Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK - Espressomachines

Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK
Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 289,00 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 189 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

kees08-04-2017

mellita solo

het is een prima apparaat en voldoet aan de verwachting.mooie uitstraling en zet heerlijke koffie. gebruik niet de goedkoopste bonen voor een goed resultaat
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • lekkere koffie
Minpunten
  • lekblad vlug vol
Jan Arie08-04-2017

Makkelijk

Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en kan op persoonlijke smaak worden ingesteld. Een verademing van eenvoud.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Smaakvol in te stellen
Roy26-03-2017

Een goede espresso machine voor een goede prijs

Ik heb na veel zoeken deze machine gekozen omdat de machine eenvoudig in gebruik is, relatief weinig ruimte inneemt en lekkere koffie maakt met de bonen die ik gebruik. Het melkopschuimdeel mis ik niet omdat ik een apart apparaat daar voor heb. Daarnaast is machine is ook makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Goede smaak van de koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Kleine voetprint (weinig ruimte nodig)
Minpunten
  • Relatief klein water reservoir
Marcel23-03-2017

Top machine, koffie zonder poespas

Snel een lekker koffie. Makkelijk in onderhoud/ schoonmaak. Temperatuur prima.(persoonlijk drink ik mijn koffie heet) Nu een aantal maanden in gebruik.
Pluspunten
  • Relatief kleine machine
  • Geen poespas. Gewoon koffie.
Minpunten
  • Lekbak, water tank en bonen opslag wat kleiner
AvA23-03-2017

Mooi strakke uitstraling.

De Melitta Caffeo Solo is eenvoudig te bedienen en de koffiesterkte en waterinhoud is zonder ingewikkelde toestanden per kopje te regelen plus daarbij de juiste temperatuur zodat je een heerlijk kopje koffie kunt serveren. Het apparaat oogt mooi strak en is handig schoon te maken en in vergelijking met onze vorige machine veel vriendelijker in gebruik.
Pluspunten
  • Koffiesterkte is goed instelbaar
  • Hoeveelheid water is goed instelbaar
Minpunten
  • Watertank had wat groter mogen zijn
A. Gast22-03-2017

Fijne koffie uit een lekker compact apparaat

Gemakkelijk te bedienen machine, die snel een goed kopje koffie zet. Koffiesterkte en hoeveelheid water zijn instelbaar en de temperatuur is goed. Het apparaat is helaas geen lang leven beschoren, wat te maken heeft met het kwetsbare binnenwerk; ondanks wekelijkse schoonmaak en een vriendelijke en behulpzame helpdesk bij storingen ben ik inmiddels toe aan mijn derde machine in 7 jaar tijd.
Collientje03-01-2017

miskoop van het jaar

een regelrechte ramp. bij spoeling loopt bijna alle water direct in de opvangbak, slechts een paar druppels komen door de uitloop. Veel water komt ook in de residu-bak, dus dat is alleen maar drap, kan dus niet in de groenbak! schoonmaken van het apparaat moet elke week minimaal, en onder de zetgroep vind ik steeds een heleboel gemalen koffie. In de ruimte daarboven zit nog een heleboel gemalen koffie, die ik er niet uit krijg. krijg na verloop van tijd voortdurend de melding dat ik koffie bij moet vullen, maar bakje is vol! Melding gaat niet meer weg. Verbruikt op deze manier ook erg veel koffie
Pluspunten
  • koffie smaakt goed
Minpunten
  • veel waterverbruik!
  • veel koffie verspilling
  • niet schoon te houden
  • residuebakje wordt drap
Nico24-12-2016

Mooie en degelijke machine

We zijn op zich tevreden met het apparaat, koffie wordt goed warm, het apparaat werkt zoals het moet, snel, en probleemloos. Enige minpunt is dat deze machine meer water gebruikt om zichzelf iedere keer te reinigen dan dat er koffie mee gezet wordt.
Harry22-12-2016

fijn apparaat

ik heb de caffeo solo al twee jaar en ben er dik te vreden over en zet nog steeds een lekker bakje koffie. Hij is mooi compact en geeft automatisch zijn onderhoud aan, dus voor mij de ideale machine
Pluspunten
  • eenvoudig te bedienen
  • vormgeving
Tamara22-12-2016

Top

perfect ! Je kunt iedereen de koffie geven die het wenst van slap tot super stevig. Schoonmaken is zo gebeurt en hij staat ook nog eens mooi in ons interieur.
J22-12-2016

Goed apparaat

Makkelijk in gebruik. Maalgraad en sterkte simpel in te stellen. 2x in de week even de zetgroep en het binnenwerk reinigen, is nog geen 2 minuten werk. Dit apparaat verdient de beste koffie, Italiaanse natuurlijk en daarin is de keuze reuze. Enige nadeel? Ik drink meer koffie dan voor de aanschaf van dit apparaat.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • Zet gewoon lekkere koffie
C. Aalten22-12-2016

Fijne makkelijke machine met heerlijke koffie

Heb de machine inmiddels een jaar. Het is een machine die moet wat die moet doen en goed doet. Koffie zetten. Voorheen andere machines gehad met een opschuimpijpje of melk resevoir, deze zijn niet bevallen. Nu een machine die alleen koffie zet gekocht en apart een melkopschuimer. Werkt veel beter, makkelijker te onderhouden.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te onderhouden
Stekker7721-12-2016

Lekkere koffie

Prima apparaat, lekkere koffie en gebruiksvriendelijk. Enige nadelen is dat hij een irritant piepgeluid blijft maken als het kopje koffie al gezet is, en de zetgroep weer terugschakelt, er werd gezegd dat dit t.z.t. wel slijt, maar daar merk ik niks van! En in het bonenreservoir heb ik de verhoging eruit gehaald, deze heeft geen toegevoegde waarde en houd alleen de bonen tegen waardoor je een slappe bak krijgt.
Fam. Moester21-12-2016

Gewoon goede koffie

De café solo, gekocht bij koffie-discounter nu 1,5jaar in gebruik. Mooie compacte machine zonder toeters en bellen. Temperatuur van de koffie is goed in te stellen. Machine is goed schoon te houden. Schoonmaken moet wel regelmatig gebeuren, afhankelijk van gebruik. Ik kan overal goed bij. Wat problemen gehad met ontkalken. Bleek dat ik te veel water in het reservoir deed. Mag max 0,5 l zijn na telefonisch contact met Melitta. Sindsdien probleemloos. Aanrader voor gewoon lekkere koffie. Smaak uiteraard afhankelijk van de gekozen bonen.
Pluspunten
  • Goed schoon te houden
  • Compacte vormgeving
Lilian21-12-2016

Mooi apparaat

Degelijk en goed functionerend apparaat. Doet wat het moet doen 🔝. Geen onnodige poespas. Koffie is goed warm.
Hans Huysman21-12-2016

Caffeo® Solo

Mijn Caffeo® Solo gekocht bij koffie discounter makkelijk en eenvoudig te bedienen zet alleen koffie meer niet en dat is wat wij wilde
Saskia21-12-2016

Lekker eenvoudige koffie

In februari 2015 dit apparaat aangeschaft bij Koffie Discounter. Het maakt lekker koffie op een eenvoudige manier. We waren opzoek naar een apparaat dat niet zo groot was, op het aanrecht en onder kastjes past. Gevonden! Hij is wel al een keer kapot gegaan (vastgelopen maalinrichting) maar nog binnen de garantie en de monteur heeft hem helemaal uit elkaar gehaald en er een nieuwe motor in gezet. Hij doet het nog steeds als een zonnetje.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • compact
  • lekkere koffie
Minpunten
  • klein waterreservoir
Margreet21-12-2016

Top apparaat!

Mooi vormgegeven is niet zo groot dat ie het hele aanrecht in beslag neemt. Koffie smaakt en is makkelijk in sterkte en volume aan te passen.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen en reinigen
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Waterfilter vervangen blijft branden
  • Gaat snel op stand-by
Adrie21-12-2016

Prima apparaat, lekkere koffie

Degelijk en mooi apparaat welke lekkere koffie zet. Het is een zoektocht naar de lekkerste bonen, maar de koffie is dan heerlijk. Enige nadeel bij mijn apparaat is, dat er gemalen koffie uitkomt aan de zijkant van het apparaat als ik deze open doe. Voor de rest geen problemen
Pluspunten
  • Koffie
  • Goede smaak
Minpunten
  • Gemalen koffie komt er langs de zijkant uit
Ruud Waslander21-12-2016

Compact koffie-apparaat. Geen tierlantijnen, gewoon geweldig

Past perfect op onze aanrecht en doet alles wat een koffiezetter moet doen. Alles instelbaar, makkelijk in onderhoud.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk te bedienen
Sonja20-12-2016

Aanwinst voor de keuken

Mooi strak vormgegeven apparaat. Eenvoudige bediening, de kinderen kunnen koffie zetten! En belangrijkste, heerlijk kopje koffie. Ook het schoonmaken van het apparaat is eenvoudig. Met de cafeo solo kun je geen cappuccino maken maar wat ie wel kan, koffie maken, kan ie heel goed!
Pluspunten
  • Mooi
  • Eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • Maakt veel lawaai
michel19-12-2016

echte koffie

Ben inmiddels al in bezit van 2e Caféa Solo. Dus dat wil zeggen dat ik positief was over de eerste no nonsense apparaat dat lekkere koffie zet. Lekker heet en op de gewenste sterkte.
premier16-12-2016

lekkere koffie

kwaliteitsproduct melitta begrip duitse degelijkheid stevig goed gebouwd lekkere espresso en lekkere koffie smaak goed instelbaar
Johan15-12-2016

Mooie compacte koffie zetten

Het is een goede machine die doet waarvoor hij gemaakt is zonder toeters en bellen, de reservoirs zijn vrij klein en het is veel werk om te ontkalken en de zetgroep schoon te houden. Wat regelmatig moet gebeuren.
Pluspunten
  • Temperatuur
  • Snelheid koffie zetten
  • Vormgeving
Minpunten
  • Kleine reservoirs
  • Onderhoud
Jack14-12-2016

Melitta cafea solo, mooi , degelijk en hele goede koffie

Mooi design en eenvoudige bediening. Daarnaast is op verschillende manieren koffie te zetten. Samen met een opschuimer maak je de beste capuccino's .
Pluspunten
  • Degelijk
  • Makkelijk bediening
Minpunten
  • Klein waterreservoir