Resultaten E-bike Duurtest 2022 van Kieskeurig.nl - Woon-werk < € 2.700

Op deze pagina vind je alle resultaten binnen de categorie woon-werk € 2.700 en lager. We hebben de fietsen gesorteerd op alfabetische volgorde. 

Resultaten E-bike Duurtest - Woon-werk < € 2.700

Hoewel het logootje van het fietsmerk anders doet vermoeden, is de e-bike niet alleen voor hondenmensen. Niet alleen de prijs maakt de fiets een allemansvriend, vooral het lage gewicht wordt door beide testers geprezen. Zelfs zonder trapondersteuning was de fiets prima te gebruiken. Maar ook is de motor stil en krachtig genoeg, het rijcomfort en instelmogelijkheden prima, en schakelen en remmen doet de fiets zoals verwacht.

Meer Bouvier resultaten? Klik hier!

Cortina zet de E-Nite in de markt als een krachtige stadsfiets, die je desgewenst volhangt met je boodschappentassen. Je kunt daarom ook voor een uitvoering met een voordrager kiezen. Fijn is ook dat aan de zichtbaarheid is gedacht, want dankzij het achterlicht ben je niet te missen. Comfortabel rijd je echter niet, omdat er geen vering aanwezig is, de banden wat dun zijn en de handvatten stug aanvoelen.

Meer Cortina resultaten? Klik hier!

Deze elektrische transportfiets is het werkpaard onder de e-bikes. Eigenlijk wordt dit al verraden door de dubbele stang en de voordrager. Het wekte zelfs genoeg vertrouwen op om met code rood weeralarm een testrit te doorstaan. Dat de fiets zwaar is, valt niet verrassend te noemen. Hij is lastig op te tillen, op zijn standaard te zetten of zonder trapondersteuning te gebruiken.

Meer Gazelle resultaten? Klik hier!

Terug naar E-bike Duurtest resultatenpagina