Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 109 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**k@z**o.nl 16-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
De vormgeving is mooi. De onderdelen voelen niet heel solide, maar het werkt allemaal wel.

Reageer

Manon 16-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product lastige cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Prima product. Zoals omschreven. Blij mee. Keuringen netjes. Erg ingewikkeld om de cashback terug te krijgen

Reageer

Bets Bakt Bijzonder 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multi functionele mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Helaas liet mijn vorige zelfde Braun het ineens afweten na vele jaren trouwe dienst. Gelukkig kon ik hetzelfde product weer kopen. En kan ik de accessoires van de oude nog steeds blijven gebruiken. Een top product zeker in relatie tot de prijs waarbij ik ook nog eens 15 euro terug krijg na registratie.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • voor mixen, hakken en blenderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**g@g**l.com 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Prima multimixer met een handige hakmolen. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Aanrader.

Pluspunten

  • goede mixer
  • handige hakmolen
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 24-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch 3 in 1 apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Ik heb deze opnieuw aangeschaft, had de oude van minstens 15 jaar oud. Dit wil dus zeggen hoe lang ik ermee gedaan heb en eigenlijk functioneert hij nog steeds, messen hakmolen nog scherp, mixer doet het nog. Een nieuwe gekocht omdat de draad van de mixer versleten is en de mixer daardoor hapert. Kortom zéér tevreden over dit produkt.

Pluspunten

  • mixer
  • hakmolen
  • staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**t@h**l.com 21-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Erg prettig en makkelijk apparaat om mee te werken.net een nieuwe gekocht mijn oude was aan vervanging toe na 20 jaar.

Reageer

t**s@k**l.nl 09-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Al meer Braun producten gehad en heb deze handmixer bij kennissen gebruikt. Voor mij was het meteen duidelijk dat deze mixer de ideale hulp in mijn keuken is.

Reageer

h**k@h**l.com 14-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer, al jaren in gebruik. Helaas gaf de vorige na 10 jaar gebruik de geest. Doet wat hij moet doen. De heakselaar is ook perfect!

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Motor
  • Stijl

Minpunten

  • Gaat ooit stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**g@g**l.com 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vraag het me over een half jaar weer...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Neemt niet veel ruimte in
Doet wat het moet doen.
Vraag het me weer over een half jaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

i**s@g**l.com 11-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Deze is ideaal bij fijnsnijden uien en voor mixen van beslag en de staafmixer erg handig voor pureren. Echt een aanrader,veel mogelijkheden met deze mixer.

Reageer

m**p@g**l.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Oude mixer was ook een Braun. Na 42 jaar trouwe dienst ging die stuk en de nieuwe is nog weer fijner in gebruik

Reageer

s**k@l**e.nl 16-03-2022
  • Product gekregen

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Mooie set, van goede kwaliteit. Doet goed wat hij moet doen. Hier heb ik als hobby bakker veel plezier van

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Goede kwaliteit

Reageer

remko 04-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Generatieproof

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Heb er zelf al jarenlang een en doe deze cadeau aan mijn dochter!

Pluspunten

  • functioneel
  • goede prijs- kwaliteit- verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i**t@p**t.nl 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een enthousiaste gebruiker van Braun producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
sinds 1972 gebruiken wij een Braun handmixer. De oudste doet het nog steeds maar mist extra onderdelen zoals de staafmixer en hakmolen etc. daarom al 15 jaar zo'n combi Braun apparaat in gebruik gehad. De hakmolen werd minder en was aan vervanging toe. daarom een nieuwe set HM 3135 bij Expert gekocht. Altijd heel tevreden geweest over de kwaliteit en duurzaamheid van Braun apparatuur.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • duurzaamheid, gaat lang mee
  • betrouwbaar
  • al 50 jaar Braun trouw

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**t@l**e.nl 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ik had al een multimix van Braun maar is helaas stuk gegaan na vele jaren tevreden gebruik. Deze beviel goed vandaar dat ik een zelfde apparaat heb aangeschaft.

Reageer

a**d@e**n.nl 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multimix

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Heel blij met de mixer van Braun. Mijn oude begaf het na 15 jaar en heb dezelfde teruggekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

---- 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een nieuwe model is van de Braun Multimix die ik hiervoor had. Deze is toendertijd zo'n 20 jaar meegegaan en het was hoog tijd voor een nieuwe! Deze werkt net zo goed, als niet beter, dan de vorige variant. Het hebben van een elektrische mixer, staafmixer en hakmolen in één apparaat is een groot voordeel!

Reageer

e**k@g**l.com 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben merkvast. Braun bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Van de vorige mixer (ook een Braun multimix) waren meerdere hulpstukken kapot. Losse onderdelen zijn in verhouding duur, vandaar de aankoop van een nieuwe set. De reservemixer kan ik altijd gebruiken, wanneer ik samen met mijn (klein-)kinderen ga koken of bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**s@g**l.com 04-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima multimixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Het gaat hier om een goede multimixer. Ik ben er erg blij mee. Het apparaat is zeer solide en voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Degelijk
  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelien 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Het is een geweldige mixer. Deze nieuwe nog handiger in gebruik, met opzetten afzonderlijke hulpstukken dan mijn vorige, waar ik per ongelijk een stuk laoswortel uit de vriezer in heb gedaan. Hierdoor vorige mixer kapot gegaan na ca. 25 jaar. Anders had ik hem nog gehad, zo degelijk is Braun. Ik wilde dezelfde weer hebben, vandaar mijn keuze voor de Braun HM 3135 WH

Pluspunten

  • licht gewicht
  • gemakkelijk wisselen van onderdelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews