- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Siemens EQ.6 TE655203RW Volautomatische Espressomachine - 1.7L - Grijs - Espressomachines
Mijn S: 10.000 prima koppen. De nieuwe aankoop is voor zoon
Tja, met mijn eigen machine is 3 jaar oud en geeft nu bijna 10.000 koppen van perfecte kwaliteit. Deze machine is nog goed en gaat nog langer mee.
Ik heb een nieuwe als geschenk voor mijn zoon gekocht en weet zeker dat het een succes is.
Pluspunten
- eenvoudige bediening
- makkelijk schoon te maken
Minpunten
- opvangbak koffieresten te klein
Complete machine en toch eenvoudig
Dit is een super goede koffiemachine. Hij oogt professioneel en is dat ook. En toch is de bediening niet ingewikkeld. Alles werkt zoals je het verwacht. Dat is erg prettig. En vooral leuk is dat je je gasten kunt verrassen met hun voorkeurskoffie. Dat zorgt voor een leuk wow-efect.
Pluspunten
- Professionele uitstraling
- Eevoudige bediening
- Makkelijke reinigingsprogramma's
- Grote keuze uit koffiezetten
Fantastische koffie!
De EQ6-500 was altijd ons werkpaard om allerlei soorten koffie te serveren. Na hard gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe en natuurlijk gelijk weer deze machine besteld!
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Veel varianten mogelijk, ook met melk
- Eenvoudig te onderhouden
Minpunten
- Redelijk vaak ontkalken/schoonmaken nodig
Echt een super handig en lekker koffiemachine
De Koffie machine is buiten gewoon meer dan ik had verwacht, ben er echt zo blij mee heb altijd een Dolce Gusto gehad maar deze machine van Siemens is echt een top machine.
Pluspunten
- Maakt echt super lekkere koffie
- Makkelijk in gebruik en schoon te houden
- Schakelt zichzelf uit na 15 min echt super hamdig
Geweldige koffie
Mooi degelijk apparaat die geweldige koffie zet. Veel soorten koffie, dus voor ieder wat wils. Onder favorieten ook je eigen koffie in te stellen, inclusief watertemperatuur, sterkte etc. Al met al heel blij met dit apparaat.
Pluspunten
- Heerlijke koffie
- Groot waterreservoir
- Groot bonenreservoir
- Goede melkschuim
Minpunten
- Vaak reinigen
- Geen knop voor reinigen melksysteem
Goede kwaliteit
Na 26.000 stuks kopjes vanuit een De'Longhi volautomaat overgegaan op Siemens EQ-6+S500, eerste indruk:
- koffie heeft een goede smaak,
- melkproducten voldoen ook, mede omdat je deze verhouding eventueel kan aanpassen.
Gekozen voor een Siemens omdat deze goed te onderhouden is en je geen onderhoudscontract nodig hebt, zoals bij JURA.
Het verschil in prijs tussen S100, S300 of S500 is minimaal, neem wel degene met de meeste opties, dus de S500:-)
Pluspunten
- warm en perfecte smaak
- veel keuze mogelijkheden
- opstarten gaat snel
- schuim melkproducten goed ook met havermelk
Minpunten
- Display pull-down menu lastig te selecteren
- waterreservoir niet echt degelijk, voldoet wel
- geen startset schoonmaak tabs erbij geleverd
Goede bak koffie
Jarenlang nespresso gedronken maar werd zo langzamerhand wel erg duur dus toen mijn nespresso apparaat stuk ging naar een koffiebonen machine gekeken.
Uiteindelijk deze, iets duurdere dan ik van plan was, gekocht wegens goede opties, reviews en goede korting (664,-).
Apparaat is eenvoudig in gebruik en goed schoon te maken en te onderhouden, wel vingerafdruk gevoelig aan de voorkant (aanraakscherm).
1e koffie keuze is al meteen raak en lekker om te drinken, als ik met wat meer bonen heb geprobeerd gaan we de lekkerste gewoon in bulk kopen en dan zou ik in een goed jaar mijn apparaat er weer uit moeten hebben (drink teveel koffie ik weet).
Pluspunten
- onderhoud eenvoudig
- veel keuzeopties
Minpunten
- vingerafdruk gevoelig
Eenvoudig lekker
Wij hebben tot nu toe geen moment spijt gehad van de aanschaf van deze koffiemachine. Het apparaat doet wat hij moet doen en maakt heerlijke gewone koffie tot heerlijke Latte Macchiato. Mooie en stevige schuiming. De bediening is heel makkelijk en wat heel fijn is; het apparaat reinigt zichzelf. Ik kan het iedereen aanraden echt een aanbeveling!
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Mooi design
- Lekkere koffie
Minpunten
- Nog niet ondekt
mooi apparaat
Mooi design, strak, veel opties en stuk minder lawaaierig dan ons vorig apparaat,
ik kan deze echt aanraden.
Pluspunten
- design
- aantal opties
- minder geluid
- lekkere koffie
Minpunten
- geen
Heerlijke koffie
Op mijn werk altijd gewend aan een apparaat van WMF. Leuk apparaatje met touchscreen etc. Maar bij dat apparaat is schoonmaken altijd een drama.
Wat een wereld van verschil met dit apparaat van siemens. het reinigt zichzelf zonder dat er ook maar een schilfertje melk achter blijft.
heerlijke koffie, fijne bediening, een mooie eyecatcher voor in je keuken, want daar doen we het stiekem natuurlijk ook voor ;)
Pluspunten
- Makkelijk onderhoud
- Heerlijke koffie
- veel verschillende koffies
Veelzijdige machine met lekkere koffie
Na lang vergelijken van verschillende merken bij deze siemens uitgekomen als de beste.
De machine heeft zeer veel keuze in verschillende soorten koffie.
De instelmogelijkheden kwa sterkte en hoeveelheid maakt hem nog veelzijdiger waardoor je het beste kopje koffie die jij lekker vindt kunt zetten.
Ook het automatisch reinigen van het melksysteem na het zetten van een melkdrank is fantastisch.
De koffielade om bijvoorbeeld cafeïne vrije koffie mee te kunnen zetten is een enorme uitkomst.
Pluspunten
- veel soorten koffie
- Automatisch reinigen melksysteem
- instelmogelijkheden voor de sterkte
- 2 melkdranken tegelijk maken
- koffielade voor decaffe koffie
Echt een prima apparaat
Heel veel mogelijkheden ,niet gedacht dat men waarmaakt wat ik over dit apperraat heb gelezen.
direct het apperraat op verschillende mogelijkheden getest ,op verschillende soorten en waren heel tevreden.
Pluspunten
- warm
- veel mogelijk heden
- sterke en hoeveelheid prima te regelen
Prachtig apparaat
Mooi apparaat, simpele bediening door touchscreen met veel mogelijkheden. Hiervoor hadden we een EQ7, deze is simpeler te bedienen en geen zwenkarm meer.
Pluspunten
- Simpele bediening
- Veel mogelijkheden
Eenvoudige ingebruikname
Eenvoudig ingebruikname. menu wijst zich vanzelf. De komende weken nog bezien of de standaardinstellingen voldoen. De eerste indruk van de standaardinstellingen is goed.
Pluspunten
- eenvoudige installatie
- eenvoudig gebruik
- compacte bouw
Minpunten
- nog niets negatiefs opgemerkt
heerlijke koffie geweldig apparaat
lekkere koffie en een mooi en makkelijk apparaat heel veel verschillende soorten te kiezen en alles is goed schoon te maken
Pluspunten
- heerlijke koffie
- makkelijk in gebruik
Minpunten
- duur
Fijne koffiemachine!
Hij werkt zoals verwacht en de kwaliteit is ook echt geweldig!
En is makkelijk te gebruiken. Mooi apparaat.
Pluspunten
- werkt uitstekend
- ziet er mooi uit
- maakt weinig geluid
Makkelijke te bedienen en schoon te maken
We hebben een EQ6. 500 volautomatisch koffiemachine aangeschaft na verschillende machines te hebben gezien en of geprobeerd maar deze is werkelijk fantastisch.
Handig gebruik met de tiptoets display, zeer eenvoudig in te stellen op verschillende sterkte van koffie en verhouding van melk/koffie. Ook het schoonmaken van de machine Is een simpele handeling. Echt een aanrader als je een koffie liefhebber bent.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Makkelijk schoon te houden/maken
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Mooi apparaat, heel makkelijk in gebruik
Ik heb dit apparaat gekocht op aanbeveling van vrienden. Koffie daar geproefd en was heerlijk!
Simpele en duidelijke bediening, makkelijk keuzemenu.
Pluspunten
- Heerlijke warme koffie
- Veel koffiekeuzes
Minpunten
- Geen
Top koffiemachine
Geweldige machine. Maakt niet veel lawaai. Inmiddels alle soorten koffie geprobeerd. Heerlijk, wat een genot wanneer vrienden vragen om een cappuccino of een latte. Geen geknoei of schoonmaak. Machine doet zijn kunstje.
Hebben de machine nu ruim en week en willen niet anders meer.
Pluspunten
- Geen geknoei met melk, zo uit een pak (of glas)
- Weinig lawaai
- Heerlijke espresso's, cappuccino, latte
Minpunten
- niet
Mooi apparaat zeer duidelijk display
Mooi apparaat lekkere koffie makkelijk in het gebruik het apparaat geeft precies aan hoe je het moet reinigen top
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Makelijk reiniging
- Duidelijk display
- Mooi uiterlijk van het apparaat
Minpunten
- Geen
Prima koffie
Heerlijke koffie, veel mogelijkheden voor persoonlijke instelling van de smaak. Zelf reinigend is zeer correct. Doet alles zelf en dat is heel fijn.
Pluspunten
- Uitgebreid
- disign
Minpunten
- lekbak snel vol
- water reservoir snel leeg
Mijn tweede Siemens
We hadden al jaren een Siemens EQ6 in het bezit. Deze heeft vele jaren heerlijke koffie gemaakt. Nu een nieuwe gekocht. Wederom een EQ6. De behuizing is gelijk aan de oude, op een paar details na. Intern er wel het een en ander gewijzigd, o.a. de software en Z-groep. De molen is beduidend stiller en het grootste voordeel is de mogelijkheid om twee kopjes tegelijk te zetten. Heerlijke machine, gaan we weer jaren van genieten.
Pluspunten
- 2 kopjes tegelijk zetten
- Molen stiller dan voorgaande model
- Goede service van Siemens, als er een probleem is
Minpunten
- Geen
Koffie zoals het hoort
Mijn eerste siemens koffie apparaat, en gelijk de mooiste. Geen dure capsules meer maar gewoon zoals vroeger maar dan wel volautomatisch , de bonen er in selecteren en klaar.
Pluspunten
- Maakt alles in 2voud
- Ziet er mooi uit
Minpunten
- Geen
mooi overzichtelijk paneel,makkelijk te bedienen.
goed tevreden met de siemens koffiemachine,al diverse koffievariaties uitgeprobeerd.
ook lekker handig dat je 2x koffie kun zetten(alles)latte,cappuccino e.d.
jammer dat de lekbak snel vol zit(is niet echt een probleem),ook makkelijk het melksysteem reinigen,
tot zover zeer tevreden,nu ongeveer 2 weken in bezit
Pluspunten
- 2x latte en cappuccino
- makkelijk te bedienen
- maakt niet veel geluid
Heerlijke koffie
Machine gekocht vanwege goede reviews. Maand in bezit nu. Makkelijk te bedienen of in te stellen. Super lekkere cappuccino of latte. Reinigen is simpel en snel. Reservoir is snel leeg evenals de lekbak snel vol (altijd mok oid eronder scheelt al) maar in een mum weer op te lossen. Maakt zeker niet veel geluid bij malen. Ik geniet van heerlijke koffie vanaf dag 1. Zeer de moeite waard.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Heerlijke koffie
- Veel mogelijkheden
- Best wel stil
Minpunten
- lekbak snel vol
- waterreservoir snel leeg