ETNA FIV560WIT

  • Best Reviewed 3 keer mrt 2024
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene 18-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560RVS

Algemene score

8,0
goed product simpel gebruik en goede kwaliteit en goede prijsverhouding

voor iedereen aan te bevelen

Pluspunten

  • goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C**********@g******** 04-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

9,0
Mooi van vorm, ik had nog nooit elektrische gekookt maar wil niets anders meer, ik heb de zwarte kleur gekozen prachtig

Pluspunten

  • Functioneel
  • Mooie kleur zwart

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 06-06-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het gebruik van dit inductiefornuis. Goed ook om te lezen dat het design bevalt.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

s*****@z******** 30-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

10,0
Heb het fornuis 14 dagen geleden ontvangen en is keurig aangesloten. Tot nu toe bevalt het prima.
ATAG-Benelux 30-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat tot nu toe het fornuis goed bevalt.
We wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

l************@l****** 24-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel fijne kookplaat, oven mag nog wat over nagedacht worden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

7,0
ik vind de kookplaat heel makkelijk in gebruik; het heeft me geen dag gekost om eraan te wennen. Het is prettig, makkelijk, makkelijk schoon te houden; heel fijn!

met de oven heb ik meer moeite; wanneer gebruik je onder-, onder en bovenwarmte of hete lucht?
teleurstellend vind ik het dan ook dat Etna er niet een boekje heeft bijgedaan met recepten zodat je de oven kunt ontdekken, zonder dat er van alles te droog wordt of anderszins niet te eten is.

Tja en wat betreft de prijs....ik heb niet veel geld en echt lang moeten sparen voor dit fornuis. En als je dan zo'n 'blikken' ding ziet, vergeleken met het 60 jaar oude, zwaar geëmailleerde fornuis wat ik had....
maar ik moet erbij zeggen dat ik op dit moment geen enkele prijs nog in verhouding vind met het product wat we ervoor krijgen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
  • gelukkig daar al van het gas af

Minpunten

  • geen receptenboekje bij de oven
  • kloppen de oventemperaturen?
  • geen oven thermometer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
ATAG-Benelux 27-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Fijn dat de kookplaat van het fornuis zo goed bevalt! De oven is nog wat meer ontdekken, welke stand het beste resultaat geeft is per gerecht natuurlijk verschillend.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m********@k********* 17-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

10,0
Was erg moeilijk om uit te zoeken, best veel keus. maar ik heb gevonden wat ik wilde. Een inductie fornuis met knoppen.. Mooie uitstraling en werkt super
ATAG-Benelux 23-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Een fantastische score, bedankt! Leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA en dat het fornuis zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Katje 09-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima Inductie fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560RVS

Algemene score

8,0
Prima Inductie fornuis. ETNA is natuurlijk al jaren lang de nummer 1 in fornuizen en daarom hebben wij ook wederom voor dit merk gekozen. Deze keer dus Inductie.

Pluspunten

  • Goed te bedienen
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
ATAG-Benelux 23-05-2024

Beste Katje,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Het doet ons goed dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA en dat het fornuis zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j*****@i********* 30-04-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

9,0
Het zwarte inductiefornuis met zilveren draaiknoppen is een mooi ogende aankoop. Het viel even tegen datr geen druktoetsen op zaten, maar het is een kwestie van even wennen dat je aan de knoppen moet draaien voor de gewenste stand. Daarna verschijnt de stand wel in led verlichting onder de gewenste kookzone. Het is fijn dat het led lichtje knippert zolang er nog geen pan op staat en daarna stil staat zodra de pan erop staat. De boost functie is leuk hoewel deze met ons tweepersoons huishouden zelden wordt gebruikt. Het koken maakt wat herrie door de ingebouwde ventilator die de lucht laat circuleren. Het is fijn dat de kookplaat na het koken nog aangeeft dat de plaat warm is.
Een minpuntje aan de oven is dat er geen ingebouwde timer aanwezig is, waardoor ik een aparte kookwekker moest aanschaffen. De oven zelf werkt uitstekend,
Het schoonmaken van de kookplaat is een fluitje van een cent. Om de plaat tegen overkoken te beschermen heb ik inductie matten aangeschaft, ook om het verschuiven van de pan te voorkomen. Met een mooie afdekplaat, niet inbegrepen, heb je nog meer ruimte om iets even weg te zetten. Voor een klein huishouden is dit inductie fornuis een ideale oplossing.
De overgang van een los gasfornuis naar dit inductie fornuis is even wennen, maar het is een grote stap vooruit. Ik ben zeer
tevreden over deze mooie aankoop, wel duur, maar de kwaliteit is uitstekend.
ATAG-Benelux 23-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design. De bediening heb jij gelukkig ook snel onder de knie. Ook het eenvoudige onderhoud bevalt gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Naomi 13-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

10,0
Product doet precies wat je ervan verwacht! De inductie kookplaat wordt direct warm en is meteen klaar voor gebruik. Hij is mooi afgewerkt en doet wat hij moet doen.
Wij zijn er heel erg tevreden over. 10/10

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Mooi afgewerkt
  • Ruime Lade er onder
  • Ruime oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 15-04-2024

Beste Naomi,

Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van het fornuis! Fijn ook dat hij zo snel op temperatuur is en dat het design bevalt.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer en wensen je nog vele jaren kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Peter B. 29-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over de aanschaf van mijn inductiefornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

8,0
Mijn huis is in 2022 van het gas gehaald. In de meterkast kreeg ik een aansluiting voor 3 fase kooktoestel. Ik heb toen een 1 fase inductieplaat gekocht, die ik op mijn oude gasfornuis heb gezet. Hierdoor kon ik de elektrische oven blijven gebruiken. Maar toen die oven niet meer goed werkte heb ik bij Elektroworld Goes een inductie fornuis 3 fase gekocht. Een monteur van dit bedrijf heeft de periflex stekker gemonteerd en het toestel aangesloten.
Het was wel even wennen mijn vorige inductieplaat warmde sneller op. Maar ik kan nu vier pannen tegelijk gebruiken ook met onder één pan stand P. Ook moest ik wennen aan de draaiknoppen maar deze werken overzichtelijker dan de tiptoetsen op de inductieplaat. De oven werkt heel goed, alleen jammer dat er geen timer op zit.
Ik ben heel blij met mijn zwarte Etna FIV560ZWA inductie fornuis.

Pluspunten

  • Draaiknoppen beter zichtbaar dan tiptoetsen
  • Vier pannen tegelijk opwarmen
  • Met stand "P" ook andere kookpunten te gebruiken

Minpunten

  • Het warm worden duurt iets langer
  • Geen kookwekker ingebouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 02-04-2024

Beste Peter,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie fornuis.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rehana 28-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Van gas naar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

9,0
Wegens verhuizing nieuwbouw van gas naar inductie koken. Dit was echt even wennen heb altijd op gas gekookt.
Ik was meteen verkocht door inductie, kook iedere dag heb er zo zin in, enige wat nog een beetje raar is het maakt een beetje geluid ik denk de fornuis of de pannen. Al met al komt het allemaal goed hoop ik!

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Booster
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Maakt geluid zowel kookplaat als fornuis.
  • Mis klokje of timer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
webcare-7 29-03-2024

Beste Rehana,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Van gas naar inductie is zeker wennen en dan moet je er ook nog (verplicht) aan wegens een verhuizing.
Fijn om te lezen dat het tot nu goed gaat en je er blij mee bent.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

e*******@h****** 16-03-2024
  • Product gekocht

Perfect fornuis en oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

9,0
Fornuis ziet er mooi uit. Handige bediening met draaiknoppen gekozen i.v.m gevoelsverlies vingers, waardoor tiptoetsen geen optie waren. Werkt perfect. Heel tevreden mee. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 18-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en de bediening van het fornuis. Fijn dat er in deze situatie voor jou een goed fornuis is.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

LM 13-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, maar green timer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

8,0
Erg mooi fornuis, maar het enige nadeel dat ik heb ontdekt is dat het geen timer heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 13-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het fornuis. Jouw feedback betreft de timer zullen wij meeneem in de verdere product ontwikkeling.

Veel bak- en kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

aschokker62@home.nl 06-03-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

9,0
Door mijn vorige ervaring met een Etna inductiefornuis en de voortreffelijke service heb ik na 16 jaar besloten weer een inductiefornuis van hetzelfde merk aan te schaffen, na al die jaren vrijwel dezelfde eenvoudige en voortreffelijke uitvoering.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • producten snel warm
  • gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 07-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je na al die jaren weer bent uitgekomen bij ETNA. Fijn om te lezen dat het fornuis nog net zo werkt.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

d*******@h********** 02-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden over de nieuwe oven die ik heb gekocht. De inductie fornuis werkt snel waardoor de pannen snel worden opgewarmd worden. Super super
webcare-7 04-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit geweldige cijfer, een 10! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het fornuis, dat is waar wij het allemaal voor doen!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

d**************@h********** 29-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goedekoop en zekker waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

10,0
Ik kan er eigenlijk niks slecht van maken hij is top snel makkelijk tegebruiken ziet er mooi en strak uit zekker een aanrader en hoorde ook over hun goede service vandaar ik voor hun heb gekozen en ook de verlengde garantie

Pluspunten

  • Strak model
  • Ziet er goed uit
  • Goede service
  • Makkelijk en simpel gebruik
  • Goed schoon temaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 29-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed te lezen dat hij snel in gebruik is en het design ook bevalt. De extra garantie is ook een plus!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f**************@g******** 29-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560RVS

Algemene score

1,0
I have a stove/fornuis bought almost two years ago. And I have paid a good money for that. And now two years later it is not working properly, given an error messages and one of the plate are always ON and I don’t feel safe having the product in my house anymore
And the only option that they have is that I have to wait for almost 15 days, not able to cook for my children, for someone to come and check first
webcare-7 29-02-2024

Dear sir / madam,

I am sorry to read that your experience with the equipment and our service is so disappointing. Of course, it was never our intention to make you feel this way. We aim for our customers to enjoy our equipment and service. We are therefore very sorry when a customer is not satisfied. If there is anything we can do for you, please let us know. If so, please send your contact and address details, along with a copy of the review you posted, to webcare@atagbenelux.com. Then we will be happy to look into it with you.

Kind regards,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

c*******@h********** 17-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

10,0
Een mooie fornuis, simpel bedienen. Snel, ik ben super blij. Prijs/kwaliteit goed. Ik heb al een paar weken in gebruik.
Ik zal het aanraden.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe geen min punt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 19-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Goed om te lezen dat je zo blij bent met dit snelle en makkelijke te bedienen fornuis. Fijn ook dat het design je bevalt en je tevreden bent met de prijs/kwaliteitsverhouding.
We willen je bedanken voor deze mooie review met dit fantastische cijfer en wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h*************@h****** 16-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

9,0
Inductie koken makkelijk en goed schoon te houden.fornuis met draaiknoppen makkelijk in gebruik.
webcare-7 19-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat het inductie koken makkelijk is, en fijn ook dat het fornuis ook makkelijk in gebruik is.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

JW uit C 04-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

2 Fase

Geschreven voor: ETNA FIV560RVS

Algemene score

8,0
2 fase fornuizen zijn wat moeilijker te vinden. Deze voldoet aan de verwachtingen en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Mooi
  • Verwarmt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
webcare-7 05-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met dit fornuis en dat hij ook aan alle verwachtingen voldoet, dat is waar wij het voor doen.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

d*********@h********** 03-02-2024
  • Product gekocht

RVS etna

Geschreven voor: ETNA FIV560RVS

Algemene score

8,0
Erg mooi en goed,super blij mee.
Van gas naar electra dus nieuw fornuis en Amerikaanse koelkast van ETNA gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 05-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het fornuis, dat is waar wij het voor doen! Leuk ook om te lezen dat jullie hebben gekozen voor ETNA bij de overgang van gas naar electra!
We willen je bedanken voor deze mooie review en wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h*************@i********* 03-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

10,0
Super mooi fornuis , goed schoon te houden , vele functies .
Nadeel op twee fase is dat het koken wat langzamer gaat, maar doet evengoed zijn werk.
Oven werkt goed . Zeer tevreden
Zou als deze ooit stuk gaat weer een etna kopen, beste merk qua fornuizen en ander apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 05-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer, een 10! Fijn om te lezen dat je blij bent met het design en de vele functies.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ton 28-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ander merk machine gekocht, zeker geen aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

3,0
De inductie kookplaat voldoet aan alle eisen. Bij het afleveren van het fornuis op 3 januari 2024, bleek de deur van de oven niet goed te sluiten. Ik heb hier direct melding van gedaan. Na ongeveer een week kwam een monteur om de scharnieren van de deur te vervangen. Deze nieuwe scharnieren bleken niet de juiste te zijn. Hij heeft ter plekke nieuwe scharnieren besteld. Na weer ongeveer een week kwam dezelfde monteur met nieuwe scharnieren. De nieuwe scharnieren zaten in een dichtgeniet zakje, dus niet de originele. Dat bleek ook wel want deze scharnieren waren ca 1,5 keer zolang als de scharnieren van de ovendeur. Na bellen bleek dat de juiste scharnieren pas na een aantal maanden geleverd zouden worden. Hierom heeft de monteur een omruilactie gemaakt. Na 3 werkdagen dagen kwam de nieuwe machine en wat schetst mijn verbazing? Ook hier sluit de deur niet goed. Dus deze machine meteen retour gestuurd. Ik heb naast de eerste dag vrij nemen nu al 3 extra dagen vrij moeten nemen, voor niets. Ik ga nu over op een andere merk fornuis en hoop dat die wel ok is. Uit dit verhaal blijkt waarom ik maar een score van 3 heb gegeven, maar het had net zo goed een 1 kunnen zijn.

Pluspunten

  • Inductie plaat werkt goed
  • Ventilator in de inductieplaat werkt naar behoren

Minpunten

  • Niet sluitende deur over
  • Knoppen worden heet bij gebruik oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 29-01-2024

Beste Ton,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring met ons product teleurstellend is. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is.
We willen je toch bedanken voor het schrijven van deze uitgebreide review en wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Gerard.Huisman 25-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

een perfect product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560RVS

Algemene score

8,0
de Etna inductie oven FIV560RVS is een goed werkende oven en ziet er ook nog mooi uit is makkelijk te bedienen niets met druktoetsen en extra kook programma's heb je toch niets aan gebruik je nooit maar kan allemaal stuk gaan
gewoon met knoppen aan de voorkant ideaal voor oudere personen maar ook de jeugd kan hier mee om gaan
daarom heb ik deze gekocht de eenvoud en omdat het ook een Nederlandse product is
Etna is van oudsher een perfect en betrouwbaar product
---------------------------------------------------

Pluspunten

  • de bediening
  • de aansluiting

Minpunten

  • rubber voorkant van oven kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
webcare-7 26-01-2024

Beste Gerard,

Wat leuk dat je zo geniet van jouw 'simpele' doch goed werkende en mooie inductiefornuis van ETNA.

We willen je bedanken voor jouw mooie complimenten en wensen je heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Stip 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT

Algemene score

9,0
We hadden eerst keramisch maar zijn overgestapt op inductie omdat je dan een boost erop hebt zodat alles eerder kookt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 24-01-2024

Beste heer / mevrouw Stip,

Wat leuk om te lezen dat je hebt gekozen voor dit inductiefornuis en het je goed bevalt!
Het koken op inductie gaat snel en is veilig doordat de plaat niet kan verwarmen zonder dat er een geschikte pan op staat.

We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

o**************@g******** 22-01-2024
  • Product gekocht

Fijn fornuis met handige bediening inductieplaat.

Geschreven voor: ETNA FIV560ZWA

Algemene score

8,0
Mooi zwart en handige bediening van de inductieplaat.

Dit fornuis heb ik gekocht vanwege de bediening met draaiknoppen van de inductieplaat.
Je kan nu vrijwel blind heel snel de juiste pit bedienen, veel beter dan het gepruts met tiptoetsbediening waar toevallig net een grote pan overheen hangt en je deze dan moet verschuiven om te kijken waar precies de juiste tiptoets zit...
webcare-7 23-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de knop bediening en het design. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen jou veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews