Philips HX3675 wit - Reviews

• APR 2022
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

We hebben voor dit product nog geen reviews

Stelletje 06-05-2023

Beter dan oral b

10,0
Sinds een week trotse eigenaar van de sonicare tandenborstel. Mijn tanden voelen een stuk schoner aan.
Ik en mijn vriendin poetsen al jaren met oral b maar dit is een heel stuk beter. Heb alleen een puntje en dat is dat het onwijs kriebelt tijdens het poetsen maar dan denk ik maar dat het fijner is dan dat het pijn doet toch?
Ben erg blij met de aankoop hadden we eerder moeten doen

Wilbert1976 15-03-2023

Deze tandenborstel doet precies wat hij moet doen!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een eerdere tandenborstel van Philips hebben we nu deze aangeschaft. De tandenborstel heeft minder functies dan de oude maar deze bleken wij ook in de praktijk niet te gebruiken. Wat het meeste opvalt is het handvat. Deze is erg dun en ligt daardoor erg goed in de hand. De body voelt degelijk aan. Ik kan niet veel zeggen over de levensduur van de borstel want die heb ik tot nu toe nog niet hoeven vervangen. De accu gaat lang mee. De tandenborstel is voorzien van een druksensor die verandert van trilling als je te hard poetst. Elke 30 seconden geeft de borstel in signaal waardoor je weet dat je naar het volgende kwadrant moet om te poetsen. Bij ons gebruikt het hele gezin de borstel, ieder met zijn eigen opzetborstel. We hebben hiervoor een tandenborstel gebruikt van een ander merk en het valt ons allemaal op dat de tanden na het gebruik van deze borstel schoner aanvoelen. Al met al is het een aanrader, zeker gezien de prijs/kwaliteitsverhouding.

Sandra90 07-03-2023

Fijne elektrische tandenborstel

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tandenborstel is eenvoudig in de gebruik: even opladen en klaar voor gebruik. Het zwart zorgt voor een iets chiquere uitstraling in de badkamer dan wit. Ik moest even wennen aan de manier van roteren van de tandenborstel, maar na een paar keer was ik hier aan gewend. De tandenborstel doet zijn werk goed, en mijn tanden voelen schoon en fris aan na gebruik van de tandenborstel.
In de doos is alles aanwezig, alleen een adapter om op te laden zit er niet bij.

Overweg 30-01-2023

Fijne tandenborstel

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

Nadat mijn oude phillips sonicare het na een kleine 10 jaar heeft begeven moest ik opzoek naar een nieuwe. Omdat mijn oude altijd beviel heb ik voor de jongere versie gekozen. En ook deze stelt niet teleur. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat de accu een stuk minder lang mee gaat. Geen ramp maar wel jammer.

Herman KG 13-01-2023

Prettige manier om je tanden te poetsen

10,0
Deze elektrische tandenborstel is erg ligt en de accu duur is met 2 keer poetsen per dag ruim 3 weken, we zijn er erg blij mee

Carlitos Way 12-01-2023

Geweldig

10,0
Werd altijd gek van elektrische tandenborstels omdat mijn neus door de trillingen begon te jeuken, dit is de eerste waarbij ik dat niet heb!

Soepele 10-01-2023

Prima product met prachtige kenmerken!

10,0
Het product ligt lekker in de hand, omdat het smal is. Poetst fantastisch goed. De batterij gaat erg lang mee. Kortom een hele goede elektrische tandenborstel!

Anoniem 28-12-2022

Lichtgewicht

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

Hij is lekker licht, heeft geen programma’s die je toch nooit gebruikt, en is makkelijk schoon te houden. Als je te hard drukt gaat hij stotteren, wat ik zelf niet zo fijn vind. Verder een prima tandenborstel.

Lotte BB 20-12-2022

Fijne tandenborstel

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat ik een min punt vind , is dat de borstel koppen erg klein zijn.

Op aanraden van mn tandarts deze elektrische tanden borstel aangeschaft.
Er zitten gelijk 2 modellen in de verpakking. Dus partner kan ook over.
Heb er nu al een tijdje mee gepoetst. En ben helemaal tevreden.
Het is een prima model wat lekker in de hand ligt. En ook niet heel je hand trilt mee. Erg fijn.
Ook geeft hij een signaal af als je te hard poetst. Maar ook als de 2 min om zijn.
Erg handig.
Ook vind ik de accu duur erg fijn. Nu al een week gebruikt en nog niet hoeven op te laden.
Het jammere aan het opladen is, is dat het alleen een usb aansluiting is. En dus niet in de badkamer geladen kan worden.

En gelukkig maakt deze niet zn lawaai. Alleen dus als je te hard poetst.

Edianme 15-12-2022

Zeer fijne en handzame tandenborstel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne lichte tandenborstel. Wat een verschil is sonisch poetsen ten opzichte van elektrisch! Geen poespas, maar dat is ook niet nodig: uiteindelijk gebruik je gewoon altijd dezelfde stand. Batterij gaat lekker lang mee. Als ik iets te zeuren mag hebben: het zou wel tof zijn om bij een zwarte tandenborstel ook een zwart opzetborsteltje te hebben. Maar dat is totaal niet belangrijk. Zeer tevreden!

Waardenburg 10-12-2022

Dikke prima voor prijs-kwaliteit!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor mij een hele fijne elektrische tandenborstel. Hij ligt goed in de hand en heeft een goede grip. Doordat de borstel niet zo breed is makkelijk te bedienen en ook niet zwaar. Ook de knopjes bedienen lijkt daardoor makkelijker.
Het borsteltje heeft een goede vorm waarbij je ook goed kan poetsen op de plekken waar het wat lastiger is.
Verder makkelijk in bediening en opladen. Hij voldoet boven mijn verwachting goed!
Ik heb lang met een gewone tandenborstel gepoetst. Daarna even met een andere elektrische borstel. Die was zwaarder en minder handzaam. Mijn tanden voelen met deze net zo schoon aan alleen veel fijner in gebruik. Echt een aanrader!

Joël 10-12-2022

Uitstekend

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk product. Mijn dochters poetsen er beiden mee. Duopak . Ze zijn Heerlijk stil . Als je te hard drukt detecteert hij dat en trilt hij iets harder. De borstel kan overal bij. De accu gaat wel twee week mee voordat hij leeg is. Ik vind het wel jammer dat je hem met usb moet laden. Het was gewoon fijner geweest wanneer je hem gewoon op de lader kan zetten die een stekker heeft. Voor de rest geen aanmeldingen. Hij is ook heel licht. Borsteltjes makkelijk te vervangen en te bestellen.

Sanderijn 09-12-2022

Mooie slanke tandenborstel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze versie tandenborstel is wat slanker dan de meeste elektrische tandenborstels, maar ligt nog wel lekker in de hand. Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat hij een trilsignaal geeft als je te stevig poetst. De batterij gaat lekker lang mee. In mijn badkamer is nog geen USB-lader, dus daar moest nog wel een oplossing voor komen. Dat is iets om rekening mee te houden.

smilco 08-12-2022

goede sonicare tandenborstel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze sonicare borstel is in verhouding goedkoper dan de andere versies maar poetst goed, de borstel is iets kleiner maar niet vervelend in de hand.

AstraLaVistaa 05-12-2022

Prima borstel voor dito prijs

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze tandenborstels doen precies wat ze moeten doen, en wat ik ook voor deze prijs verwacht, namelijk; poetsen. Niet meer, niet minder. De druksensor is in het begin wel heel erg gevoelig, wat ervoor zorgt dat je het idee hebt dat je niet goed poetst. Zeker als je al van een Sonicare tandenborstel af komt. Jammer dat de opbouwfase niet uitgezet kan worden. Want ook door de druksensor word het wisselsignaal voor het wisselen van de hoek niet doorgegegeven word. Sta je alsnog zelf na te denken wanneer je van hoek moet wisselen. Verder zijn het een simpele, lichtgewicht tandenborstels.
Het niet meeleveren van een netsnoer-adapter vind ik zeer storend. Alsof je je tandenborstel ergens anders oplaadt dan bij een stopcontact?
Qua poetsresultaat kan ik kort zijn: dat is zoals je van een tandenborstels van dit kaliber mag verwachten. Wij gebruiken al jaren de tandenborstels van Philips, en zijn ook nog niet van plan hier van af te stappen.

Minkekh 05-12-2022

fijne tadenborstel voor op reis

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik twijfelde tussen 5 en 4 sterren maar heb er uiteindelijk toch 4 gegeven.
De tandenborstel is erg licht en maakt het daarmee de perfecte tandenborstel voor op reis. door de lange accurduur gaat de tandenborstel ook echt lang mee. ik gebruik hem nu 1,5 week en heb nog niet hoeven op te laden.
Wat erg fijn is dat hij opgeladen wordt met een USB lader. voor sommige een nadeel dat je geen stekker meer krijgt maar thuis hebben we wel USB poorten en anders telefoonladers die we voor USB kunnen gebruiken. het scheelt erg veel stekkers zo.

NAdeel van de tandenborstel vind ik dat het tandplak niet altijd goed weg gaat. je moet wel echt goed meepoetsen wil dat weg gaan. dat is anders bij andere merk tandenborstels. Bij goed meepoetsen geen probleem maar het voelt daardoor toch minder schoon.

Elmo024 05-12-2022

Prima in zijn eenvoud

Geschreven voor: Philips HX3675 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al jaren koop ik de Sonicare tandenborstels. Helaas gaan ze ook wel eens stuk... Meestal net nadat de garantie is verlopen, maar dat terzijde... Ik koop niet voor niets iedere keer de Sonicare, want ik ben er erg tevreden over. Ik heb ondertussen ook al vele varianten van de Sonicare gehad. Voor mijn gevoel is deze echter wel een stuk minder grondig dan de vorige modellen. Hij lijkt minder stevig te poetsen. Naast dit model is er overigens nog een goedkoper model, maar die is volledig waardeloos. Vergeleken daarmee is dit model een verademing! Op deze tandenborstel zitten geen extra functies en dat is prima. Minpunt is de lader: Die is op USB. Voor mij geen probleem, want ik gebruik de lader van mijn oude Sonicare, maar mocht je nog geen lader hebben; hou hier rekening mee.

Essie67 28-11-2022

Een prettige elektrische tandenborstel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onlangs deze elektrische tandenborstel aangeschaft en ik ben er super blij mee. De tandenborstel heeft een lange batterijduur, is licht in gebruik en poetst heel goed.

Sonicare fan 04-11-2022

Perfecte electrische tandenborstel

10,0
Fijne tandenborstel, licht van gewicht, zacht geluid en het belangrijkste: brandschone tanden, een aanrader

D.A.G 03-10-2022

wel okay

4,0
poets wel ok. Vond ander duurder model fijner, maar die is kapot gegaan.
Bij 3100 HX3671 /11 gaat de borstel soms echt te hard.

Toon meer reviews