Resultaten E-bike Duurtest 2023 van Kieskeurig.nl - Recreatief > € 3000,-

Op deze pagina vind je alle resultaten binnen de categorie recreatief vanaf € 3000,-. 

Resultaten E-bike Duurtest - Recreatief vanaf € 3000,- 

Cannondale Mavaro Neo 2

Ook de tweede geteste Cannondale (Mavaro Neo 2) weet onze testrijders te overtuigen. De stoere e-bike met brede banden blijkt ieder terrein de baas te zijn, testrijder Jack Bachus gebruikte hem soms zelfs als mountainbike.

Meer Cannondale resultaten? Klik hier!

Giant Explore E+ 1 Pro (stagger)

De Giant Explore E+ 1 Pro (Stagger) oogt als een beestachtige e-bike met zijn stoere, mountainbike-achtige uiterlijk en krachtige prestaties. Zo kun je ieder terrein bedwingen, en dat is gebeurd ook.                                           

Meer Giant resultaten? Klik hier!

Trek Verve+4

De Trek Verve+4 heeft zicht geliefd gemaakt met een aanbeveling van alle drie de testrijders. Het is een mooie combinatie van een sportieve, stevige e-bike en een comfortabele zithouding.

Meer Trek resultaten? Klik hier!

Freebike Brooklyn Mono

De Freebike Brooklyn Mono is een e-bike die veel te bieden heeft op het gebied van gebruiksgemak en stabiliteit, zoals Daan Meeuwis opmerkt: “De fiets ligt echt lekker stabiel op de weg."

Bekijk hier de fiets!

Gazelle Avignon C380 HMB

Deze Gazelle is een prachtig ontworpen en comfortabele e-bike met een aantal indrukwekkende eigenschappen. Misschien zelfs meer voor de lange afstanden dan de korte ritjes.

Bekijk hier de fiets!

Liv Allure E+ 1

De Liv Allure E+ 1 is een indrukwekkende fiets met een sportief en stijlvol design. Uit de gebruikerservaringen blijkt dat de fiets comfortabel is om op te rijden.                   

Bekijk hier de fiets!

Pegasus Premio EVO 9

De Pegasus Premio Evo 9 zit in tegenstelling tot de andere Pegasus-fietsen uit de test wat sportiever, met een iets meer voorovergebogen houding.                                              

Bekijk hier de fiets!

Pegasus Ravenna EVO NV Belt

Ten opzichte van de andere Pegasus-fietsen valt de EVO NV Belt op met zijn traploze schakelsysteem van Enviolo. Dit is even wennen, ook omdat het schakelsysteem op het stuur soms wat zwaar draait.

Bekijk hier de fiets!

QiO AP-8

De QiO AP-8 is een e-bike van uitersten: het is een kleine fiets voor een grote prijs. Kleine wielen, brede banden en enorm krachtige 65Nm-motor. Maatje vouwfiets zonder vouwmogelijkheid.

Bekijk hier de fiets!

Specialized Vado SL 4.0 EQ

De grens tussen een elektrische gravelbike en een gewone e-bike wordt opgezocht met deze Specialized Vado SL 4.0 EQ. De fiets oogt sportief en aerodynamisch, en het acceleratievermogen is enorm.

Bekijk hier de fiets!

Specialized Como 4.0 IGH

Bij Specialized kun je erop vertrouwen dat je met een stoere, robuuste fiets te maken hebt. Hoewel het merk bekendstaat om de sportievere modellen blinkt de Como 4.0 IGH uit met zijn rijcomfort.

Bekijk hier de fiets!
Terug naar E-bike Duurtest resultatenpagina