Op deze pagina vind je alle resultaten binnen de categorie woon-werk vanaf € 3000,-. 

Resultaten E-bike Duurtest - Woon-werk vanaf € 3000,- 

De Flyer Upstreet heeft indruk gemaakt op testrijders. Sterker nog, er was zelfs sprake van liefde op het eerste gezicht bij Robert van Dassen, die zegt:  “De fiets nodigt je uit om allerlei gebieden te trotseren."

Meer Flyer resultaten? Klik hier!

Trek Allant+6

Wat krijg je als je een enorm krachtige Bosch CX-middenmotor combineert met een licht frame? Juist: een e-bike die voor je gevoel krachtig genoeg is om een caravan aan te hangen. 

Meer Trek resultaten? Klik hier!

Trek District+6

Deze e-bike is een stoere e-bike, waarbij het ontwerp goed is afgewerkt. Irma de Jonge vindt dat de dikke banden, handvatten en voorvering kenmerkend voor het comfort van de fiets zijn.

Meer Trek resultaten? Klik hier!

Cannondale Mavaro Neo 3

De Cannondale Mavaro Neo 3 is een sportieve e-bike met een prettige (redelijk rechte) zithouding, vering in de voorvork en stevige banden.

Bekijk hier de fiets!

Cube Kathmandu Hybrid Exc 750

De Cube Kathmandu Hybrid Exc 750 is dan ook een opvallende en indrukwekkende elektrische fiets die op alle fronten scoort en door alle drie de testrijders wordt aanbevolen.

Bekijk hier de fiets!

Gazelle Ultimate C380 HMB

De Gazelle Ultimate C380 HMB maakt indruk met zijn sportieve uitstraling, prestaties en gebruiksgemak. Naast het traploos schakelen, waardoor het schakelen soepel en vloeiend verloopt, biedt deze e-bike ook een handige ‘auto’-ondersteuningsstand.

Bekijk hier de fiets!

Pegasus Ravenna EVO 8F Belt

De Pegasus Ravenna Evo 8F Belt valt op door zijn kanariegele frame. De motor is ook nog eens stil en dankzij de riemaandrijving heb je er weinig omkijken naar het onderhoud.

Bekijk hier de fiets!

QWIC Mira Tour 

De QWIC Mira Tour is een stoere e-bike waar de testrijders met veel plezier op hebben gereden. De brede banden en voorvering zorgen voor een stabiele en comfortabele rit. 

Bekijk hier de fiets!

Terug naar E-bike Duurtest resultatenpagina