Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black - digitale-compactcamera

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

kjeld7525-08-2014
sinds een paar weken ben ik in het bezit van deze Multi functionele camera. ik ben er erg mee in mn sas, de fotos zijn van zeer goede kwaliteit. tevens is hij erg makkelijk in het gebruik, zelfs voor een leek zoals ik. de vraag teken knop op de camera werkt ook super. als je hier op drukt krijg je verdere uitleg zonder de handleiding eerst te lezen. De kwaliteit van het filmen iss ook super. een aanrader dus! kjeld
Danny Vdb25-08-2014
We hebben het toestel nu 1 maand in bezit en intensief gebruikt. Een toestel dat mooie foto's geeft behalve 's avonds, dan is er duidelijk ruis merkbaar. Voor een beginner tot de licht gevorderde fotograaf een prachtig toestel met ruim voldoende mogelijkheden. Een keer blokkeerde het toestel en sloeg het scherm op zwart, geen enkele bediening was nog mogelijk, dan maar even de accu eruit gehaald en 10 seconden gewacht, vervolgens accu erin en het probleem was opgelost. Verder geen problemen en een tevreden gebruiker.
Arie2008_ned23-08-2014
Deze camera een aantal weken in bezit, in een woord een perfecte camera voor een amateur fotograaf ! .bediening is eenvoudig, zeker met de vooraf ingestelde instellingen. Foto's zijn van hoogwaardig kwaliteit.prijs-kwaliteit verhouding is super , je krijgt een top camera voor een relatief lage prijs
J. ter Borg23-08-2014
Ik maak bij voorkeur foto's van reptielen en amfibieën in de natuur. Vaak zijn dat kleine langzame dieren als salamanders of grotere schuwere dieren als kikkers en hagedissen en verder de gewone bijbehorende landschapsfoto's. Daarvoor moet ik regelmatig en onverwachts van macro naar telestand switchen, wat de dieren kan verstoren als ik van lens moet wisselen. Geweldig dat ik dat niet meer hoef te doen, maar rustig door het veld kan lopen en met minimale bewegingen de dieren kan benaderen voor een foto. Beslist een aanrader voor mensen die ook op die manier foto's maken.
Spitsbergen223-08-2014
Handig apparaat in het gebruik; goed bestand tegen temperatuurverschillen. Superhandige Goldknop waarbij geen foto kan mislukken. Je kunt er mooie panoramafoto's mee maken. De zoomfunctie is erg goed. Van dichtbij foto's maken gaat perfect. Met filmen mogelijk om tijdens de opname in- en uit te zoomen. De viewer is voor mij onmisbaar.
Jan23-08-2014
Het is een perfect toestel. Zoom is het unieke aan deze camera verder is de beeldstabilisatie knop bij ver ingezoomde onderwerpen ook top. Nu al twee jaar in bezit... Lensdop tip: de lensdop zit los bij het toestel. Pak een dun nylon of visdraadje, boor een piepklein gaatje aan de zijkant van de lensdop en bevestigd met het nylon draadje de dop aan het toestel. Zo verlies je hem nooit. Reserve batterij? Op internet kun je goedkoop een chinese reservebatterij kopen voor het geval de hoofdbatterij onverwacht moet opladen. Batterij houdt het wel lang uit.
Corné van Erven22-08-2014
Na een paar jaar de vakantiefoto's gemaakt te hebben met een IPhone wilde ik dit jaar toch wel iets beters. In het verleden had ik al verschillende Cybershots gehad en het gesjouw met een complete uitrusting voor een src zag ik niet zitten. Ik heb toen besloten om de Sony Cyber-shot DSC-HX300 aan te schaffen en daar heb ik absoluut geen spijt van. We zijn net terug van vakantie en sinds jaren heb ik vakantiefoto's in plaats van kiekjes.
Jan Huigen3321-08-2014
Sinds een maand in ons bezit en wat maakt deze geweldige foto's zonder ingewikkelde instellingen. Het zoom bereik is geniaal en haar scherp. De portret foto's bereik je met de zoom en de rest gaat vanzelf. Ook de filmopname met full-hd kwaliteit is haar scherp. Kortom een prima product die het geld waard is.
Rudy220221-08-2014
Een mooie compacte camera. Handig ingebruik. Ook de help-funcie op de camera zelf is heel handig. Makkelijk te bedienen camera, ook voor beginners.
wolligekadootjes21-08-2014
Hij Maakt super foto's ook met weinig licht. Er zit zoveel op dat je soms moet zoeken naar de mogelijkheden maar ik ben zeer blij dat ik deze heb gekocht ipv een spiegelreflex. Een superzoom zonder extra lenzen. Geweldig toestel.
marijkekremers20-08-2014
Wij hebben deze camera gekocht voor onze reis naar IJsland. Het is een fantastisch apparaat, snel en handig in bediening met schitterende foto's. Echt een aanrader omdat je ook met deze camera goed kunt filmen.
armander20-08-2014
Het toestel maakt schitterende fotos en toestel is makkelijk in gebruik.Als je vijftig maal inzoomt is de kwaliteit van de foto nog goed en scherp.
meelad198320-08-2014
De sony cyber-shot dsc-hx300 is heel erg goed en mooi en perfect Ik ben heel erg blij er mee en ik gebruik mijn camera elke dag
kjeld7520-08-2014
RamonLeiden20-08-2014
Fantastische camera met waanzinnig zoombereik (50x) Met veel zoomen loopt de batterij natuurlijk wel wat sneller leeg maar daar kun een reserve voor kopen.
r.groenhuijzen19-08-2014
Deze camera is de beste "bridge" die ik tot nu toe gehad heb. Vooral de snelheid van scherpstellen, ook bij 50 maal zoom ( indrukwekkend zoombereik) is uitstekend. Foto's bij kaarslicht zijn goed van kwaliteit. Ook foto's van oude foto's zijn van prima kwaliteit ( en dat bespaart veel reproductietijd). Hij is voor zijn postuur plezierig licht. De mogelijkheden onuitputtelijk. Kortom: een absolute aanrader!
Peter van der Tier19-08-2014
Ik heb deze camera gekocht om dichtbij en veraf mooie foto's te kunnen nemen. Het was een juiste keus, ik kan nu met ver inzoomen en van zeer dichtbij mooie foto's nemen. Ik ben ook zeer tevreden om de in het menu opgenomen helpfunctie . Met deze helpfunctie kan iedereen de camera snel bedienen en net zoals ik (beginner) mooie foto' nemen. Ik vind alleen dat de display erg kwetsbaar is, er zaten bij mij snel kleine krasjes op.. Verder ben ik zeer tevreden over deze camera en zou hem aan iedereen aanraden.
basteddy19-08-2014
Heb hem eerst in de automatische stand gehad, dit beviel al uitstekend. Maar wilde toch de overige mogelijkheden ASA, Diafragma, etc. ook uitproberen, het is even allemaal zoeken maar door veel te fotograferen begin ik het het steeds beter onder de knie te krijgen. Ook macro opnames zien er zeer scherp uit evenals het veraf fotograferen van vogels e.d. Ligt stevig/goed in de hand, prijs/kwaliteit zeer goed.
jmboom19-08-2014
De fotokwaliteit krijgt een 7 omdat er alleen JPeg mee gemaakt kan worden, Raw bijv. is geen optie. De mogelijkheden zijn legio, maar het gebruiksgemak vind ik beroerd,de handleiding is niet systematisch en helder genoeg om stapsgewijs alle mogelijkheden te onderzoeken. De bediening met de kleine knoppen zoeker of display en vooral aan/uit is niet geweldig. De centrale knop werkt verkeer om naar mijn gevoel.Bij minder goede lichtomstandigheden is de beeldvorming heel traag De vormgeving is zeker OK. De degelijkheid geef ik een 7, weliswaar nog geen echt negatieve ervaringen maar het voelt niet superdegelijk. Het geringe gewicht is heel fijn, maar draagt tegelijk bij aan het niet zo degelijke gevoel.
Fam heinen19-08-2014
Zeker een aanrader. Maakt zeer mooie foto's , ook als je ver in zoemt . Makkelijk in gebruik. Zelf filmen is hd. Mis mijn spiegelreflex nog niet.
Super6419-08-2014
Ik heb al een paar jaar een compacte Sony Cybershot en deze beviel altijd goed. Nu gaan we een reis maken naar Afrika en dan is een camera met een goede lens een must. De keuze is weer gevallen op Sony, maar dit keer op de Cybershot DSC HX300 omdat deze is uitgerust met een Carll Seis lens en een heel groot zoom bereik heeft, waardoor je geen gedoe hebt met wisselen en meesjouwen van zware lenzen. De camera ligt goed in de hand, is niet zwaar, is handig in gebruik, en door zijn ingebouwde stabilisator maakt hij verbluffend goede foto's. Ik heb er ook nog een UV filter en een zonnekapje bijgekocht en dat maakt het voor mij helemaal af.
Niels23219-08-2014
Goede camera, goede kwaliteit en leuke opties. Helaas zijn er wel wat weinig optie met betrekking tot focus.
mb6519-08-2014
Had hiervoor een zware spiegelreflex camera en wilde al langer iets met de kwaliteit en mogelijkheden als een spiegelreflex camera.Met deze Sony camera heb ik hetzelfde terug als wat ik had alleen een stuk lichter.Prima camera en ben er reuze blij mee.
PeterA4619-08-2014
Het toestel heeft heel veel mogelijkheden met o.a. een enorm zoombereik en de mogelijkheid voor handmatig scherpstellen.
Els64019-08-2014
Ik heb deze camera een maand in mijn bezit en ben erg tevreden. De foto's zijn mooi en erg scherp. Vooral met inzoomen geweldige foto's. De camera heeft erg veel verschillende mogelijkheden.