Bosch TAS3202 - Reviews

8,6 Lees 87 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, chocolademelk, espresso, latte macchiato, thee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 87 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucas Conijn 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima apparaat. Warmt erg snel op. Smaak is redelijk. prettig om vaak mee te nemen wegens licht gewicht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
sjaan broekzitter 23-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben geen voorstander van "automatenkoffie" maar na het proeven van deze koffie, ben ik overstag en heb ik nu gekozen voor de tassimo. In eerste plaats voor de smaak, maar zeker niet onbelangrijk het bedieningsgemak en de mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cato 14-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met het apperaat, makkelijk in de omgang en goeie kwaliteit. Het is alleen jammer dat je de cups niet in C-merken kunt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Hoffa 07-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
Klein en handig apparaat voor de snelle bereiding van diverse warme drankjes. Pads zijn helaas niet overal te koop en aardig aan de prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Chantal 03-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor iemand die zo af en toe een lekker kopje koffie en ook weleens wat anders wil, in een 1-persoons huishouden is het een ideaal apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Wijnand 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heerlijke koffie en supermakkelijk doordat hij de barcode van het product leest en dan alles zelf doet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
moon1966 27-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mooi compact apparaat voor in de keuken. Makkelijk in gebruik. Koffie is goed heet en lekker! Er zijn veel variërende smaken. Ook thee is prima te doen met dit apparaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Richard 27-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een super apparaat voor een mooie prijs. Veel smaak keuze. Niet te vergelijken met een senseo apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Dennis 26-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een veelzijdig apparaat, strakke vormgeving en handzaam model. gemakkelijke reiniging en smakelijke producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
AGB 25-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Prachtig compact apparaat, mooie vormgeving. Makkelijk overal neer te zetten. Blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bakhuis7 29-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wij zijn superblij met de Tassimo 3202, wat een heerlijke machine, Of je nou koffie thee of chocomelk maakt het is allemaal even lekker. En wat ook heel fijn is als je eerst koffie heb gemaakt daarna thee zit er geen koffiesmaak aan de thee, wat wel met de senseo zo is. Ik zou deze machine zeker aanraden, super makkelijk in gebruik hete dranken en een woord TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tassimodelicious 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
geweldig apparaat,veel koffie varianten ,maar als je geen koffie lust is de oreo een aanrader.jammer alleen dat de tdiscs zo duur zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
whitney2304 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
het is een handig apparaat
gemakkelijk te gebruiken
veel keuze in koffie en binnen een paar seconde klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Bavje 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Wat een Kanjer voor zo'n klein apparaat, zal hem iedereen aanbevelen, wat een gebruiksgemak, chapeau Bosch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fabian Pommerenke 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
It is perfect! Its really easy to use, easy to clean. Design its also modern and I dont need much space to keep it on my kitchen. At least, coffie is very good with intense taste. I will recomended it for my friend. Thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tam Ngo 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Het maakt koffie wel lekker maar niet genoeg warm; de koffie pads nog zo duur. sorry voor eerlijk gezegd!

Fijne dag en success!

Mvg,
Tam Ngo,

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
esther21101984 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Super makkelijk in gebruik en vorm is ook erg mooi. Ook de verschillende smaken zijn er g handig. Het is de ideale machine voor gemakkelijke warme dranken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
kee 31 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Is erg gebruiksvriendelijk.
Klein en compacte machine.
Jammer dat nog niet alle verschillende smaken van koffie ed overal verkrijgbaar zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
riet36 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
fANTASTISCH APPARAAT,soms wel even puzzelen hoe iets te maken.Smaak is super,vooral de koffie is heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
19roy90 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Compacte machine en eenvoudig in gebruik, ook nog eens vele varianten koffie en thee met de smaak zoals deze hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews