Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs - Espressomachines

Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs
Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 649,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 358 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Engeltjes21-07-2020

Heerlijke koffie en prima melkschuim

Volautomatische koffiemachine via reviews naar boven komen "drijven", na enkele vergelijkingen werd het duidelijk, het moest deze Siemens EQ.6 Plus TE655203RW worden. Het apparaat is voortreffelijk, zeer makkelijk te bedienen, verhouding qua koffiesterkte of hoeveelheid melk heel eenvoudig aan te passen en het apparaat onthoudt deze instellingen. Lekbak redelijk snel vol maar het legen ervan is in een handomdraai gedaan. Absolute aanrader.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Fantastisch aantal soorten koffie te kiezen
  • Lekbak eenvoudig te legen
  • Melkschuim is van zeer goede kwaliteit
Paula21-07-2020

Veel variatiemogelijkheden en heerlijke stevige koffie!

Door de cashback actie én de aanbieding die ik online vond, heb ik mezelf dit apparaat cadeau gedaan. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Mijn waterkoker kan van het aanrecht, want ik kan hier zelfs thee mee maken. Om mezelf te overtuigen dat ik hem moest kopen heb ik eens berekend, wat ik uitgeef aan koffiecupjes. Nou daarna was het besluit snel genomen, want dit heb ik zo terug verdiend. Daarnaast vind ik dat het apparaat vele mogelijkheden biedt. Van sterke espresso, tot een latte macchiato, waarvan je zelfs de hoeveelheid melk, sterkte en koffie kunt aanpassen naar eigen smaak. Ik ben om en wil niet meer anders!
Pluspunten
  • Varieren van koffiesmaken en soorten
  • Sieraad op het aanrecht
  • In te stellen naar eigen sterkte
  • Uiteindelijk goedkoper dan losse cupjes
Corry17-07-2020

Prettige bediening

De recensies zijn goed en ook door Kieskeurig goed beoordeeld. Het makkelijk maken van koffiespecialiteiten, zoals cappuccino werkt fijn.
Pluspunten
  • Diverse mogelijkheden om in te stellen
  • Makkelijke bediening
  • Vrij geruisloos
Belinda16-07-2020

Heerlijk en perfect bakje koffie

Na intens zoeken kwamen we bij de Siemens EQ 6 plus s 500 terecht. De reviews over dit apparaat sprak ons zeer aan. Wij houden van koffie en met name de speciale koffie, zoals cappuccino en Latte Machiatto. Wat ons ook aantrok was dat je aparte melk reservoir nodig hebt en het staafje direct in de melkpak kan doen. Eindelijk hadden we de keuze gemaakt en direct alle functies uitgeprobeerd. En wat schets onze verbazing alles wat beloofd en verteld is, klopt. We zijn uitermate tevreden en gelukkig met onze keuze. Bedankt Siemens voor deze prachtige uitvinding.
Pluspunten
  • ruime keuze in koffiesoorten
  • eenvoudig in gebruik
  • mooie en luxe uitstraling
  • Uitstekende kwaliteit
Minpunten
  • opvangbak snel vol
Jen16-07-2020

Koffieapparaat Siemen TE655

Heerlijke echte koffie uit dit apparaat. Veel keuzemogelijkheden, los van alle soorten koffie en smaken ook melkschuim en warme melk en zelfs warm water.
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • gemak in gebruik
  • veel opties
  • maakt zichzelf schoon
Jan16-07-2020

Geweldige machine

Dit in onze derde Siemens koffiemachine. Door het vele gebruik mag je teleurgesteld zijn als er dan uiteindelijk slijtage optreed dus met een glimlach afscheid genomen van onze EQ9 en nu voor de EQ6 S500 gegaan. Nog geen moment spijt.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Instel mogelijkheden via overzichtelijk menu
  • Makkelijk schoonmaken
  • Geluid van het maalwerk
Minpunten
  • Nog niet gevonden
mw8715-07-2020

heerlijke koffie

hadden al een simpeler Espressomachine van siemens. Maar wouden graag iets luxere vandaar deze keus.
Pluspunten
  • Goede melkschuim
  • Goed warm
  • Makkelijk te bedienen
fam. van der Harst15-07-2020

EQ6 plus s500

Deze koffiemachine hebben wij aangeschaft ter vervanging van de EQ7 plus. De nieuwe machine is veel handiger in gebruik door het duidelijk display waarop je de gewenste drank kan selecteren. Veel verschillende instellingen mogelijk voor koffiesterkte en voor inhoud. Hier gaan we weer jaren van genieten.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • veel instel mogelijkheden
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Albert Holman14-07-2020

Siemens EQ6 Plus TE655203RW- Espressomachine

Ik heb dit product gekocht omdat ik er een keer koffie uit geproefd heb bij andere mensen en dat vond ik toen heel lekker. En nu ik hem zelf heb nog steeds. Gewone koffie, Cappucino, Latte maggiato. Alles smaakt prima. Qualiteit prijsverhouding, Uitstekend.
Pluspunten
  • Kan 1 of twee bakjes zetten
  • Makkelijk in bediening
Minpunten
  • Moet vaak lekbak legen
  • Heeft geen kannenfunctie
Koffie14-07-2020

Siemens EQ 6 Plus S500 TE655203RW

Luxe volautomatische espresso apparaat. Heeft t.o.v. de S100 12 (ipv 8) voorgeprogrammeerde koffiedranken. Alle koffiedranken zijn aan persoonlijke wensen aan te passen d.m.v.: - bepalen sterkte (zeer mild / mild / normaal / sterk / zeer sterk / double shot sterk / double shot sterk+) - grootte van koffiedrank (klein / medium / groot) + aanpasmogelijkheden hoeveel een klein / medium of grote koffiedrank in ml is). - aanpassen koffie / melk verhoudingen (dit is niet mogelijk bij de S100). Hierdoor werkelijk voor iedereen mogelijk om zijn / haar perfecte kop koffie te maken tot op de milliliter nauwkeurig. Daarnaast ook nog een aparte koffielade waarin je gemalen filterkoffie (bijv. decafe) in kunt doen. Deze machine geeft t.o.v. de S100 ook de mogelijkheid om 2 koffiedranken met melk tegelijk te zetten (moeten dan wel exact dezelfde koffiedranken zijn). Alle gewenste instellingen zijn op te slaan onder favorieten zodat je met één druk op de knop het voor jou perfecte kopje koffie krijgt. Na gebruik spoelt de machine zichzelf schoon. Completer kan mijn inziens eigenlijk niet.
Pluspunten
  • 12 voorgeprogrammeerde koffiedranken
  • volledig zelf in te stellen en aan te passen
  • luxe uitstraling
Janneke holman14-07-2020

Siemens eq6+ espressomachine

Super machine heerlijke koffie makkelijk in gebruik ben zeer tevreden zal hem zeker bij anderen aanbevelen
Sylvia14-07-2020

Top machine

We hebben hem nu een paar dagen en zijn er erg blij mee heerlijke koffie, en veel verschilde koffie 's kan je zetten, makkelijk te bedienen
A Swier - Somberg14-07-2020

siemens koffie volautomaat

Wij hebben lang gekeken naar een volautomaat. uit vele reviews hebben wij besloten om dit apparaat te kopen en wat zijn wij blij ermee, we hebben heerlijke koffie. het apparaat op zich heeft een mooie uitstraling en in een handomdraai heb je zo een kop cappuccino of een van de andere koffie smaken.
SonjaDR14-07-2020

Fantastisch

Super veel keus in koffiesoorten. Door het stijlvolle scherm is het apparaat zeer makkelijk te bedienen. Ook het instellen van een favoriet is erg makkelijk en handig. De koffie is heerlijk en perfect op temperatuur. Reinigen is ook erg makkelijk.
  • Groot bonen reservoir
  • Makkelijk reinigen
  • Veel keus
  • Instelbare temperatuur
Jan13-07-2020

Geweldige machine

Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Instel mogelijkheden via overzichtelijk menu
  • Makkelijk schoonmaken
  • Geluid van het maalwerk
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Ccpjm13-07-2020

Mooi compact machine

Wat een prachtige koffie automaat, zet heerlijke koffie's ,en zeer makkelijk in gebruik ,en makkelijk om schoon te maken. In het menu kan je jou wensen aanpassen en is makkelijk te bedienen. Het is een sieraad in onze nieuwe keuken
Pluspunten
  • Vele koffie varianten beschikbaar en zeer stil
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Klein opvang reservoir
wvdlinde13-07-2020

koffiezetapparaat Siemens serie 500

ik heb dit apparaat 3 dagen,en ben dik tevreden.een minpuntje de koffie wordt niet lekker warm,iets meer dan lauw,toch staat de tempeatuur op max.
Pluspunten
  • overzichtelijk
  • veel combinaties mogelijk
Minpunten
  • temperatuur koffie niet lekker warm
Wiebe11-07-2020

heerlijke koffie

perfect apparaat, makkelijk in bediening en heerlijke koffie zoals late en cappuccino maar ook een gewoon bakje smaakt heerlijk.
Osman09-07-2020

Heerlijke koffie!

Zeer content met ons Siemens EQ6 volautomatische koffiemachine! Na bestelling binnen 3 dagen de koffiemachine ontvangen, vandaag uitgepakt en gelijk uitgeprobeerd! De machine is makkelijk te bedienen via de touchscreen, de koffie is heerlijk en goed op temperatuur!
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • De vormgeving van de machine is strak en modern
  • N.v.t.
Rob08-07-2020

Prima koffie!

Hoewel we het apparaat nog maar een week in bezit hebben bevalt hij prima. De koffie is warm (wel op max temperatuur zetten!). Enige nadeel is het menu schermpje waarin de verschillende instellingen gedaan worden. Als je het bedient zit je hand voor het scherm en kun je de keuzes niet zien, maar dat zal wel gaan wennen. Verder is het een zoektocht naar geschikte bonen, tenminste lekkere bonen. De melk specialiteiten zijn heel uitgebreid en zijn makkelijk in te stellen en te maken. De lekbak zit vrij snel vol, dus ook dat is even wennen. Uiteindelijk hoop ik veel plezier te gaan beleven van deze machine!
Pluspunten
  • warme koffie
  • melk producten
  • makkelijk te bedienen
Minpunten
  • veel instellingen voor volume
  • lekbak snel vol
  • krasgfevoeligheid plaatje waar kopjes op staan
Paul Bergsma06-07-2020

Eenvoudige bediening en heerlijke koffie

Al een aantal jaren ben ik een tevreden gebruiker van de koffiemachine van Siemens. Helaas ging het apparaat kapot na keren trouwe dienst en werd het tijd voor een nieuwe. Dit nieuwe type is behoorlijk door ontwikkeld. De eenvoudige toetsbediening geeft de keus uit ruim voldoende koffie mogelijkheden. En de kwaliteit van de koffie is onverminderd goed, nadat je de hoeveelheden op je eigen stijl hebt aangepast. Mijn oude koffiemachine heb ik een aantal keren kunnen repareren door onderdelen te vervangen. Ik vermoed dat dat met deze machine moeilijker wordt vanwege de hoeveelheid electronica.
Martien06-07-2020

mooie uitstraling

na vele vergelijkingen bij dit product uitgekomen.is een top apparaat.met vele mogelijk heden ,makkelijk bedienbaar en een goede prijs kwaliteit verhouding,zelfs meer dan dat. zijn er super tevreden mee
Pluspunten
  • compact apparaat
  • bedieningsgemak
  • makkelijk te reinigen
  • zeer lekkere koffie
Minpunten
  • nog niet tegen gekomen
Tess06-07-2020

fantastische keuze

ik was echt toe aan een volautomatische koffie maker. Zo fijn dat hij diverse koffies maakt. En vooral het gemak van schoonmaken. Eindelijk verlost van de milieu onvriendelijke kuipjes.
Pluspunten
  • weinig lawaai
  • eenvoudig te bedienen
  • maakt na instelling heerlijke koffie
  • goede melkschuimer
Minpunten
  • waterreservoir wat klein
  • in zonlicht is display soms niet goed leesbaar
C.Paulissen06-07-2020

mooi apparaat, veel mogelijkheden, eenvoudige bediening

Koffiemachine enkele dagen in gebruik (als vervanger van oude Bosch-machine). Een verademing qua gebruiksgemak en mogelijkheden. Is stil, temperatuur aan te passen Een sieraad in de keuken!
Pluspunten
  • mogelijkheden
  • gebruiksgemaak
  • mooi apparaat
  • vrij stil
  • bereiding 2 producten tegelijk
Minpunten
  • nodigt uit tot meer koffie drinken
Pauline04-07-2020

Veel mogelijkheden

Apparaat geeft duidelijk aan welke koffiemogelijkheden je hebt. Het is makkelijk in gebruik en maakt lekkere koffie