Braun HM 3135 WH - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Braun HM 3135 WH
Best Reviewed - april 2018
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, fijnsnijder, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elaajee 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van de oude Braun, die er na lange tijd mee stopte. Alles is weer een tikje degelijker geworden. Handig en prettig in gebruik, redelijk stil ook. Ook de staafmixer is goed krachtig.
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

complete mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mixer 500W met diverse hulpstukken die eenvoudig te wisselen zijn en makkelijk schoon te maken. In vergelijking met ons vorig model,de Braun multimix 350W, is de inhoud van de hakmolen en maatbeker iets groter. Wattage is ook iets krachtiger, hoewel ik in de praktijk daar nog niet veel van gemerkt het. Ik hoop er weer jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Diverse hulpstukken, complete (staaf)mixer
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Snoer kan niet worden vastgemaakt bij opbergen
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jose 28-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht voor mijn dochter. Zelf heb ik er precies zo een en deze bevalt goed. Ik kan dit apparaat voor diverse doeleinden gebruiken.

Pluspunten

  • Alles in een apparaat
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman van der Vorm 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitvoering en toch heel stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb dit product gekozen omdat ik met de vorige combinatie (mixer met bijbehorende staafmixer en hakselaar) heel veel jaren plezier heb gehad . Heb er dus veel vertrouwen in dat ik met deze aanschaf ook weer lange tijd tot tevredenheid kan werken

Pluspunten

  • scherpe messen
  • traploze snelheden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wen74 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk dat er ook gelijk een staafmixer en hakmolen op aangesloten kunnen worden. De vorige mixer was ook van Braun en heb ik 20 jaar gehad en ook veel gebruikt.
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

danielle 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top, compleet en betrouwbare mixer. Hiervoor had ik dezelfde mixer, maar door een ongelukje heb ik de mixer laten vallen en was de staafmixer kapot gegaan. Dit nieuwe model, doet het even goed, maar ziet er wel
“Ouder” uit dan het oudere model (4 jaar ouder). Maar in die 4 jaar heeft het apparaat mij nooit teleurgesteld

Pluspunten

  • Compleet
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Ziet er als een ouder model uit
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.Poot/Schildmeijer 09-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handige handmixer met veel acessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mixer opnieuw aangeschaft omdat de oude het heeft begeven motor versleten en deze mixer hebben wij al heel lang in gebruik gehad en regelmatig gebruikt een uitstekende en handige mixer voor thuis gebruik
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdmc 22-03-2016
  • Product paar weken in bezit

drie in één, handig!

Algemene score

9,0
De handmixer/hakmolen/staafmixer is erg handig in gebruik. De snelheden van de mixer zijn gemakkelijk in te stellen en hij ligt fijn in de hand. Ook zijn de accessoires gemakkelijk te bevestigen en los te koppelen.
Ik heb groenten gehakt met de hakmolen en ook dat werkt super. Zelfs 'couscous' maken van bloemkool was een eitje!
De staafmixervoet heb ik momenteel nog niet gebruikt, maar aan die kwaliteit twijfel ik niet aan.
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjavaneck 10-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het is een licht en handzaam apparaat met veel mogelijkheden. Ik gebruik hem vaak. Het scheelt veel tijd en stress. Ben er blij mee.
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kloeres 01-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Met kerst veel gebruikt dus geen stress. Alle ingrediënten kunnen snijden ideaal. Ook mijn dagelijkse smoothie is zo klaar. Een top product. Makkelijk hanteerbaar en schoon te maken. Aanrader alleen.... Jammer dat er geen standaard bij zit om de mixer in te zetten
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer