Resultaten E-bike Duurtest 2022 van Kieskeurig.nl - Woon-werk > € 2.700

Op deze pagina vind je alle resultaten binnen de categorie woon-werk € 2.700 en hoger. We hebben de fietsen gesorteerd op alfabetische volgorde. 

Resultaten E-bike Duurtest - Woon-werk > € 2.700

Het eigenzinnige frame van deze Flyer Upstreet5 doet bijna denken aan een strandfiets. De testers zijnm dan ook zeker te spreken over het ontwerp en de afwerking, waarbij de accu en kabels mooi in de fiets verwerkt zijn. Wat de fiets voor het oog goed doet, doet hij dat voor het oor een stuk minder.

Meer Flyer resultaten? Klik hier!

Deze e-bike van Gazelle nodigt uit om vaak en lang mee te gaan fietsen. De fiets is mooi afgewerkt, alle kabels gaan netjes het frame in en het ontwerp is solide. Bovendien wordt de fiets door een riem aangedreven, wat minder onderhoud vergt. Schakelen gaat lastig en bleef zelfs in een hoge versnelling steken.

Meer Gazelle resultaten? Klik hier!

en opvallende eigenschap van deze Giant-e-bike is dat de middenmotor automatisch bepaalt hoeveel trapondersteuning er nodig is. Verder valt de hoge prijs op, wat waarschijnlijk te maken heeft met die trapondersteuning. Je verwacht dan wel een goede, sportieve Giant-fiets.

Meer Giant resultaten? Klik hier!

Eensgezindheid bij onze testers: op de vraag of ze de fiets aanbevelen, reageren beide testrijdsters met “Ja, zeker!” De fiets blinkt uit in toegankelijkheid. Zo is de accu eenvoudig los te halen en erop te zetten, spring je makkelijk op de fiets door de lage instap, is het gewicht relatief laag.

Meer Pegasus resultaten? Klik hier!

Als de ene testrijder bereid is zo’n 1000 kilometer op de fiets af te leggen en de ander aangeeft hem langer te willen gebruiken, dan heeft de fabrikant zijn zaakjes goed op orde. De e-bike liet ze niet in de steek. Pegasus stelt ook dat het model versterkt is en de accu (geïntegreerd in de onderbuis) goed is voor de stijfheid van de fiets. 

Meer Pegasus resultaten? Klik hier!

Wie sportief fietst, is ongetwijfeld bekend met het merk Specialized, en die sportieve uitstraling is ook duidelijk zichtbaar in deze e-bike. De fiets is uitstekend aangepast aan dagelijks gebruik. Je moet weliswaar het stuur, zadel en de vering even afstellen, maar dan fiets je erg comfortabel.  

Meer Specialized resultaten? Klik hier!

Een flinke accucapaciteit en tandriem is wat bij deze derde generatie Kalii-e-bike opvalt. Is de accu onverhoopt toch leeg, dan merkt testrijdster Susan op dat ook zonder trapondersteuning nog best te fietsen valt. De zithouding en het stijve frame maken het een sportieve e-bike.  

Meer Van Dijck resultaten? Klik hier!

Terug naar E-bike Duurtest resultatenpagina