Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVS6102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**s@m**e.com 28-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima inbouwkoelkast

Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

6,0
Ter vervanging van de bestaande koelkast deze Etna gekocht. Er zat ook al een Etna in deze keuken en de nieuwe heeft weer precies dezelfde afmetingen. Dat was het belangrijkste criterium. Ten opzichte van de vorige is de uitvoering wat gemoderniseerd. Led verlichting en het ontwerp van de deur oogt ook weer wat beter. Ik mis wel de klepjes aan de bovenkant van de deur. Die zijn denk ik weg bezuinigd. Verder is deze koelkast lekker stil en hij zou wat minder stroom moeten gebruiken. Nadeel is de matige temperatuurregeling. Het is een beetje alles of niets.

Pluspunten

  • Stil
  • Oogt modern

Minpunten

  • Temperatuur moeilijk te regelen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 29-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze uitgebreide review.
Wij zijn natuurlijk blij dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met het mooie design en lage geluidsniveau.
Jammer dat de temperatuurregeling niet helemaal gaat zoals dat zou moeten.
Mocht je hier vragen over hebben of je twijfelt aan de werking dan kan je altijd contact opnemen, wij kijken graag met jou mee.
Stuur hiervoor een mail met jouw contact- en adresgegevens naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Dani 07-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

8,0
Het is een mooi en ruimte koelkast, het is moeilijker dan de rest overige koelkasten om zelf te installeren, maar voor de rest werkt het naar behoren, zeker blij mee.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goede licht

Minpunten

  • Niet zo makkelijk om zelf te installeren
  • Kleine groentela

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-09-2022

Beste Dani,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo blij bent met de koelkast!
De ruimte en de goede verlichting bevallen jou goed.
Wij adviseren altijd om onze apparatuur te laten installeren door een erkend installateur, fijn dat het jou zelf ook gelukt is.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Aaron 01-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

9,0
Alles staat goed beschreven om het te installeren de deur kun je makkelijk verplaatsen van de ene kant naar de andere kant alles past precies als die aan staat dan heeft hij er een mooi lampje in zitten mooi wit en hij koelt goed super ding

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Erg zuinig
  • Mooie uitstraling
  • Goede prijs

Minpunten

  • Iets te laat geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste Aaron,

Wat fijn dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven.
Jij bent tevreden over de eenvoudige installatie, het mooie design, en de goede verlichting van de koelkast.
Daar zijn wij blij mee!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

TH 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

7,0
Prima koelkast, goede prijs-kwaliteitverhouding. Enigste minpunt is de groentelade, deze is verhoudingsgewijs klein

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Lekker stil

Minpunten

  • Groentelade is vrij klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Tevredenklant 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

8,0
Een hele fijne en overzichtelijke koelkast. Maakt geen bromgeluid. Enig minpuntje is de smalle groentelade onderin. Verder echt een fijne Koelvriescombinatie!

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Geen bromgeluid
  • Mooie design

Minpunten

  • Kleine groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

dit zien wij natuurlijk het liefst, een tevreden klant!
Wat fijn dat de indeling en het geluid van de koelkast jou zo goed bevallen.
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design, hopelijk lukt het om alle groentes lekker vers te houden ondanks de wat kleine lade.

Wij wensen jou heel veel (koel)plezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**g@w**b.de 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

9,0
Advies van min lokale expert winkel. Hooge kwalitatiefe indruk, wenig geluid. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat leuk dat je op advies van de expert winkel hebt gekozen voor de koelkast van ETNA en deze een goede eerste indruk heeft achtergelaten. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Nicole 03-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede service maar probleem nog niet opgelost.

Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

4,0
Helaas zijn wij, tot nu toe nog niet tevreden over onze koelkast met vriescombinatie. Gekocht oktober 2021. Het rubber van het vriesgedeelte sloot niet goed, waardoor er telkens een rand met ijs ontstaat, langs het rubber. Het vriesdeurtje sloot steeds minder goed door de ijsrand die dikker werd. Door de goede service van Etna kregen wij een nieuw deurtje toegezonden. Helaas nog steeds hetzelfde probleem. Ook met dit nieuwe deurtje binnen een dag alweer een rand ijs langs t rubber.
Ik ga deze week weer contact opnemen met Etna en hoop dat zij een oplossing hebben.

Pluspunten

  • Service

Minpunten

  • Probleem van niet sluitend rubber niet opgelost

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-04-2022

Beste Nicole,

Bedankt voor de feedback. Erg vervelend dat er ook na het vervangen van het deurtje nog steeds ijsvorming ontstaat langs het rubber. Wij kunnen het voorstellen dat dit als een teleurstelling wordt ervaren en helpen je dan ook graag verder. Goed om te lezen dat je contact met ons opneemt. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 088-8821803, op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Youp 16-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige koelkast voor klein huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

8,0
Relatief makkelijk zelfstandig te installeren. Stil, relatief zuinig en compact maar nog steeds een erg praktische indeling om voldoende kwijt te kunnen voor een klein huishouden.

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • Compact
  • Relatief zuinig tov concurrentie
  • Stil
  • Makkelijk installeerbaar

Minpunten

  • Groentela had iets groter gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Youp 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige koelkast voor klein huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

8,0
Relatief makkelijk zelfstandig te installeren. Stil, relatief zuinig en compact maar nog steeds een erg praktische indeling om voldoende kwijt te kunnen voor een klein huishouden.

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • Compact
  • Relatief zuinig tov concurrentie
  • Makkelijk intstalleerbaar
  • Stil

Minpunten

  • Groentela had iets groter gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-12-2021

Beste Youp,

Bedankt voor deze mooie feedback. Erg fijn om te lezen dat de KVS6102 op diverse fronten zo positief door je wordt beoordeeld.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

c**s@g**l.com 30-09-2021
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS6102

Algemene score

8,0
Kwaliteit is prima. Het enige nadeel is de groentela.Die is klein. Verdere indeling is prima. De deur sluit erg goed. Het is niet nodig om honderden euro's meer uit te geven.

Pluspunten

  • Genoeg ruimte in de deurkrukken.
  • Gemakkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Kleine groentelade.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering. Wij streven ernaar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken. Wij wensen je veel gemak van deze koelkast toe.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer