Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs - Espressomachines

Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs
Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 649,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 358 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ricardo30-11-2020

Amazing coffee.

My wife and me spent an entire month looking at different coffee machines, reading reviews and comparing features. Turns out, this is the best coffee machine we came across in this price range. It has everything we wanted: nice design, easy to clean, intuitive menu, very good coffee selections, and the coffee taste is exactly what we were looking for: a very balanced and flavorful coffee. Recommended!
Pluspunten
  • Intuitive design
  • Easy to clean
  • Coffee options
  • Two coffees at once (with or without milk)
W Bijkerk30-11-2020

Mooi design

We zijn erg tevreden met dit apparaat, de koffie is heerlijk. Een aanwinst in onze keuken, we hopen nog heel wat jaartjes plezier van te hebben.
Pluspunten
  • Koffie lekker warm
  • Mooie cappuccino
  • Een perfecte espresso
Minpunten
  • Lekbak snel vol
hase30-11-2020

Goed en duidelijk display en mogelijkheden

Ik heb de koffiemachine sinds kort maar heb alles uitgeprobeerd. Er zijn veel zet mogelijkheden en makkelijk in te stellen via de display. Je krijgt een lekker kop koffie van welke keuze je ook maakt. Maar gebruik wel een goede koffiebonen (bv. Douwe Egberts verfijnd voor volautomaten.
Paul30-11-2020

Heerlijke koffie

Na een lange zoektocht naar de ideale koffiemachine uitgekomen bij de Siemens EQ6 plus espressomachine. Wij hebben de machine nu 2 weken en zijn erg tevreden. Diverse functies uitgeprobeerd en verschillende koffiebonen geprobeerd. Allen maakte lekkere koffie en het gebruikersgemak is goed. Mijn vriendin drinkt cappucino en was erg tevreden over deze functie.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Diverse functies
Minpunten
  • Prijs
Ellen29-11-2020

Heerlijke koffie's!

Wij hebben een schitterende koffiezetter gekregen van onze kinderen. Dit apparaat doet aan al onze verwachtingen. Koffie is lekker, het geluid is vele malen minder vergeleken met onze nespresso machine. Makkelijk schoon te maken. Het apparaat laat zien wanneer je wat moet doen. Tot nu toe een echte aanrader!
Pluspunten
  • Keuze's koffie
  • lawaai valt reuze mee
  • Formaat
  • Model
Ak28-11-2020

Heerlijke koffie met de EQ6 plus

Ik heb onlangs de EQ6 PLUS 500 gekocht. Dit apparaat heeft een luxe uitstraling en maakt heerlijke koffie. Maar niet alleen koffie maar ook expresso, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, Americano, Flat white, cafe cortado. Tevens kan hij een heerlijk kopje thee maken of een glas warme melk. Wanneer je hem op stand melkopschuimer zet krijg je hele stevige opgeschuimde melk. De sterkte en de grootte is met één druk op de knop aan te passen. . Kortom voor iedereen wat wils. Het automatische reiniging systeem is een SUPER uitvinding. Kortom voor mij de beste aankoop van dit jaar.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Verschillende koffie varianten
  • Automatisch reiniging systeem
  • Gemakkelijk bediening
Peter198728-11-2020

Top koffie machine!

Dit is onze 3e apparaat... het werkt goed! Makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Er wordt hier best veel koffie gedronken door ons en alle visite... service van siemens is echt top!
Pluspunten
  • Alles in 1!
  • Geen wacht tijd
Minpunten
  • Nagenoeg geen.
  • Na genoeg nog steeds geen 1
B28-11-2020

Handig en overzichtelijk

Bij Thuis werken een must! Goed degelijk apparaat. Makkelijk te installeren. Makkelijk menu. Kortom top apparaat.
Rik28-11-2020

Liefde op het eerste gezicht

Onze keuze was een Jura of een Siemens. Bij het aanschouwen van de Siemens was het liefde op het eerste gezicht. Vervolgens kwamen wij erachter dat de Siemens zeer gebruiksvriendelijk is, het menu spreekt voor zich en is zelfs zonder handleiding te begrijpen en te bedienen. Koffie is goed en smaakt top, is natuurlijk persoonlijk. Maar doordat de sterkte, hoeveelheid en temperatuur in te stellen zijn kan deze machine een allemans vriend zijn. Een bijkomend voordeel van de Siemens automaten is de melk spoelfunctie, eenvoudig en snel. Bij de melkkoffies is ook de verhouding en hoeveelheden melk/koffie in te stellen. De aparte maallade is ook een sublieme functie, daarmee kan je koffies proberen of een speciale koffie maken voor de speciale momenten.
Pluspunten
  • Top machine voor goede prijs.
Minpunten
  • Prijs rvs melkkan
Kevin27-11-2020

Fijne koffiemachine met super veel functies

Super fijne koffiemachine. Het ordinaire kopje koffie wordt goed heet (je kunt kiezen uit drie standen), maar ook de cappuccino wordt goed warm. Vooral het laatste lees je in een recensie nog wel eens dat dat niet zo kan zijn. Het is tevens ook erg fijn dat je je eigen favoriet kan instellen naar jouw smaak. Daarnaast kan dit ook nog voor je partner. De machine is super makkelijk schoon te maken. 1 maal per weeg even de zetgroep afspoelen met lauw-warm water en laten drogen (doe dit meestal 's avonds voor het slapen gaan, dan is die de volgende dag al droog). Ik zou de rest (lekbak etc...) niet in de vaatwasser doen, want er is wel plastic/kunststof aanwezig en dat verkleurt dan snel. Voor degenen die in een huishouden meer dan 1 kopje cappuccino of latte drinken is dit apparaat uiterst geschikt, omdat je twee melkdranken tegelijk kan zetten! Voor de rest werkt en reageert het touchscreen super goed en geniet je van ieder volgend kopje koffie (TIP: koffiebonen van de HEMA...de crema, erg lekker met dit apparaat).
Pluspunten
  • Stil
  • Hete koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Twee melkdranken tegelijk
Minpunten
  • Slangetje/staafje voor melkproducten is onhandig
  • Geen eerste schoonmaakproducten bij
Hans Klomp26-11-2020

KOFFIEZETMACHINE

De bestelling en aflevering verliep soepel, We gebruiken de machine nu een week en de bediening is klantgericht en makkelijk. het eindproduct uit de machine is zeer goed en bevalt.
Pluspunten
  • Overzichtelijk bedieningpaneel
  • makkelijk schoon te maken
Wals26-11-2020

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Mooi apparaat, super eenvoudig te bedienen. Zit een mooie grote watertank en bonen reservoir in. Zeer uitgebreide instelmogelijkheden.
Pluspunten
  • veel instelmogelijkheden
  • grote watertank
  • groot bonenreservoir
Minpunten
  • slechts 2 favorieten in te stellen
M1ckyf9025-11-2020

Heeelijke koffie

Duidelijk lcd scherm. Luxe uitstraling. Heerlijke koffie. Snel warm. Melk goed opgeschuimt. Je kan 2 melkproducten tegelijk maken.
Pluspunten
  • Lcd scherm
  • Heerlijke koffie
  • Snel warm
Minpunten
  • Waterreservoir is vrij klein
Mieke25-11-2020

Geweldige koffiemachine

Heerlijke koffie,machiatto of cappuccino. Goed heet. Heerlijke melkschuim. Heet water voor thee. Alles instelbaar.
Pluspunten
  • Lekker hete koffie en thee.
  • Sterkte instelbaar.
  • Heerlijke melkschuim.
  • Maakt geen hard geluid met bonen malen.
Patricia V24-11-2020

Fijn apparaat met eenvoudige bediening.

Het installeren mag geen naam hebben. De taal instellen en klaar... Water erin, bonen erin, eventueel melk voor cappucino ed. Druk op knop even wachten en lekkere koffie.
Pluspunten
  • Eenvoud
  • Lekker
  • Makkelijk schoonmaken.
Minpunten
  • Geeft vroeg aan dat lekbakje vol is.
newgate23-11-2020

Prachtig apparaat en heerlijke koffie!

Helaas ging onze oude Siemens na jaren trouwe dienst defect. Na enig speurwerk uitgekomen bij de Siemens EQ.6 S500. Besteld bij de Kijkshop en toestel werd razendsnel gelevert door Art @ Craft. Toestel zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Diverse koffiebereidingen uitgeprobeerd. Heerlijk, Prima prijs voor een uitstekende koffiemachine. Aanrader.
Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • prijs
  • mogelijkheden
  • eenvoudige bediening
  • onderhoud vergt relatief weinig tijd
Ingrid21-11-2020

Heerlijke koffie

Mooi uitziend apparaat dat heerlijke koffie zet. Geluidsniveau is minimaal. Het opschuimen werkt perfect en het systeem maakt zichzelf weer schoon.
Pluspunten
  • heerlijke koffie
  • goed warm
  • dikke schuimlaag
  • melkopschuimer reiningt zichzelf
Minpunten
  • nog niet gevonden
Irma van Hoek19-11-2020

Praktische machine voor echt hete koffie

De machine is compact en kan veel. De onderdelen zoals lekbak, maalinrichting zijn zeer soepel uit te nemen en schoon te maken. Maar het belangrijkste is dat de koffie echt goed heet wordt. Je hoeft je kopjes zeker niet voor te verwarmen. Het waterreservoir had van mij aan de andere kant mogen zitten (voor een rechtshandigen) dus omgewisseld met de maalinrichting opening.
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Veel soorten koffie
  • Compact
  • Makkelijk schoonmaken
Burgmans18-11-2020

Mooi apparaat, mag gezien worden

Mooie espressomachine. Heerlijk. Zoveel keuze koffie die je ermee kunt zetten. Heel blij met mijn aankoop. Raad iedereen aan om deze machine aan te schaffen. Deze machine is het waard om in huis te hebben.
Inge18-11-2020

heerlijke koffiegeur

Wij zijn om, al een aantal jaar aan het zoeken naar een volautomatische koffiemachine en deze geeft wat wij zoeken, stevig melkschuim 19 bar voor 2 koffie en niet de hoofdprijs betalen.
Pluspunten
  • melksschuim
  • stil
  • staat mooi in keuken
Koffieleutje18-11-2020

Mooi uiterlijk, heerlijke koffie, gemakkelijk in bediening.

Ik zocht een koffiemachine met uitstraling die gemakkelijk te bedienen was, en dat is me gelukt met de Siemens Q6. Zelfs de schoonmaak programma's zijn duidelijk en simpel uit te voeren. De vele smaken koffie ed die ermee gezet kunnen worden (ook heet water voor thee), zijn ook goed instelbaar in hoeveelheid en sterkte. Gewoon een top machine en ik raad hem iedere koffieliefhebber aan!
Pluspunten
  • Vele koffie soorten
  • gewoon een pak melk te gebruiken
  • gemakkelijk in gebruik
  • 2 kopjes te gelijk zetten.
Minpunten
  • kleine opvangbak
Besseling W16-11-2020

Mooie machine met veel extra functies

Echt een super machine met veel extra functies, die we bijna allemaal getest hebben. Mooie stille machine, en de kopjes waren allemaal lekker heet. Echt heel blij met deze aankoop. ECHT EEN AANRADER.
Pluspunten
  • Mooi stil
  • Lekker heet
  • Veel verschillende soorten bakjes koffie enz.
Minpunten
  • Waterbak iets aan de kleine kant maar niet storend
Leon Kleingeld16-11-2020

Als je van koffie houdt

Ben een koffie liefhebber en na maanden zoeken enthousiast geworden voor de Siemens EQ6 plus 500. En dit was werkelijk het zoeken en geduld waard. Heel gebruiksvriendelijk en goed in te stellen voor mijn perfecte espresso macchiato. Ook mijn vrouw is happy. Haar steekwoorden zijn, stil, eenvoud en makkelijk te gebruiken en te reinigen.
Pluspunten
  • Eenvoud
  • Stil
  • Goede koffie
siemens EQ6 Plus S50015-11-2020

siemens EQ6 PLUS TE 655203RW

Geweldige machine, nu 3 dagen in huis en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Zowel de cappuccino als de lungo komen er naar verwachting uit. erg blij mee.
Pluspunten
  • cappucino
  • gebruikersgemak
koffieleuten14-11-2020

Zelfs een kind kan dit apparaat bedienen! Eenvoudig en snel

Mooi apparaat met een duidelijke display. Zonder dat je het instructieboekje gelezen hebt, maak je al de lekkerste koffie. Veel keuzes en voor ieder wat wils. Ook eenvoudig en snel schoon te maken. En duidelijke reminder als je apparaat moet ontkalken, reinigen of melkopschuimer schoon moet maken. Zelfs voor mijn pubers te doen. Was bang dat het apparaat veel lawaai zou maken maar het tegendeel is waar! Daarnaast mooi apparaat om te zien.
Pluspunten
  • weinig lawaai
  • eenvoudig in gebruik
  • eenvoudig te reinigen
Minpunten
  • prijzig