We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt bij het vervangen van jouw koelkast. We wensen jou vele jaren vol koelplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste Miel,
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Ron,
Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe koelkast zo goed bevalt!
De koelkast komt goed op temperatuur, wel zo fijn met dit warme weer 😊
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Ron,
Wat leuk dat jij weer gekozen hebt voor ETNA! Na 22 jaar is het natuurlijk een heel verschil, de tijd heeft niet stil gestaan! De ruimte, het gebruiksgemak en de handige indeling bevallen jou gelukkig goed. Zeker met dit heerlijke weer is een goede koelkast erg belangrijk!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Leuk om te lezen dat de koelkast bevalt en je deze aanraadt voor andere.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw keuze voor de koelkast, dat jij tevreden bent met jouw aankoop is waar wij het allemaal voor doen.
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Het doet ons goed om te lezen dat jij zo tevreden bent met de ruimte en het lage geluidsniveau.
Dat is natuurlijk waar wij het voor doen!
Beste Henri,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de inhoud en het gebruik van de koelkast!
We wensen je nog veel koelplezier!
Kim
Webcare ETNA
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. We vinden het leuk om te lezen dat de kwaliteit en afwerking je goed bevallen.
Wist je dat de glasplaten ook los bij te bestellen zijn? Indien je hier hulp bij wilt ontvangen wij graag een e-mail met je adres- en contact gegevens. Je mag deze sturen naar webcare@atagbenelux.com. We kijken dan graag met je mee!
Beste Peter,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wij vermoeden dat uw review bij het verkeerde apparaat vermeld staat.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Loek,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
En wow, wat een topscore! Een 10!
Fijn dat jij tevreden bent met de koelkast.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de review. Vervelend dat de koelkast meerdere keren een defect vertoonde. Natuurlijk is dit niet wenselijk. Ons streven is juist dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur. Fijn om te lezen dat het naar wens is opgelost.
Wij wensen jou vele jaren van koelplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je niet alleen zo blij bent met de koelkast maar ook met de energiebesparing. Een echt win - win situatie.
Veel koelplezier gewenst!
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie reviewscore!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met al jouw ETNA apparatuur.
Daar worden wij natuurlijk blij van, tevreden klanten.
Wij wensen jou heel veel plezier van al jouw apparatuur!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en stroomverbruik van deze koelkast.
We wensen je vele jaren vol koelplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat dat je zo tevreden bent over de prijs- kwaliteit van de koelkast.
We wensen je nog veel koelplezier!
Kim
Pluspunten
Minpunten
Beste Arent,
We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Goed om te lezen dat de ruime inhoud en het design van de combi oven je goed bevallen.
Wist je dat de accessoires ook los verkrijgbaar zijn? Indien gewenst kun je hiervoor telefonisch contact opnemen via (088) 88 21 803 of even kijken op onze onderdelenshop : www.onderdelennl.atagbenelux.com
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop!
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor deze beoordeling. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en werking van de koelkast. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste Lotje,
Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze positieve review te schrijven.
Fijn dat jij dankzij de handige indeling voldoende ruimte hebt in de koelkast.
Leuk om te lezen dat jij gebruik hebt gemaakt van de instructievideo, en dat dat mee heeft geholpen om de inbouw vlekkeloos te laten verlopen.