Braun HM 3135 WH - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Braun HM 3135 WH
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, fijnsnijder, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wiola 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

5,0
Ik gebruik deze staafmixer met toebehoren nu al een tijdje. Hij is geschikt als keukenhulp van pesto tot slagroom. Uitjes hakken ga maar door de Braun kan het. Hij is overzichtelijk in gebruik en gemaakt van degelijk materiaal. Ook is alles makkelijk schoon te maken. Kortom een top product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Vernieuwd design... topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Mijn oude apparaat is kapot gegaan, beviel zo goed dat ik voor het nieuwere model ben gegaan. Leuk design, fijne accesoires en fijn dat de toeren voortaan instelbaar zijn!!!
Hoop dat hij weer net zolang meegaat als de vorige.

Pluspunten

  • Regelbaar toerental
  • Leuk design
  • Fijne accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snorretje 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na jaren een nieuwe

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Zelfde product jarenlang gebruikt maar ga wat storingen. Daarom nu een nieuwe voor de volgende jaren

Pluspunten

  • Goede kwalitiet
  • Gerbuiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 11-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Jaren veel pkezier gehad van deze mixer. Helaas is hij gevallen en moest ik een nieuwe aanschaffen. Gelukkig hebben ze deze mixer nog

Pluspunten

  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Grietj 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat ik heb hiervoor het oude model gehad maar die is na 25 jaar overleden. Ik kan met deze heel goed soep en cake maken.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

handmixer HM3135 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
TOP apparaat!! grote mix kom, mixt het niet gelijk tot snot. Fijn dat de mixer trapsgewijs ingesteld kan worden.

Pluspunten

  • grote mixkom
  • trapsgewijs mixen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun HM 3135 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP multi mixer, grote mixkom, trapsgewijs mixen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
TOP apparaat, lekker grote mix kom, mixt niet gelijk alles tot snot. Fijn dat je trapsgewijs in kan stellen.

Pluspunten

  • grote mix kom
  • trapsgewijs mixen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiMix handmixer: mooi design, solide uitgevoerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Mooi product; neemt in je keuken minder ruimte in beslag dan een keukenmachine, maar biedt veel mogelijkheden voor kneden, kloppen, pureren en hakken. Krachtige 500W motor

Pluspunten

  • roestvrij stalen kneed- en klophaken
  • anti-slipring onder de hakmolen
  • BPA-vrij kunststof (mengbeker, hakmolen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DH 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
De vorige was dezelfde (alleen ouder model) en die beviel me prima. Daarom weer deze gekocht. Ook makkelijk dat je de staafmixer en hakmolen erbij hebt, worden hier veel gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Middelkoop 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Staafmixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Wij hebben het apparaat van Braun special gekocht, om dat we van de vorige staafmixer heel veel gebruikt, 8 jaar met volle tevredenheid degelijk product en goed hanteerbaar en van goed kwaliteit van daar de keuze voor een nieuwe Braun staaf mixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hp2010 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goed product, zoals het hoort.

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik was toe aan een nieuwe versie van mijn oude Braun staafmixer, die altijd prima gewerkt heeft. Uiteindelijk voor deze gekozen zodat ook mijn oude handmixer opgeruimd kon worden.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Goede hakmolen, de bloemkoolrijst was zo gemaakt.

Minpunten

  • Ejectknop voor haken en kloppers niet echt handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 01-05-2019
  • Product gekocht

ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
heb de mixer pas 1x gebruikt, is pas sinds 1 dag in mijn bezit. Kan er nog niet echt veel over zeggen.

Reageer

T.A. Terburg 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Van simpel slagroom tot schokolade en harde bastogne koek, niks is deze mixer te gek en de traploze snelheidsregelaar maakt het allemaal nog prettiger

Pluspunten

  • Wattage
  • Traploze snelheidsregelaar
  • Licht in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elaajee 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van de oude Braun, die er na lange tijd mee stopte. Alles is weer een tikje degelijker geworden. Handig en prettig in gebruik, redelijk stil ook. Ook de staafmixer is goed krachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

complete mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Mixer 500W met diverse hulpstukken die eenvoudig te wisselen zijn en makkelijk schoon te maken. In vergelijking met ons vorig model,de Braun multimix 350W, is de inhoud van de hakmolen en maatbeker iets groter. Wattage is ook iets krachtiger, hoewel ik in de praktijk daar nog niet veel van gemerkt het. Ik hoop er weer jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Diverse hulpstukken, complete (staaf)mixer
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Snoer kan niet worden vastgemaakt bij opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jose 28-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht voor mijn dochter. Zelf heb ik er precies zo een en deze bevalt goed. Ik kan dit apparaat voor diverse doeleinden gebruiken.

Pluspunten

  • Alles in een apparaat
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman van der Vorm 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitvoering en toch heel stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Heb dit product gekozen omdat ik met de vorige combinatie (mixer met bijbehorende staafmixer en hakselaar) heel veel jaren plezier heb gehad . Heb er dus veel vertrouwen in dat ik met deze aanschaf ook weer lange tijd tot tevredenheid kan werken

Pluspunten

  • scherpe messen
  • traploze snelheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wen74 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Makkelijk dat er ook gelijk een staafmixer en hakmolen op aangesloten kunnen worden. De vorige mixer was ook van Braun en heb ik 20 jaar gehad en ook veel gebruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews