Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 181 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hwh 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Simpel en daardoor goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat doet gewoon wat het moet doen. Geen onnozel gedoe met melkopschuimen en cappuccino maken. Makkelijk schoon te maken, goed in te stellen qua maalgraad en hoeveelheid. Enige nadeel is relatief klein waterreservoir

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Schoonmaak

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk , onderhoud nihil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een apparaat dat een goede kop koffie zet , erg gebruiksvriendelijk is en een normale prijs heeft.
Verder ook nog een strakke uitstraling heeft.

Pluspunten

  • goede bak koffie
  • makkelijk onderhoud

Minpunten

  • watertank snel leeg
  • en koffiedrap container snel vol
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tilly 09-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Na zes jaar....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na zes jaar intens gebruik van een Cafeo Solo begon deze wat mankementen te vertonen en goede raad was duur... Reparatie óók. Na enig wikken en wegen besloten om opnieuw te gaan voor een Cafeo Solo; dit tekent onze tevredenheid! Vol vertrouwen op weg naar wéér (minstens) zes jaar lekkere koffie...

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Altijd 'n heerlijk vers gezet kopje koffie
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 14-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet gewoon heerlijke koffie op met een zeer eenvoudige handeling.
Heel makkelijk in te stellen qua sterkte en hoeveelheid kortom eenvoud siert deze koffiemachine.
Voor ons geen machine meer van € 1.000 of meer.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudig te reinigen
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anjaschollen 12-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijne apparaat simpel in bediening en onderhoud

Algemene score

8,0
Heel simpel, zonder toeters en bellen, koffiezetmachine. Lekkere koffie. Eenvoudig te bedienen en te onderhouden.
Plus de service van Melitta is super.

Pluspunten

  • bediening
  • schoonmaak

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sg 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Melitta caffeo solo

Algemene score

8,0
Een mooi smal koffiezetapparaat , niet al te breed. Goed geschikt voor een kleine keuken.
Zet lekkere koffie. Ik heb een aparte melkschuimer. Dus hoef ook geen stoompijpje te hebben.

Pluspunten

  • Smal apparaat
  • Geen toeters en bellen

Minpunten

  • Tot op heden nog geen.
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sjan 11-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit prijs verhouding mooi apparaat, klein maar fijn. Doet wat ie moet doen goede hete koffie zetten. Gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Hete koffie

Minpunten

  • Klein water reservoir
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FvdB 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Geeft een goed en lekker warm bakkie koffie

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een espresso automaat zonder melkvoorziening. De Caffeo Solo is eenvoudig in gebruik en geeft een goede bak koffie. De gezette koffie is lekker van smaak en goed heet.
Het apparaat is van goede kwaliteit en gunstig geprijsd.
Het is voor mij een goede aankoop en ik beveel het dan ook van harte aan!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede hete koffie

Minpunten

  • Water reservoir had iets groter mogen zijn
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SenS 07-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk karakteristiek kopje koffie.

Algemene score

10,0
Melitta Caffeo Solo is compact en makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie in handomdraai :)
Apparaat neemt weinig plaats in gebruik en heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede temperatuur
  • Mooie uitstraling
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John H. 12-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk in gebruik, geen poespas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb hem nu een maandje of twee, hij is gemakkelijk in gebruik.
Lekkere koffie, al ben ik nog aan het experimenteren met verschillende merken bonen, wel klein bonen reservoir wellicht een keer een opzet stuk laten printen via 3d printer. Hij is makkelijk schoon te houden, ook de zetgroep heb je er zo uit en is makkelijk af te spoelen.

Pluspunten

  • Makkelijk apparaat
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • klein reservoir
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 09-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Compact en lekkere koffie maar wel een viespeuk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu zo'n 3 jaar in gebruik, de Caffeo-solo zet een lekker bakkie maar maakt er intern wel een zooitje van dus regelmatig goed schoonmaken is wel een vereiste.
De uitloop begon wel verstopt te raken aan een kant, in eerste instantie proberen op te lossen dmv met een sate prikker (tip van Melitta zelf) het gaatje open te porren, dit had maar deels succes en was helaas maar van korte duur.

Besloten om toch maar te proberen om de uitloop die achter de chrome sierkap zit (klipje aan onderzijde om te verwijderen) wat beter te bekijken, deze uitloop maakt als alles goed werkt van 1 ingang 2 gelijklopende uitgangen, de unit zelf is een volledig geseald kunststof geheel en niet voor reiniging toegankelijk, dan maar in de ultrasoon met een flinke scheut schoonmaak azijn, wat er dan uitkomt is echt te smerig voor woorden, zeker als je beseft dat elk bakje koffie hier dag in dag uit langs stroomt!! naar mijn mening had Melitta hier wel iets voor mogen verzinnen wat wel gemakkelijk schoon te houden is.

Uiteindelijk heb ik de uitloop unit wel goed schoon gekregen (koffie smaakt gelijk weer een stuk beter) maar het apparaat blijft ongelijke bakkies geven :( waarschijnlijk is er intern iets niet goed meer wat veroorzaakt is door het flink porren met de sate prikker.
Zoeken op het net leverde een onderdeel nummer op ( 6592530 ) welke verkrijgbaar is bij directrepair.be voor €5,52 , Besteld en denk dat ik deze maar jaarlijks ga vervangen ;-)

Pluspunten

  • compakt
  • Zet een lekker bakkie
  • betaalbaar

Minpunten

  • Een echte viespeuk!!
  • Best wel lawaaierig tijdens het malen
  • Door de compakte vorm veelvuldig vullen cq legen
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk Schinning 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stijlvol, smaakvol en betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Melitta solo is een van de goedkopere volautomatische koffiemachines. Geen onnodige knoppen of functies die je nooit gebruikt. "Waar voor je geld".

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bediening
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Waterverbruik
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mart 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Melitta Caffeo Solo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enkele maanden in gebruik. Makkelijk te bedienen en zuiver te maken. Helaas een defect aan de instelknop voor de hoeveelheid water. Na een telefoontje is het apparaat opgehaald, ter vervanging, werd een dezelfde apparaat aangeboden. Na 10 werkdagen is ons apparaat terugbezorgd. Jammer van het defect maar wel correct opgelost.
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

kees 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

mellita solo

Algemene score

8,0
het is een prima apparaat en voldoet aan de verwachting.mooie uitstraling en zet heerlijke koffie.
gebruik niet de goedkoopste bonen voor een goed resultaat

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • lekkere koffie

Minpunten

  • lekblad vlug vol
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Arie 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en kan op persoonlijke smaak worden ingesteld. Een verademing van eenvoud.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Smaakvol in te stellen

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 26-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Een goede espresso machine voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb na veel zoeken deze machine gekozen omdat de machine eenvoudig in gebruik is, relatief weinig ruimte inneemt en lekkere koffie maakt met de bonen die ik gebruik.

Het melkopschuimdeel mis ik niet omdat ik een apart apparaat daar voor heb.

Daarnaast is machine is ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede smaak van de koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Kleine voetprint (weinig ruimte nodig)
  • Mooi design

Minpunten

  • Relatief klein water reservoir
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 23-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Top machine, koffie zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel een lekker koffie.
Makkelijk in onderhoud/ schoonmaak.
Temperatuur prima.(persoonlijk drink ik mijn koffie heet)
Nu een aantal maanden in gebruik.

Pluspunten

  • Relatief kleine machine
  • Geen poespas. Gewoon koffie.

Minpunten

  • Lekbak, water tank en bonen opslag wat kleiner
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AvA 23-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi strakke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Melitta Caffeo Solo is eenvoudig te bedienen en de koffiesterkte en waterinhoud is zonder ingewikkelde toestanden per kopje te regelen plus daarbij de juiste temperatuur zodat je een heerlijk kopje koffie kunt serveren. Het apparaat oogt mooi strak en is handig schoon te maken en in vergelijking met onze vorige machine veel vriendelijker in gebruik.

Pluspunten

  • Koffiesterkte is goed instelbaar
  • Hoeveelheid water is goed instelbaar

Minpunten

  • Watertank had wat groter mogen zijn
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Gast 22-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijne koffie uit een lekker compact apparaat

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen machine, die snel een goed kopje koffie zet. Koffiesterkte en hoeveelheid water zijn instelbaar en de temperatuur is goed.
Het apparaat is helaas geen lang leven beschoren, wat te maken heeft met het kwetsbare binnenwerk; ondanks wekelijkse schoonmaak en een vriendelijke en behulpzame helpdesk bij storingen ben ik inmiddels toe aan mijn derde machine in 7 jaar tijd.
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Nico 24-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie en degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn op zich tevreden met het apparaat, koffie wordt goed warm, het apparaat werkt zoals het moet, snel, en probleemloos. Enige minpunt is dat deze machine meer water gebruikt om zichzelf iedere keer te reinigen dan dat er koffie mee gezet wordt.
Geschreven voor: Melitta CAFFEO SOLO PURE BLACK Volautomatische espressomachine E950-101

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews