ETNA FIV560___ FIV560WIT wit - Reviews

Specificaties
Aantal kookzones
4
Hoogte
89,9 cm
Breedte
60 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560___ FIV560WIT wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guus1007 10-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een 2 fasen inductiefornuis

Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560WIT wit

Algemene score

9,0
Ik heb specifiek voor een Etna gekozen omdat:
1. Het een degelijk Nederlands product is wat inmiddels al ruim 160 jaar bestaat in de grote wereld van het witgoed
2. Er heel erg duidelijk vermeld staat dat dit een 2 fasen inductie-fornuis is, oftewel 2x 230V met aansluiting voor Perilex-stekker
3. Geen tiptoetsen bovenop, welke bij aanraking direct reageren, maar degelijke draaiknoppen aan de voorzijde

Pluspunten

  • Ziet er degelijk uit
  • Duidelijke vermelding van geschikt voor 2-fasen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-10-2019

Beste Guus,
wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het inductiefornuis van ETNA. Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review. Heel veel kook en bakplezier! Groet, Femke Webcareteam ETNA

Reageer

cornelisse 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat makkelijk te bedienen

Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
Het fornuis ziet er netjes en mooi uit, de bediening is erg makkelijk en goed in stellen.
Het koken gaat makkelijk en snel.

Pluspunten

  • mooi strak uitgevoerd
  • temperatuur goed en snel te regelen

Minpunten

  • geen tijdklokje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2020

Beste heer/mevrouw Cornellisse,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het fornuis. Bedankt voor deze mooie review.
Heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Joop 02-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductiefornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560WIT wit

Algemene score

10,0
Omdat we in een huis zijn gaan wonen zonder gas is dit Etna inductiefornuis prachtig, geweldig functioneert geweldig snel en geruisloos. Oven voldoet prima. Design is mooi, bedieningsknoppen aan de voorkant wel zo handig

Pluspunten

  • design en gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-08-2020

Beste Joop,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Goed te lezen dat dit fornuis helemaal naar wens is.
Veel kook-bak plezier en vele mooie woonjaren gewenst.

Groet, Ursula van Wecareteam ETNA

Reageer

c.v.d.pruik 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is makkelijk in gebruik

Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
het werkt boven verwachting en makkelijk,en is ook makkelijk schoon temaken. en koken en bakken gaat prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-07-2020

Beste heer/ mevrouw Pruik,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen je jouw veel kook en bak plezier toe met het fornuis de FIV560 van ETNA.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer