Kom alles over warmtepompen te weten tijdens onze livestream!

Woensdag 24 november 19:30 beantwoorden twee experts jouw vragen tijdens onze warmtepompen livestream.

Mis de livestream niet, en meld je aan. Je krijgt per e-mail een melding als de livestream gaat starten.

Aanmelden livestream

Alles weten over warmtepompen?
Zorg dan dat je op woensdag 24 november om 19:30 de livestream dan niet mist.
Ontvang de link naar de livestream in je mailbox.

Drie punten waarom je deze livestream niet moet missen.

Warmtepompen worden met de stijgende gasprijzen steeds relevanter om je huis te verduurzamen. Maar niet elk huis is hetzelfde. De Kieskeurig warmtepompweken bieden jou de gelegenheid om alles te weten te komen over warmtepompen.

 

1. Livestream event

Op woensdag 24 november 19:30 organiseert Kieskeurig een warmtepomp livestream event. Tijdens het event kun je 45 minuten lang al je vragen stellen aan warmtepomp experts Stijn Otten van HeatTransformers en Rick Bruins van Remeha.

2. Stel je vraag

Heb je nu al een vraag? Stel deze dan op de Kieskeurig community. Wij zorgen dat je vraag vervolgens behandeld wordt tijdens de livestream. Gedurende de warmtepompweken zullen de experts ook actief zijn op onze community om alle vragen te beantwoorden.

3. Handige tips en informatie

Lees waardevolle artikelen die jou verder helpen in de zoektocht naar een warmtepomp voor jouw huis. Vind alle informatie over warmtepompen op Kieskeurig.nl.

Maak alvast kennis met de experts

Stijn Otten van HeatTransformers

Een volledige uitleg en eerlijk advies, dat is wat Stijn zal geven. Stijn Otten is samen met zijn compagnon Gijs van Vrede het bedrijf HeatTransformers begonnen in november 2018, en inmiddels werken er bijna 40 mensen. Met dit jonge installatiebedrijf focust HeatTransformers zich op het installeren van hybride warmtepompen in bestaande woningen bij particulieren. Kennis, klantvriendelijkheid en innovatie staan hoog in het vaandel. Zo vindt de situatieopname plaats door middel van een Whatsapp-videoschouw. Stijn geeft je een helder antwoord op jouw vragen.

Rick Bruins van Remeha

Als marktleider binnen warmtepompen heeft Remeha veel kennis in huis. Rick Bruins houdt zich bezig met de vraag hoe Nederland op een haalbare, betaalbare en realistische manier te verduurzamen. Een heldere uitleg, bewustwording bij particulieren en vertrouwen in iets nieuws is daarbij van groot belang. Rick kan met zijn enthousiasme, kennis en visie het verhaal rondom (hybride) warmtepompen begrijpelijk uitleggen.


Aanmelden livestream

Alles weten over warmtepompen?
Zorg dat je op woensdag 24 november om 19:30 de livestream dan niet mist.
Ontvang de link naar de livestream in je mailbox.