Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs - Espressomachines

Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs
Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 649,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 358 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Reinder14-11-2020

Prachtige koffiemachine met veel mogelijkheden

Fijn apparaat, met veel mogelijkheden. Twee koppen tegelijk zetten. Instelbaar naar eigen smaak. Mooi uiterlijk, sieraad in de keuken.
Pluspunten
  • uiterlijk
  • twee cappuccino tegelijk zetten
  • koffie instelbaar naar smaak
  • zeer gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Bij cappuccino de temperatuur van de koffie.
Annette Hendriks11-11-2020

Gebruiksgemak

Deze koffiemachine is makkelijk in gebruik. Het apparaat zegt precies wat je moet doen. Goede koffie's. Ik heb hiervoor dezelfde volautomaat gehad ( TE607203RW/07 700series )
Pluspunten
  • Instelbaar op alle fronten
  • Tiptoetsen
Minpunten
  • Tiptoets milk and clean is nu favorieten
wilbert thijssen10-11-2020

Heerlijke koffie

Mooi apparaat om te zien. Makkelijk in gebruik en schoonmaak. Maakt heerlijke koffie, goede melkschuim. Bonen malen maakt wel veel geluid.
Pluspunten
  • melkschuim
  • tiptoetsen
Minpunten
  • geluid bonen malen
Sylvia10-11-2020

Mooi

Wij wilde een echt goede koffie machine met bonen, en deze is top, goed melk opschuimer, koffie en melk schuim is goede temperatuur
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Nel Storm10-11-2020

Maakt niet zoveel geluid daarop gekozen.

Maakt idd weinig geluid. Daarop had ik geselecteerd. Ziet er mooi uit Nog even uittesten welke bonen het lekkerst zijn.
Pluspunten
  • Compact apparaat
Klaas10-11-2020

Genieten van koffie

Overzichtelijke bediening, gemakkelijk in onderhoud en heerlijke koffie Allerhande vooringestelde mogelijkheden die allemaal voldoen aan wat ze aangeven.
Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • veel keuzes
  • gebruiksgemak
  • eenvoudig in onderhoud
Minpunten
  • lekbak snel vol
Willem07-11-2020

In één woord Geweldig!

Op zoek naar een goede betaalbare koffie-espresso machine, is deze siemens een ontzettend slimme keuze. Absoluut een top apparaat, snel op temperatuur en zeer veel mogelijkheden. Dit apparaat meet zich in alle opzichten met z'n duurdere concurrenten . Absoluut een topper en echt een aanrader voor wie kwaliteit bovenaan staat.
Pluspunten
  • snel op temeratuur
  • veel mogelijkheden
  • echte hete koffie
  • snel te reinigen
Matty Doomen06-11-2020

Geweldig espresso koffiemachine.

Heerlijk koffie, uitstekende temperatuur en makkelijke bediening. Vele keuze mogelijkheden in koffie soorten en heet water. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Makkelijke bediening
  • Instelbare sterkte
Frans06-11-2020

hele mooie en stille espresso machine

Hiervoor een ander merk gehad, nadat ik deze gezien en geproefd had bij mijn zoon ben ik ook overstag gegaan. perfecte machine met veel koffievariaties en mogelijkheden. prijs is wel hoog maar daar heb je ook een geweldig apparaat voor. ook is deze erg stil, al met al op dit moment zeer tevreden, omdat ik deze nog niet zo lang in bezit heb, kan ik de duurzaamheid nog niet goed beoordelen
Pluspunten
  • stil
  • mogelijkheden
Minpunten
  • prijs
Jan Ooms03-11-2020

Mooie vormgeving, gemakkelijk in gebruik

Na onderzoek leek dit apparaat ons het mooiste en meest functionele, van een betrouwbaar merk waarvan we al onze keukenapparatuur hebben. Dat blijkt na aankoop helemaal te kloppen, is bovendien onderhoudsvriendelijk.
Pluspunten
  • Design
  • Keuzemogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Zelfreiniging
Bono29-10-2020

Lekkere koffie en duidelijk apparaat

Vanwege met gemak van v/d melk, pak melk slangetje erin en klaar, daarna kan je het ook makkelijk reinigen, ook heeft het diverse mogelijk met de sterkte van de koffie en verschillende soorten koffie, prima apparaat.
Koffieleut Herveld15-09-2020

Mooi bedienscherm

Geweldige machine. Alle soorten koffie zet deze machine prima. Makkelijk, eenvoudig en simpel in onderhoud. Het zetten van bv een cappuccino is een feest. Staaf in een glas of rechtstreeks in een melkpak, tappen en daarna genieten. Schoonmaken na gebruik niet meer dan het bedienscherm volgen.
Pluspunten
  • Eenvoudig schoonmaakprogramma
  • goede temperatuur
  • 2 melkproducten tegelijk kunnne zetten
Minpunten
  • na 2 maanden nog niet gevonden
Merlijn16-08-2020

Koffiezetmachine!

Nog nooit zo’n apparaat gehad, het bevalt prima. Het heeft veel mogelijkheden en ik heb nog niet eens alles uitgeprobeerd. Het is makkelijk in gebruik zelfs op onze leeftijd.
MMeijer07-08-2020

Heder overzicht van het menu

Apparaat voldoet aan eisen en verwachtingen. Het hele gezin (bestaat uit 6 personen) maakt gebruik van alle dranken die er op te bereiden zijn,naar ieders voorkeur.
Pluspunten
  • Bediening gemak uitstekend
  • Onderhoud eenvoudig en doelmatig uit te voeren
  • Heerlijke koffie voor eenieder
de Lely03-08-2020

Super makkelijk en heerlijke koffie

Veel kennissen en familie is al weg van de Siemens EQ serie, nu ik toe was aan een koffiemachine heb ik ervoor gekozen om ook voor een Siemens te gaan. Na de bezorging was de machine zo geïnstalleerd en had ik binnen 30 min al mijn eerste bakje koffie. Tegenwoordig drink ik nergens anders meer koffie dan thuis uit mijn eigen heerlijke EQ6 plus machine. Kortom, beste aankoop die ik heb kunnen doen en ontzettend blij mee. Deze machine is zijn aankoopbedrag echt waard!
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • alles naar eigen voorkeur in te stellen
  • visite? sterkte en volume makkelijk aan te passen
Minpunten
  • neemt flink wat ruimte in beslag
john02-08-2020

Heerlijke koffie

Blij dat wij toch voor dit iets duurdere apparaat hebben gekozen, werkdruk 19 bar is dat zeker waard. Veel mogelijkheden kwa soorten koffie. Melkschuim systeem is super eenvoudig en zeer goed. Wij gebruiken gewone volle melk voor de heerlijkste melkschuim. Schoonmaken zoals beloofd zeer eenvoudig.
Pluspunten
  • pompdruk
  • melkschuiimsysteem
Johan Eelsing29-07-2020

Mooi design

Apparaat ziet er mooi uit en werkt soepeltjes. Hij is vrij stil en er is een grote keus in producten. De cappuccino is heerlijk, we zijn nog wel wat aan het afstellen. Ook dit gaat overigens met het grootste gemak. We zijn tot nu toe enorm positief maar we hebben hem net. We hebben er alle vertrouwen in.
Pluspunten
  • Goede koffie producten
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige reiniging
  • Fraai design
  • Prijs kwaliteit is echt niet gek
beoordeling Siemens automatische koffiemachine29-07-2020

Handig apparaat dat goede koffie maakt

Enkele weken geleden deze automatische koffiemachine gekocht. De eerste ervaringen zijn erg positief. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en maakt prima koffie in allerlei varieteiten. Ik ben tot op heden erg tevreden met deze aankoop.
Pluspunten
  • bediening
  • koffiekwaliteit
Siemens TE 655203RW29-07-2020

Siemens koffiemachine TE655203RW

Koffiemachine nu 1 maand in gebruik, nog niet alle mogelijkheden ontdekt, maakt heerlijke cappuccino's en Latte's veel instelmogelijkheden, o.a. sterkte, hoeveelheid water, hoeveelheid melk, 2 cappuccino' s gelijk tijdig. Het geluidsniveau van het malen is vele malen stiller dan onze vorige Saeco, wel moet het lek laatje regelmatig geleegd worden, maar dat is niet een groot nadeel.
Pluspunten
  • cappuccino' s en Latte's
  • mooie vormgeving
Richard26-07-2020

Mooi en goed espressoapparaat

Al een tijdje overwogen wij de aankoop van een espressoapparaat. Ondanks het feit dat het niet het goedkoopste apparaat was uiteindelijk gekozen voor de Siemens. Het apparaat is makkelijk in gebruik,heeft veel instellingsmogelijkheden en heeft een strakke vormgeving.
Pluspunten
  • mooi strak model
  • makkelijk in gebruik
  • veel persoonlijke instellingen mogelijk
  • makkelijk schoon te maken
J.Maarsen25-07-2020

Prima formaat

In het verleden hebben wij ook een Siemens koffiezetapparaat gehad deze was naar onze mening (5jaar) vrij snel stuk. Maar de koffie was zo goed dat wij het nog een keer willen proberen. Na even proberen wat voor ons de lekkerste koffie is zijn we weer zeer tevreden met het koffiezetapparaat.
Pluspunten
  • Snel een kopje koffie
Minpunten
  • Geen melkbakje
  • Geen waterontharder
siemens q625-07-2020

mooie koffie machine

alles zit erop en aan uitstekende koffie smaak handig in gebruik neemt toch niet teveel ruimte in op het aanrecht zeker een aanrader
Pluspunten
  • makkelijk water en bonen vullen
  • perfect disply
  • handige bediening
  • uitstekende koffie
  • neemt niet veel ruimte in
Minpunten
  • geen water filter bij geleverd
Berend25-07-2020

Prima apparaat

Voor ons een geweldig apparaat. Veel mogelijkheden voor koffie. Las nog wel wat opmerkingen over de temperatuur maar die is zeker warm genoeg. We hebben hem nu een kleine maand in gebruik en wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
  • Voldoende variatie in soorten
  • apart favorieten aanmaken
Minpunten
  • nog niet opgemerkt
Andre24-07-2020

Super koffie uit onze nieuwe Siemens EQ6 Plus

Ons vorige espresso machine, n zwitser, was inmiddels alweer meer dan 10 jaar oud...maar wat n verbetering deze Siemens. Goede, heldere menu's, simple installatie en super lekkere koffie...
Pluspunten
  • Super koffie
  • Heldere menu's
Minpunten
  • nog niet gevonden
Siemens EQ6 plus TE655203RW review22-07-2020

Makkelijk te bedienen voor een lekker bakje koffie

Nu eindelijk zelf een Siemens espressomachine gekocht na vele jaren de koffie bij familie gedronken te hebben die ook een Siemens espressoapparaat (een zelfs inbouw) hebben. Dus ik wist al dat het een heerlijk apparaat is die vele opties heeft. Ik ga ze nu allemaal uitproberen want meestal ging ik voor een cappucino of Latte.
Pluspunten
  • Vind de grootte meevallen
  • Duidelijke display
  • Vele opties
  • Gekocht met actie 50 euro retour