Op deze pagina vind je alle resultaten binnen de categorie woon-werk tussen de € 2300,- en € 2999,-

Resultaten E-bike Duurtest - Woon-werk tussen de € 2300,- en € 2999,-

Amslod Hamilton

Deze Amslod Hamilton wordt door alle testrijders aanbevolen. De comfortabele zit en goede vering vallen op, met name door de combinatie van voorvork- en zadelpenvering.

Meer Amslod resultaten? Klik hier!

Cortina E-common L57 N8DB 

De Cortina E-Common L57 N8DB is een toegankelijke elektrische stadsfiets met een bagagedrager voorop (waar een mandje op kan) en de accu in de bagagedrager.

Meer Cortina resultaten? Klik hier!

Stella Vicenza Pro MDS FI

De Stella Vicenza Pro MDS FI is een elektrische fiets die zowel geschikt is voor stadsritten en dankzij het lichte gewicht is de fiets goed wendbaar. De fiets valt op door zijn frame, waarbij een extra stang wordt gebruikt.

Meer Stella resultaten? Klik hier!

Trek FX+2

Trek is een wat sportiever fietsmerk en ondanks dat de fiets is voorzien van spatborden en een bagagedrager druipt het sportieve van de fiets. De wat sportievere zithouding wordt niet door alle testers gewaardeerd.

Meer Trek resultaten? Klik hier!

Trek Verve+2

De Trek Verve+2 oogt wat minder sportief dan de andere Trek-fietsen uit onze duurtest. De fiets blinkt dan ook juist uit als een comfortabele stadsfiets, ondanks dat je wat meer voorovergebogen zit.

Meer Trek resultaten? Klik hier!

De Vyber Ride E1 Pro kreeg de handen van alle drie de testers op elkaar. De e-bike oogt robuust, maar fietst ook heel licht. Met voldoende zitcomfort en vering om zowel de stad als de natuur te bedwingen.

Meer Vyber resultaten? Klik hier!

Freebike Madison

De Freebike Madison is een lichte e-bike met een comfortabele zithouding en een makkelijk instelbaar stuur. Richard Paardekam zegt: “De zithouding is ronduit goed en snel te vinden doordat het stuur zonder gereedschap te verstellen is.”

Bekijk hier de fiets!

Gazelle Esprit HMS

De Gazelle Esprit HMS is een betrouwbare en stijlvolle elektrische fiets die veel gebruikers tevreden stelt. De fiets biedt een comfortabele rijervaring met een stevig frame en een trapondersteuning die indruk maakt.

Bekijk hier de fiets!

Multicycle MC Solo EMB D53 504 Black Glossy

Het is een e-bike met gemengde gebruikerservaringen. Zoals Elisabeth Langeler beschrijft, biedt de fiets een comfortabele zithouding met verstelbaar stuur en goede vering: “Heerlijke fiets! Je zit vrij rechtop maar toch sportief.”

Bekijk hier de fiets!

Pegasus Siena E7F Belt

De Pegasus Siena E7F Belt is een no-nonsense e-bike met een klassieke uitstraling door de accu in de bagagedrager. De riemaandrijving is een fijne luxe die zorgt voor minder onderhoud en geluid.

Bekijk hier de fiets!

Terug naar E-bike Duurtest resultatenpagina