Braun HM 3135 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, fijnsnijder, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 86 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat met veel onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat net in huis en nog niet gebruikt, Maar de keuze is gemaakt omdat het naast een handmixer ook de functie staafmixer heeft en als een hakmachine kan worden gebruikt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petri van den hurk 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Fijne mixer ,werkt goed en mixt sneldankzij de turbo stand,hakmolen is ook uitstekend,ben blije t de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Na 18 jaar door moddel te hebben gehad, deed hij het niet meer. Nu een nieuwe gekocht. Beviel altijd goed

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jittie Splinter 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net aangeschaft.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik had al een Braun handmixer en staafmixer en wil geen ander merk. Is licht in gewicht. De machine is prachtig van vorm en de knoppen zijn goed te bedienen. Ligt fantastisch in de hand. Het is een complete set.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand.
  • Het is een complete set.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. van Eijk 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie complete handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een handmixer, staafmixer en hakmolen in één. Bovendien moest de mixer ook het zwaardere deeg aankunnen. In de Braun multimix 3 hm 3135 heb ik dat allemaal gevonden. Het apparaat ziet er stevig en solide uit. Ik hoop er dan ook heel lang veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Heel compleet
  • Solide

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

al jaren heel tevreden mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
De multimix is gewoon alles bij elkaar in 1 doos; ik had mijn vorige versie al 16 jaar en helaas uit mijn handen laten vallen. Nu heel blij met de nieuwe versie. Ik heb de doos altijd in mijn keuken staan in een kastje zodat ik alles bij de hand heb zodra ik iets nodig heb. Even een uitje fruiten, even iets pureren of handig bij het bakken omdat er twee verschillende haken bij geleverd worden. Ideaal dus

Pluspunten

  • degelijk materiaal
  • alles in 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laila 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi slank design en vrij stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

4,0
Mooi design. Heeft alles wat ik nodig heb ik een klein huis. Kan zo een grote keukenmachine niet kwijt. Deze wel. Ook is hij vrij stil en vergeleken met mijn eerdere machines

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rob 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
we hebben deze mixer al 30 jaar en nu vervangen door een nieuwe van hetzelfde type
geniaal: staat makkelijk en stabiel, mixt prima cake gehakt deeg, blender is superhandig

Pluspunten

  • licht
  • handig
  • mixt prima
  • levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 30-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Reuze handig veelzijdig apparaat.

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
De oude was na vele jaren gebruik aan vervanging toe. Keuze was niet moeilijk, het moest weer dezelfde wordenNiet

Pluspunten

  • handig en veelzijdig
  • niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik vind het zeer handig dat bij de HM3135 verschillende accessoires zitten voor o.a. deeg kneden, mixen en snijden. In verleden ook positieve ervaring gehad met een Braun keukenmachine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed in hand
  • Goed prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel hulpmiddelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Alles wat er bij zit is zeer uitgebreid en handig om mee te werken, kortom prijstechnisch een zeer mooie aankoop en natuurlijk de kwaliteit wat we van Braun gewend zijn TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tierelantijntje 16-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Krachtige mixer, stabiel en fijn. Deze heeft geen ventilatie openingen, wat ook fijn is. Mijn vorige had dat wel en daar vlogen spetters beslag in, die er verbrand weer uitkwamen als zwarte dwarrelende vlokjes in mijn beslag. Tijd voor deze nieuwe dus!
De bedieningsknop is met kleine handen wat moeilijker continu vast te houden, maar gelukkig kun je de knop ook vast zetten bij de stand met gardes en deeghaken.
Het enige nadeel vind ik dat de staafmixervoet van plastic is. Als die van RVS was, had ie een 10 gekregen.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 07-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Super scherp mesje in de hakselaar, gaat overal doorheen! Fijne mixer in gebruik! Met deze set kun je alles in de keuken doen wat je maar wilt. De mixer zelf is fijn in gebruik en mixt goed door alles heen, en ook snel zodat alle klontjes snel uit het beslag zijn.

Pluspunten

  • Scherp
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja Cornelis 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke motor, stil, goede kwaliteit en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Mijn oude mixer van hetzelfde type heb ik 15 jaar gehad tot volle tevredenheid. Mixed snel en stil. Lekkere taarten en heerlijke pizza's mee gemaakt. Heb de nieuwe nog niet gebruikt.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • stil
  • snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anne 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete set!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze mixer gekozen omdat deze goed uit de testen kwam en omdat het een complete set is. Hiervoor een soortgelijk model gehad en daar heb ik bijna 20 jaar plezier van gehad! En als ik het niet uit mijn handen had laten vallen, had ik er zeker langer mee gedaan. Goede degelijke kwaliteit. En zeer compleet met de verschillende accessoires.

Pluspunten

  • complete set
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karen 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede apperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden, goede prijs-kwaliteitverhouding, vorige handmixer van Braun heeft het zeker tien jaar volgehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik had de oude versie nog van braun. Maar deze was aan vervanging toe. Deze mixer ligt fijn in de hand. Krachtige mixer. Enige minpuntje vind ik dat je de knop ingedrukt moet houden. Dat was bij het oude model niet zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Beek 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer die stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer die lekker in de hand ligt met vele accessoires geleverd.
Het mixen gaat snel en goed en is ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Ligt makkelijk in de hand
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews