspunten

  • Alles blijft langer vers
  • Alarm i
  • Minder diep maar wel nu overzichtelijker

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acwg 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en fijne koelkast. De verlichting is heel makkelijk en fijn. Goede degelijke kwaliteit. Ik hoop dat ie net zo lang mee gaat als onze vorige Liebherr (ruim 15 jaar). Koelkast is makkelijk schoon te maken. De koelvers is top. Alles blijft fris en lang goed.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Goede en degelijke kwaliteit
  • Verlichting
  • Koelvers is heel fijn

Minpunten

  • Bediening via menu is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hepa 31-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitskoelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van een inbouwkoelkast vielen we direct op de indeling van het type IRBD4520 en de vele mogelijkheden mbt koelen. Na de levering voldoet de koelkast geheel aan onze wensen.
Wij hebben overigens in het merk Liebherr zo wie zo veel vertrouwen mbt kwaliteit en mogelijkheden.

Pluspunten

  • diverse koelniveaus
  • indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hr/Mevr De Rooij 07-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast, maar 2 dingen iets onhandig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat. Mooie vormgeving, goede verlichting.
Dus allemaal pluspunten.
Twee minpunten:
* de laden zijn er moeilijk uit te halen. Is toch af en toe nodig voor schoonmaak. Tot nu toe lukt het ons neit. Je bent ook bang de zaak te forceren.
* bovenin de koeler is een plateautje voor kleinere artikelen. Eronder kunnen ook kleinere spullen. Ervoor is dan ruimte voor hogere dingen (flessen). Het is dan lastig om bij te spullen erachter te komen. We begrijpen dat dat moeilijk anders kan.

Pluspunten

  • Liebherr heeft prima naam
  • mooie verlichting

Minpunten

  • laden lastig uit te nemen
  • indeling boven iets onhandig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jurriaan.van.leuven@gmail.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede koelkast. Handige indeling. Planken zijn niet zo diep. Bio frost werkt goed en voor ons belangrijke reden om voor deze koelkast te kiezen

Pluspunten

  • Indeling
  • Bio frost

Minpunten

  • Planken niet zo diep

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**e@g**l.com 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een uitstraling en fijn product.
Een buitengewoon praktisch product, dat een eerste klas uitstraling heeft en de etenswaren koelt op de manier zoals het hoort!
Vooral het bio-fresh gedeelte is een aanwinst in koelkastenland.
Daarnaast is de verzending en het inbouwen uitstekend gedaan!

Pluspunten

  • gebruik
  • uitstraling
  • materiaalkeuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob. 11-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De stille koeler.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie koelkast, super stil, vervangt een koelkast die dag en nacht stond te snorren, deze is beter voor het milieu en de portemonnee. Ik loop vaak in de keuken en denk dan "werkt ie eigenlijk nog wel?" En ja dat doet ie, hij is gewoon stil, heel fijn.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Groenten langer vers

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Ackermans 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoogwaardig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Mercedes onder de koelkasten. Hoogwaardig afgewerkt, digitale in te stellen, alarmering in geval van deur te lang open of bij stroomuitval, perfect in te delen, goede verlichting, bio-frersh lades (0 graden) en last but not least deur sluit automatisch.

Pluspunten

  • hoogwaardige afwerking
  • bio fresh lades
  • digitaal instelbaar
  • LED verlichting
  • deur sluit automatisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stijlvolle inbouwkoelkast waarin de lades en schappen overzichtelijk verdeeld zijn. Ook super netjes en sjiek afgewerkt met een roestvrijstalen biesje. Alles ziet er degelijk uit en voelt stevig aan. Kortom, erg blij mee.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Mooi afgewerkt
  • Ruimtelijk en overzichtelijk
  • Prettige verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne koelkast zeker met de nieuwe techniek waardoor groente, fruit , kaas en vleeswaren langer houdbaar blijven.

De koelkast is hierdoor wel iets minder diep dan ik gewend was van mijn vorige koelkast maar dit komt zeker ten goede door de hoogte.

Fijne verlichting erin en een makkelijk en duidelijker besturingssysteem.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer