WMF Lono 61.3024.5128 - Reviews

Best Reviewed dec 2020 WMF Lono 61.3024.5128
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Opties
regelbare thermostaat, vaatwasserbestendig, makkelijk schoonmaken, anti-aanbaklaag
Instelbare thermostaat
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF Lono 61.3024.5128 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SvZ 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gourmetstel kan de deur uit...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

9,0
Midden in de Corona-Crisis kennis gemaakt met een nieuwe tafelgrill ter vervanging van ons gourmet-apparaat. De doos was een stuk zwaarder dan ik gedacht had, maar dat was positief: voor mij betekende dit “degelijk”!
Ik kon niet wachten om de doos uit te pakken en dan tref je een aantal verschillende onderdelen aan: de stroomvoorziening met thermostaat, de grill zelf, een opvangbak voor onder de grillplaat en een glazen deksel. Met behulp van (of zonder ook goed te te doen) de gebruiksaanwijzing binnen 2 minuten in elkaar te zetten. Als hij dan op de tafel staat is hij wel aan de grote kant, maar met 4 personen (nu voorlopig met ons 2 tjes;) dan ook voldoende ruimte voor een vlees- en een Vega gedeelte te maken. Alles ziet er zeer degelijk uit, mooi roestvrij staal en een stevige glazen deksel.

Het apparaat warmt snel op en al snel was duidelijk dat stand 1 of 2 al snel voldoende is om relax te kunnen grillen, als de aandacht dan even verslapt gaat het niet meteen te hard. Het glazen deksel is een enorm voordeel, de producten op de grill plaat zijn volgens mij net wat eerder gaar maar het is een verademing om niet alle wijn/frisdrank glazen , servies etc onder de vet spetters te hebben.
De buitenkant wordt nauwelijks/niet heet dus dat is stuk veiliger als onze oude gourmet plaat.

Door het gebruiksgemak en de snelheid waarmee het apparaat gebruiksklaar is, hebben we ‘m de afgelopen weken ook wel eens zo uit de kast gepakt om even wat stukjes groenten te grillen of de ossenhaas (dan wel stand 4) te bereiden, allemaal makkelijk en snel.

Het schoonmaken van ons gourmetstel was altijd een redelijke ramp maar dit gaat snel, vooral omdat de meeste onderdelen wél in de vaatwasser mogen.

Kortom, wij zijn verkocht en verknocht!!

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Degelijk
  • Makkelijk schoon te maken (vaatwasser)

Minpunten

  • Bij 4 personen liever zonder glazen deksel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jerney83 23-12-2020
  • Product getest

Mooie allround tafelgrill

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

9,0
Wij hebben gister de tafelgrill als qourmet uitgetest! Wat een fijn apparaat. Het formaat is ideaal. Minder kans om je zelf te verbranden aan de bakplaat omdat er een robuust omhulsel rondom heen zit. De temperatuur instelbaar. Wij kozen voor stand 4. Het vlees bleef heerlijk mals en zacht. Normaal is mijn ervaring dat vlees gauw droog is. Nu sappig en mals en we hadden de deksel er zelfs af. Weinig tot geen vetspetters rondom het apparaat. Na gebruik toen het apparaat lauwwarm was met lauwwater en schoonmaakmiddel schoon gemaakt. De opvangbak zal voller met vet dan ik dacht maar ook deze was zo schoon. Enig minpuntje toch met de bakplaat eraf halen de insteekhoekjes een stukje af laten breken..dit moet in een hoek van 45°eruit getild worden maar deze zei direct krak.. Maar dat geeft verder geen beperking voor een volgend gebruik.

Pluspunten

  • Malser vlees
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Temperatuur zelf in te stellen
  • Minder vetspetters

Minpunten

  • Hoekvleugels breken af bij onjuist gebruik

Reageer

Nicolette1975 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige grill, mooi design!

Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

9,0
Wat een geweldige grill-apparaat! Ten eerste maakt het design het al helemaal goed! Het formaat van het apparaat is ook prima, want je kunt er met het hele gezin om heen zitten terwijl het toch gezellig blijft. Wanneer je met een grotere groep bent, kan het uiteraard ook, maar dan moet je de glazen deksel er af halen. Ik ben heel blij dat er een glazen deksel op zit, want ik kon tijdens het bakken goed kijken welke spetters ik anders op het tafelkleed zou hebben. De buitenkant wordt niet heet, dus blijft goed hanteerbaar. Ook de thermostaat is helemaal van deze tijd en laat zich goed regelen. Wij hebben hem gebruikt als grillplaat, gourmetstel, maar er zijn vast nog meer fijne functies! Ik hoop dat er in de toekomst nog wat accessoires bij komen, voor nog meer plezier van dit apparaat. O ja, niet te vergeten: alles kan in de vaatwasser!

Pluspunten

  • minder geurtjes en vetvlekken
  • goed hanteerbare thermostaat
  • vaatwasser bestendig

Minpunten

  • extra bakplaten zouden leuk zijn (geen minpunt)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 09-12-2020
  • Product getest

Alles in 1 apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

10,0
Het is een groot en stevig apparaat. Heel gemakkelijk in gebruik, en snel en goed schoon te maken. We gebruiken deze vaak om te gourmetten, door het deksel stink het hele huis niet, en word alles goed gaar. Ook leuk om pizza’s op te maken!
Nu slechts in de koudere dagen getest, maar nu al zeer tevreden. Ik denk dat we het apparaat in de zomer nog geregeld gaan gebruiken als bbq. Ook op vakantie lijkt hij ons ideaal. Makkelijk mee te nemen, en alles is erop te bereiden. Een aanrader!

Pluspunten

  • Glazen deksel
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentina 08-12-2020
  • Product gekocht

Top tafelgrill

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

9,0
Mooie tafelgrill van WMF. Wel wat groot, maar makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Door gleuven in de plaat loopt het vet weg naar een opvangplaat eronder. Apparaat is snel warm en tijdens grillen van temperatuur aan te passen. Door de glasplaat heb je minder last van gespetter en vieze geurtjes in huis. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Geen gespetter
  • Minder gourmet geurtjes in huis
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Wat zwaar, maar hij staat toch op tafel
  • Misschien door deksel iets lastig met groepje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natas149 04-12-2020
  • Product getest

Grote mooie tafelgrill

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

8,0
Drie keer gebruikt. Spettert niet door handige glasplaat. Mooi groot en makkelijk schoon te maken (onderdelen kunnen in vaatwasser). Handige lekbak en bediening digitaal.

Pluspunten

  • Spettert niet
  • Makkelijk schoon te maken
  • Buitenkant rvs wordt niet heet

Minpunten

  • Glasplaat is niet makkelijk eruit te krijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 04-12-2020
  • Product getest

Mooi en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

8,0
Mooi design, makkelijk in gebruik. Weinig last van geurtjes en nadien makkelijk schoon te maken. Bijna alles kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Je kunt er van alles op bakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes Bertens 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi grote grillplaat

Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

7,0
gemakkelijk in gebruik en oo goed schoon te maken. Met kinderen in huis vind ik het heel fijn dat de buitenkant slechts een beetje warm wordt en zeker niet heet. Zelf gebruikt voor zowel een gourmet partijtje (zonder deksel) en voor het bereiden van een groter stuk vlees (met deksel) ging goed en het kunnen instellen van de temperatuur helpt hier veel bij.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • wordt niet heet aan de buitenkant
  • deksel helpt tegen spetteren

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kattekop1206 03-12-2020
  • Product getest

Aanwinst in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

9,0
Sinds een aantal weken heb ik deze geweldige grill in mijn bezit.
Ik gebruik hem om mijn vlees lekker verarm te grillen.
Maar we gebruiken hem ook om gezellig met vrienden een hapje klaar te maken midden op tafel of als gourmetplaat.
Super makkelijk in het gebruik.
En het schoonmaken.... echt appeltje eitje

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veelzijdig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Kabel is vrij kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wonderlandish 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, grote grillplaat en makkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono 61.3024.5128

Algemene score

8,0
Het apparaat is erg groot waardoor je er veel op kwijt kunt. Het apparaat werkt fantastisch, spettert niet en is zeer gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Groot

Minpunten

  • Groot, waardoor veel plek inneemt in keuken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer