Bosch AXT Rapid 2200 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch AXT Rapid 2200 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marathonnl 07-09-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,5
Bezint eer ge begint met deze hakselaar.
Na een keer een tak van 1,5 cm stopte hij en kwam niet meer op gang. Waarschijnlijk een zekering. Nog niets aan de hand zou je denken, maar.... het apparaat moet worden opgestuurd naar BOSCH voor het vervangen van een zekering. Dat kan je niet zelf. Heel omslachtig en ook onhandig als je die grote doos natuurlijk allang weggegooid hebt.
Koop een andere!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
marathonnl 07-09-2012

Heb apparaat iets verder open gemaakt. Zekering leek in takt. Na het weer dichtmaken doet hij het weer gelukkig. Denk dat het licht aan de veiligheidskoppeling. Zal iets losgeschoten zijn. Maar in elk geval was ik goed geschrokken dat je voor zo'n klein zekeringetje het apparaat zou moeten opsturen!
Nog steeds, bezint eer ge begint en misschien beter dit grote apparaat in een gewone winkel te kopen. Is in elk geval veel makkelijk bij reparatie.

marathonnl 07-09-2012

Heb apparaat iets verder open gemaakt. Zekering leek in takt. Na het weer dichtmaken doet hij het weer gelukkig. Denk dat het ligt aan de veiligheidskoppeling. Zal iets losgeschoten zijn. Maar in elk geval was ik goed geschrokken dat je voor zo'n klein zekeringetje het apparaat zou moeten opsturen!
Nog steeds, bezint eer ge begint en misschien beter dit grote apparaat in een gewone winkel te kopen. Is in elk geval veel makkelijk bij reparatie.

leennink 03-03-2013

beste marathonni , ik zit met ook zo 'n probleem: waar zit die zekering in het apparaat ?dank u.
Leennink

Reageer

m 28-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch AXT Rapid 2200

Algemene score

8,0
gaat heel eenvoudig, licht in gewicht makkelijk verplaatsbaar en toch stabiel. eet alle takken, inclusief blad of zonder blad maakt niet uit. maakt ook minder herrie dan verwacht. perceel bramen opgeruimd en alles door de hakselaar.

Pluspunten

  • licht goed verplaatsbaar
  • eigen bakken eronder
  • je handen passen echt niet door de invoer veilig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Breed 27-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

alleen takken

Geschreven voor: Bosch AXT Rapid 2200

Algemene score

6,0
Deze hakselaar werkt prima voor takken dikker dan 1 cm. Alles wat dunner is gaat er onverwerkt doorheen. Dunne takjes knip hij dus niet! Ook kan je er geen takken met bladeren in doen, dan loopt hij vast. Het weer opgang helpen is redelijk eenvoudig want je kan de bovenkant openklappen mbv slecht één schroef, waardoor je zicht op het snijblad krijg en dus ook alle vastzittende takken of bladeren kan verwijderen. Dat vastlopen gebeurt bij mij echter regelmatig. In de opvanzak zitten veel dunne takken dus kan je het niet gelijk uitstrooien. Onhandig apparaat pus.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Erelid 02-12-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Prima ding. De inlaat zit zo in elkaar dat er geen te dikke takken in kunt stoppen. Hij doet z'n werk ook snel. Ik had in no-time een enorme berg takken weg gewerkt. En als er een keer wat vastloopt dan heb je hem met een paar simpele handelingen open en weer dicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Berts1234 02-04-2012

Kun je met dit apparaat werken zonder gehoorbescherming?

marathonnl 07-09-2012

Hoe heb jij hem weer op gang gekregen, Erelid?
Bij mij doet hij niets meer en lijkt het de zekering. Daarvoor moet hij worden opgestuurd naar BOSCH...;-(

Reageer