Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI31NACE0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, praktische en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat met een handige en flexibele indeling. Goed verlicht dus altijd goed zicht op de inhoud. Energiezuinig en erg stil.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Stil
  • Goed verlicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koud 17-03-2022

Koud

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super vriezer, veel ruimte en goede invries capaciteit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Richard 01-01-2022

Doet wat een vriezer moet doen.

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het piepen wanneer de deur te lang open staat, is zeer handig met jonge kinderen ;-)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

a**7@u**l.nl 12-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

8,0
Koelt goed en heeft een zelfreiniging waardoor je deze niet meer hoeft te ontdooien

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. Vermeulen 13-08-2021

ruime diepvries

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ruime diepvries. veel ruimte. De bovenste lade heeft een klep waarmee hij opengaat en die gaat nog weleens los. Allemaal lades was beter geweest. Voor de rest is het een prima product
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

s**i@h**l.com 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

10,0
Ik vind het heel fijn product. Vooral de vershoud groentebak. Uitstekend product.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patrick 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie indeling en ruime vakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

9,0
zeer fijne ervaringen met Siemens qua levensduur apparatuur.
qua indeling en gebruiks gemak gewoon perfect.

Pluspunten

  • gaat lang mee.

Minpunten

  • nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vrieskist 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

solide vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

8,0
dit is een overzichtelijke vrieskast .
de produkten vriezen snel in.
en blijven goed op de aangegeven temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dkoni 24-05-2021

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Brede vakken met voldoende ruimte ,geeft signaal bij te lang open
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hamer 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte inbouwvriezer die veel ruimte biedt

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

10,0
We hebben deze inbouwvriezer met nog 5 andere inbouwapparaten van Siemens gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit, design en geluidsarme werking

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Design
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerr 02-04-2021

Goede vriezer

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet het goed, maakte wel veel herrie. Maar na contact met Siemens is dat probleem keurig opgelost!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Iwan 26-11-2020

IQ500 Inbouw vriezer

Geschreven voor: Siemens GI31NACE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben gekozen voor een losse inbouw vriezer aangezien we een koelkast KI81RADE0 aan hebben geschaft.
Hierdoor hebben we nu een voldoende ruimte (4 gedeeltes) om onze diepgevroren boodschappen kwijt te kunnen.
Al met al een perfecte combinatie die voldoende ruimte bied.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer