Mooi, handig, gemakkelijk en kwalitatief goed apparaat!
De Caffeo Solo inmiddels bijna 4 jaar in gebruik, nog steeds vol tevredenheid en mijn beste maatje in de ochtend! De smaak van de gemalen bonen vind ik erg goed, al valt en staat het met de kwaliteit van de bonen.
De mogelijkheden zijn 'beperkt', alleen geschikt voor espresso/koffie, maar dat had ik hem ook voor uitgekozen.
Erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met de levensduur van het apparaat. In vergelijking met het apparaat welke mijn ouders gebruiken (drie keer zo prijzig), is de Melitta iets luider tijdens het malen en moet je de zetgroep handmatig schoonmaken. Echter vind ik dit geen probleem, dan weet ik dat het goed gebeurd. En daar heb ik bewust voor gekozen bij een apparaat in deze prijsklasse. Zorg dat je de reinigingsmomenten pakt en de zetgroep schoonmaakt en je zult er veel plezier van hebben.
Eenmaal een probleem gehad met het vastlopen van de zetgroep, ik kon deze niet meer uit het apparaat krijgen. Na contact met de helpdesk dit weten op te lossen met een aantal handelingen (buiten garantieperiode).
Nogmaals, erg tevreden!