Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560WIT wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inwoner Veendam 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

10,0
Ik heb dit fornuis nu 3 dagen in huis. Makkelijk aan te jsluiten. 2 fase toestel en inductie.
Wij zijn van keramisch naar inductie gegaan en het bevalt ons uitstekend.
We hebben gekookt wat zeer snel gaat en wij hebben een brood in de oven gebakken.
Snelle opwarming en een succesvol resultaat. Ik kan dit fornuis een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste heer mevrouw,

Een 10! Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling.
Wat fijn dat de overstap van keramisch naar inductie zo goed bevalt.
Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over de snelheid van het koken en natuurlijk ook het bakresultaat.

Wij wensen u nog heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

P**3@g**l.com 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

9,0
Mooie inductie met oven en gemakkelijk te bedienen , alleen mis ik er een klok op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van uw fornuis.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**e@h**l.com 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Ik was heel lang aan het twijfelen tussen elektrisch of inductie. Uiteindelijk gekozen voor het meest zuinige en kwam ik uit op dit fornuis. Ben er zeer tevreden mee alles is gemakkelijk en het verwarmd snel. Ik ben erg tevreden met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling!
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent met jouw keuze,
naast de het meest zuinige kookplaat bevallen ook het gebruiksgemak en design jou goed.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

jmverhaar@telfort.nl 01-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
Simpel eenvoudig te bedienen met 5 knoppen.
Hier zijn wij enorm blij mee.
Een verbeter punt is de lade is wat blikkerig.

Pluspunten

  • solide

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw Verhaar,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de werking van het fornuis.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

yvettearp@gmail.com 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn fornuis! Pannen voor het koken zijn snel op temperatuur en koelt ook snel weer af naderhand.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Geluid valt me mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Geachte heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het fornuis, daar is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

l**g@g**l.com 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voorlopig positief (na 1 dag gebruik)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
net 1 dag binnen en positieve indruk zover.

plus:
+ de prijs
+ dat het op een 2 fase stroom systeem werkt
+ klantenservice is lekker snel en behulpzaam

minpunten:
- je kan niet alle 4 pitjes op zijn max (9) aanzetten
- na het gebruik van de oven blaast de ventilator nog wel een kwartier door wat je bij open keukens wel hoort
- Bij gebruik van de oven op zijn max kan je niet even 1 pit op stand 9 zetten

Pluspunten

  • 2 fase elektrische systeem
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • kan niet alle pitjes op maximaal verbruik stellen
  • bij gebruik oven GEEN kookplaat kunnen gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Fijn te lezen dat het fornuis na 1 dag in gebruik te zijn een positieve indruk heeft achtergelaten en u tevreden bent over onze service afdeling. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jopie 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

7,0
Werkt prima, afwerking kan iets beter maar doet niet af aan de werking. Maakt wel iets geluid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste Jopie,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking van jouw fornuis.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Rob O 18-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken met gezoem

Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

7,0
Het koken gaat er goed op. De ventilator bij het koken maakt ons teveel geluid.

Pluspunten

  • Bediening met knoppen
  • Dubbele stoppengroep is voldoende
  • Energieklasse A

Minpunten

  • Kookventilator zoemt hard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Rob,

Dank je wel voor jouw beoordeling.
Wat fijn dat jouw fornuis goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

PCV 17-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima inductie fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Prima fornuis.
Na altijd op gas gekookt te hebben was het even wennen om op inductie te koken.
Ikzelf vindt het erg prettig dat de bediening van de kookplaat met draaiknoppen gaat.
Makkelijk om snel lager og hoger te zetten.
Verder is de plaat heel makkelijk schoon te maken. Oven heeft meerdere standen en ook die werkt prima. De bakplaat en het rooster schuiven wat stroef in en uit de oven.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • De draaiknoppen

Minpunten

  • Bakplaat/ rooster schuiven stroef

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
De overstap van gas naar inductie is inderdaad even wennen. Erg leuk dat dit gelukt is, en dat je zo goed overweg kan met de bediening van jouw fornuis. Makkelijk schoonmaken is natuurlijk altijd erg fijn.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Bjarne 13-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van gas overstappen op inductie leek me een hele verandering, maar dit viel heel erg mee. Het enige dat op dit fornuis mist is mijn inziens een flexibele zone, maar afgezien daarvan ben ik er erg tevreden over. Hij ziet er erg mooi uit met het matzwarte design en de vaste knoppen zorgen voor veel minder vingerafdrukken op de glasplaat. Daarnaast is de prijs/kwaliteitverhouding geweldig!

Pluspunten

  • Mooi design
  • vaste knoppen
  • Raakt hitte snel kwijt

Minpunten

  • Geen flexibele kookzone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-04-2022

Beste Bjarne,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van jouw fornuis.
Minder vingerafdrukken betekend natuurlijk ook minder schoonmaken, dat is natuurlijk altijd fijn!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

a**r@h**l.com 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Etna is een betrouwbaar product en werkt goed en ziet er mooi uit.En 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Werkt zoals verwacht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over het fornuis maar ook over onze garantievoorwaarden. Bedankt voor deze mooi review.

Wij wensen je veel bak- & kookplezier toe.


Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

v**n@g**l.com 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foutje… bedankt?

Algemene score

5,0
Op dit moment zit er een defect in, de oven doet het een paar minuten en dan klapt de zekering er uit, de kookplaat doet helemaal niets.

Ook een nieuw product kan defect zijn, dus ben benieuwd hoe de service verloopt,heb het ook bij een siemens gehad. Afwachten dus.

Review criteria:

Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend te lezen dat het fornuis een defect heeft. Wanneer je hiervoor nog geen servicebezoek hebt aangevraagd, ontvangen wij via webcare@atagbenelux.com je volledige adres- en contactgegevens samen met een kopie van je geplaatste review. Wij kijken dan graag met je mee.

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

2**s@g**l.com 08-04-2022
  • Product gekocht

Inductie fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

10,0
Mooi designe makkelijke bediening prettige werk hoogte van 90 cm.
Ronduit een aanrader.
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze review. Wat een mooie score heeft dit fornuis gekregen. Goed te lezen dat de werkhoogte goed bevalt en je dit fornuis aanraadt. Veel kook- en bakplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Bjarne 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop een goed inductiefornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een enorm fijne inductiekookplaat voor de prijs. Vooral de vaste knoppen zijn fijn, dat scheelt een hoop vette vingervlekken op de plaat.

Het koken was heel eventjes wennen als je gas gewend bent, maar na een paar keer heb je het door.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Raakt snel warmte kwijt na het uitzetten
  • Werkt perfect

Minpunten

  • Geen flexibele kookzone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat de overgang van gas naar inductie goed is verlopen! Wij wensen u nog veel kook en bak plezier!
Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Alfatesh 31-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
The product is good so far with reasonable price. I like the material of the product which is easy to clean. It is working effectively. The only thing could be improved is the design of the product. It is quite old design and does not fit the current modern of induction stoves.

Pluspunten

  • Price
  • Durability of material

Minpunten

  • Old design

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Dear Alfatesh,

Thank you so much for taking the time to write this review. It is great to read that you are so satisfied with the price-quality ratio and that the material is easy to clean. We will take your feedback regarding the design into account in further product development.

We wish you a lot of baking and cooking pleasure with the purchase.

Yours sincerely, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Rianne 18-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Over op inductie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van gas over naar inductie. Werkt uitstekend, niet heel veel anders. Oven en inductie kan tegelijk aan. Tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Geen grote overgang vanaf gas
  • Draaiknoppen toch wel erg handig

Minpunten

  • Geen timer aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste Rianne,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt, bij je overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**9@g**l.com 15-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stijlvol ETNA inductie fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben, omdat we zoveel mogelijk van het gas af wilden, het ETNA fornuis FIV560ZWA gekozen. De zwarte stijlvolle vormgeving met RVS details spreekt ons erg aan. In het gebruik is dit fornuis heel makkelijk. Het laat zich bedienen door draaiknoppen die instelbaar zijn van 0 tot 9. De inductie kookplaat is snel warm. Het koken gaat een stuk sneller dan op gas. De bediening is heel simpel. Ook koelt de plaat vlot af na gebruik.

Voor het eerste gebruik moet de oven eerst een half uur op 250 graden inbranden. Dit stinkt wel, maar bij het volgende gebruik is die lucht weg. De oven is voorzien van 2 platen; 1 rooster en een bakplaat. Deze vallen in geïntegreerde rails. Dit maakt schoonmaken ook zeer makkelijk. Schoonmaken gaat überhaupt vlot met dit fornuis, microvezeldoekje na elk gebruik en klaar. Het fornuis is uitgerust met een lade waarin bakblikken kunnen worden opgeborgen.

Dit fornuis is aan te sluiten op 2 fasen en dat maakt dat hij ook op oudere perilex (vaak 2 fasen) stopcontacten kan worden aangesloten. De stekker was niet bijgeleverd, deze hebben we los gekocht.

We zijn heel tevreden met de aankoop van dit mooie stijlvolle fornuis!

Pluspunten

  • stijlvol zwart
  • snel warm
  • makkelijk te bedienen
  • aan te sluiten op 2 fasen

Minpunten

  • geen afdekplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat jullie de moeite hebben genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Bedankt voor deze enthousiaste feedback. Erg fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het fornuis.

Wij wensen jullie veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Jvdw 11-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik, wel zacht zoemend geluid

Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, mooi en simpel ontwerp. Maakt wel een zoomend geluid als de inductieplaten worden gebruikt, maar is verder niet storend.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ontwerp
  • Inductieplaat makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Licht zoemend geluid bij gebruik inductieplaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste Jvdw,
Bedankt voor deze beoordeling. Wat fijn dat u zoveel pluspunten benoemt: het design en makkelijk in gebruik. Het zoemende geluid is de ventilator die de elektronica in de kookplaat koelt. Wij wensen u natuurlijk veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@t**s.nl 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

van het gas af en elektrisch koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
etna fiv 560 zwart gekocht online uitgepakt en aangesloten is een mooi apperaat en werkt goed het mooie is de draaiknoppen want bij tip toetsen hebben wij soms moeilijkheden bv in een lift en de hoogte is ook goed heeft de hoogte van aanrecht zodat als nodig is van plaat meteen op aanrecht schuiven, wat andere zeggen boeit mij niet ik vind hem goed groetjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het fornuis, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

t**u@g**l.com 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductie fornuis, werkt prima. De oven voldoet, de opties zijn basic. Wat niet zo duidelijk is de nul markering op de draaiknoppen voor, dat mag verbeterd worden. Ook een ouderwets deksel om de kookplaat dicht te maken als je het niet gebruikt zou handig zijn. Voor de rest zou ik het product zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Inductie kookplaat werkt snel en precies
  • Oven basic maar voldoet voor dagelijks gebruik

Minpunten

  • Draaiknoppen ontbreekt een nulmarkering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Leuk om te lezen dat u het fornuis aanbeveelt voor andere. Uw feedback waarderen wij, zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews