Op deze pagina vind je alle resultaten binnen de categorie recreatief tussen de € 2300,- en € 2999,-

Resultaten E-bike Duurtest - Recreatief tussen de € 2300,- en € 2999,-

Amslod Milton

De Amslod Milton oogt als een gewone fiets, dankzij het slanke frame en de dunne banden. Maar onderschat het niet, want de e-bike maakt indruk met zijn krachtige 80Nm-middenmotor, die zorgt voor een vliegende start.     

Meer Amslod resultaten? Klik hier!

Stella Livorno Premium MDB SI

De Stella Livorno Premium MDB SI is een bescheiden ogende e-bike, met een redelijk slank frame en een accu op het frame verwerkt. Het loshalen van die accu was echter niet altijd even eenvoudig omdat het slot wat weggewerkt zit.

Meer Stella resultaten? Klik hier!

Cube Supreme Hybrid One 500

De CUBE Supreme Hybrid One 500 is een stadsfiets met een sportief, vlot maar eenvoudig design. Meerdere gebruikers prijzen de fiets om zijn brede banden, de rechte, comfortabele zit, de goede vering en trapondersteuning.

Bekijk hier de fiets!

Gazelle Grenoble C7+ HMB

De Gazelle Grenoble C7+ HMB is een elegante en hoogwaardige elektrische fiets die veel gebruikers tevreden stelt. De comfortabele zithouding, goede vering en sterke, stille motor zijn voor alle testers pluspunten.

Bekijk hier de fiets!

QWIC MN7D+

De QWIC MN7D+ is een elektrische fiets met de accu in de bagagedrager gemonteerd. De testers waarderen de verstelbaarheid van het stuur en zadel, wat resulteert in een comfortabele zithouding.                                                    

Bekijk hier de fiets!

Specialized Como SL 4.0


Uiteraard is de bagagedrager met het mandje op de voorkant van de fiets de meest in het oog springende eigenschap. Maar ook het minimalistische ontwerp van deze Specialized Como SL 4.0 is een opvallende én gewaardeerde eigenschap.

Bekijk hier de fiets!

Terug naar E-bike Duurtest resultatenpagina