Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD4088 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**2@g**l.com 12-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ETNA KOEKAST AANKOOP.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
Een fijne koelkast en stil en zuinig in gebruik en heb deze laten inbouwen in de keuken kast.
zeer tevreden er over deze koelkast en mooie indeling erg blij mee en Aan gemeld op de site Van ETNA .
Normale Garantie 2 jaar van de fabriek . En nog eens 3 jaar van ETNA bedrijf dus totaal 5 jaar .

Pluspunten

  • STIL
  • ZUINIG

Minpunten

  • GEEN
  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het geluidsniveau en ruime indeling van de koelkast.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marian 18-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

10,0
Heel belangrijk een Nederlands merk, koelt uitstekend , de rosé komt er koud uit.
Perfecte koelkast.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste Marian,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze fantastische reviewscore!
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat jij tevreden bent met de goede koeling en de handige indeling, heerlijk zo'n koud glaasje rosé!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**a@g**l.com 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

10,0
Echt superblij met deze koelkast , m'n 4e inmiddels in 40 jaar tijd maar de eerste die zijn werk echt goed doet. Koelt reusachtig ook als de stand niet heel hoog staat. Voor het eerst beslaan de flessen wijn al ze uit de koelkast komen. Echt een topper.

Pluspunten

  • Koelt zéér goed
  • Overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische score!
Wat fijn dat u na al die jaren eindelijk een koelkast heeft gevonden die goed werkt.
Het gebruiksgemak, de handige indeling en de duurzaamheid bevallen goed.
Heerlijk, aan het eind van de dag een lekker koel wijntje!

Wij wensen u heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**t@o**k.com 12-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

8,0
Uitermate tevreden over de prijs en kwaliteit
Ik kan het merk aanbevelen aan iedereen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met de koelkast en ons merk.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Wij wensen je veel

Reageer

i**o@f**h.nl 12-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

8,0
prima praktisch apparaat, eenvouding te plaatsen en goed te gebruiken in de praktijk

Pluspunten

  • prijs
  • eenvoudige bediening
  • gemakkelijk zelf te plaatsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**2@g**l.com 28-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
De andere inbouw koelkast bleeft door vriezen , daarom gelijk een ETNA inbouw koelkast gekocht,super ding, en nog 5 jaar volledige garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij vervanging van jouw koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**n@t**t.be 27-08-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit goed product, voldoet aan de verwachting, ben er tevreden mee
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Fijn dat de koelkast naar verwachting werkt.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**2@g**l.com 25-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
Een koelkast inbouw tafel model zie er er goed uit mooie uivoering en stiller dan de oude koelkast zeker een aan rader als je er een zoekt of nodig hebt . Om dit te overwegen een ETNA is een betrouwbaar apparaat om te hebben in je keuken .
ik beveel deze echt aan als je hier naar op zoek bent kwaliteit staat voor op bij Etna betrouwbaar en betaalbaar om jaren plezier van te hebben . Wij zijn heel tevreden er over .

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Betaalbaar

Minpunten

  • weet er geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review.
Leuk om te lezen dat de mooie uitstraling en werking jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**k@g**l.com 19-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

8,0
We hebben een inductiekookplaat en een koelkast van etna gekocht. We hadden Ltijd al een etna product dus nu ook weer gekocht. Bevalt prima

Pluspunten

  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

een trouwe klant, dat zien wij natuurlijk graag!
Dat is waar wij het voor doen.
Leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA, en ook nog zo'n positieve review achtergelaten hebt.

Wij wensen jou heel veel kook- en koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**9@h**l.com 15-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een keurige inbouwkoelkast. Sluit goed. Prijskwaliteit goed. Met onze eerste Etna inbouwkoelkast 28 jaar gedaan.
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer, mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt, laten we hopen dat je weer zo'n lange tijd kan genieten van jouw koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Martiny 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vakkundig geinstallerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
Zojuist is de inbouw koeler vakkundig geïnstalleerd. Prijs, kwaliteit lijkt heel goed. Weet het pas als de koelkast een tijdje in gebruik is. Door het registreren van het apparaat is de garantie met 3 jaar verlengd naar 5 jaar. Hopelijk hoef ik daar geen gebruik van te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste Martiny,

Bedankt voor dit mooie cijfer en deze review. Goed om te lezen dat de installatie vakkundig is geïnstalleerd. Fijn om te lezen dat de prijs/kwaliteit bevalt, we hopen dat je ook tevreden bent met de koeling.
Verlengde garantie is een pluspunt, maar ook wij hopen dat je daar geen gebruik van hoeft te maken!
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Karin 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
Klein maar fijn is deze koelkast, biedt voldoende ruimte voor 1 a 2 personen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste Karin,

Fijn om te lezen dat de koelkast aan al je wensen voldoet. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

w**a@h**l.nl 29-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
Wij hebben deze keuze gemaakt op aanrader van een familie lid.
De kwaliteit prijs verhouding is helemaal goed.
Echt een aanrader.
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat deze aanrader bevalt en dat prijs- kwaliteit verhouding helemaal goed is!
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**d@c**g.nl 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader qua koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een goede koelkast, de Etna KKD4088 is te koop voor een zeer gunstige prijs.

Kwaliteit / Prijs verhouding is gewoonweg super ten gunste van klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding en deze koelkast iedereen aanraadt. Wij wensen u veel (koel)plezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**7@g**l.com 20-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

10,0
Vandaag Etna koelkast gekocht was goede beschrijving bij om in te bouwen en om deur van richting te veranderen prima verlichting binnenin veel ruimte binnenin dus goede keuze gemaakt

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Goede beschrijving
  • Goed verlicht binnenin
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen😊 We wensen je veel plezier toe met je nieuwe koelkast!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

Miranda 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4088

Algemene score

8,0
veel ruimte
nette koelkast
doet wat het moet doen
met warme dagen wel wat geluid als deze een extra tandje moet bijzetten om te koelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2021

Beste Miranda,

Wat fijn dat je voor ETNA hebt gekozen en deze koelkast zo goed bevalt. Het is inderdaad mogelijk dat bij warme temperaturen het geluid iets meer aanwezig is. Dit heeft te maken dat de compressor iets harder zal moeten werken. Dit geluid zal vanzelf weer afnemen. We wensen je nog vele jaren (koel)plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet,
Claudia Webcareteam ETNA.

Reageer