Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black - digitale-compactcamera

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johan dallinga03-08-2014
Camera ligt goed in de hand, is gemakkelijk te bedienen en maakt scherpe foto's. We hebben in de korte tijd dat we de camera in ons bezit hebben nog niet alles uitgeprobeerd, maar de eerste indruk is positief.
Miek48503-08-2014
Het is nog uitproberen wat we allemaal kunnen met deze camera en welke instelling het beste past bij het maken van bepaalde foto's, maar tot nu toe zijn wij super tevreden over het toestel. We kunnen scherpe foto's maken, zelfs bij beweging en het bereik van de lens is ook super!
seedorf02-08-2014
camera maakt zeer mooie fotos en video opnames.Genoeg instellingen om fotos met verschillende waardes te maken.camera ligt prettig in de hand.
AJM6102-08-2014
Erg makkelijk te bedienen toestel, met grote zoommogelijkheden. Gebruik voornamelijk automatische instellingen.
koppe02-08-2014
Handige camera, geen gesjouw meer met en wisselen van lenzen op vakanties en lange wandelingen. Natuurgetrouwe kleuren en grote zoom. Helaas geen opname mer RAW mogelijk, maar daar gebruik ik dan met Sony alpha wel voor. Oppassen bij het downloaden van ‘Play memories home’, de software voor o.a. importeren van foto’s naar de pc. Deze overschreef mijn software voor de Sony alpha, waardoor ik grote problemen kreeg bij het importeren van de foto’s van mijn sony alpha.
Alex198302-08-2014
Keurig apparaat met vaste lens, dus niet weer wisselen en met verschillende lenzen het veld in. Ideale camera voor op safari, verslaat grote telelenzen met enorme zoomcapaciteit.
Amanda2601-08-2014
Sinds een paar weken heb ik de cyber-Shot in mijn bezit. Het fototoetstel is gebruiksvriendeljk. Door de scn optie is het gemakkelijk bij verschillende bezigheden de juiste instellingen te hebben. Een nadeel van de camera is dat de lenskap niet vast zit. Dit is echter gemakkelijk te verhelpen door een elastiekje te kopen dat je aan de camera en de lens kan bevestigen. Ook is het mogelijk om een accu te kopen om de batterij buiten de camera op te laden. Al met al een gebruiksvriendelijke niet al te zware camera!
lukaatje12301-08-2014
Een heel fijn toestel.Wat ik jammer vind is dat het schermpje niet helemaal kantelbaar is.Was ik gewend bij mijn vorige camera waarbij je dan goede macro's kunt maken van bijv. onder een paddenstoel.Lensdop hoef je niet meer kwijt te raken als je een non looser erbij koopt.Zie http://www.bol.com/nl/p/lensdop-non-looser-5898/9000000004044402/. Verder ook heel tevreden met de 50x zoom.Als je de camera goed onder de knie hebt en nog dichter bij het onderwerp wil fotograferen van bijv. stampertjes ,druppels op bloemen etc.dan is een macro voorzetlensje een uitkomst. http://tweakers.net/pricewatch/227031/raynox-dcr150.html.
Arnold614801-08-2014
Na jaren lang plezier gehad van een DSC-H7 nu deze camera gekocht. Zeer mooie vakantiefoto,s gemaakt mede door de Carl Zeiss lens met een geweldig zoombereik.Ook de super intelligentie stand is heel handig.
Yvonne Buter31-07-2014
Geweldige, makkelijke camera. Het is even wennen aan de ingebouwde handleiding en de kwaliteit van het kijkgaatje (wanneer je geen gebruik wilt maken van het lcd-schermpje)(finder)is wat minder dan bij een gewone spiegelreflexcamera. Maar verder heel gebruikersvrienelijk, opties zijn makkelijk te vinden, geweldige zoomlens. Ik ben heel tevreden.
Casper2196530-07-2014
Ik heb de camera een paar dagen in bezit. Ben een amateur wat betreft fotograferen. Hiervoor had ik een compacte digitale camera, maar de Sony camera die ik nu heb is vele malen beter wat foto kwaliteit betreft. En zeker gebruikers vriendelijk. Ik ga binnenkort op vakantie dan ga ik proberen de mogelijkheden van de camera te benutten
eda.elmira30-07-2014
Super kwaliteit voor een mooie prijs! Ik heb de Sony camera al paar weken in bezit en heb al honderden foto's gemaakt. Echt een aanrader. Minpunt is dat je geen tasje erbij krijgt, maar dat kan altijd nog worden aangeschaft.
parkietje7729-07-2014
Deze camera gekozen voor zijn grote zoombereik. Maakt mooie foto's op grote afstand. Veel instellingsmogelijkheden die ik langzaam aan het leren ben om te gebruiken. Camera ligt lekker in de hand.
gien201429-07-2014
Heerlijk toestel. Maakt super mooie foto's. Je kunt op de automatische stand snel leuke foto's knippen. Maar de mogelijkheden om te experimenteren met alle functies is ook heerlijk om te doen met dit toestel. Met geweldig resultaat.
gien201429-07-2014
Heerlijk toestel, doet wat hij moet doen, mooie foto's maken. Je kunt op de automatische stand snel mooie foto's maken maar ook met alle functies is het heerlijk spelen en met mooie effecten werken
Frank2009197429-07-2014
Prima toestel doet wat hij moet doen. Prijs kwaliteit verhouding is goed in balans. Handig en gemakkelijk te bedienen toestel dat mooie foto's maakt.
Eef18329-07-2014
Geweldige camera, onder de indruk van het zoomvermogen! Enige minpuntje: nog vrij zwaar voor een compactcamera. Maar: prachtige foto's en je hoeft geen lenzen mee te sjouwen.
Karin70429-07-2014
Prettig in gebruik, niet te groot, maakt super foto's bij weinig licht, doet niet onder voor een spiegelreflex
hendrik en monica28-07-2014
Fantastische foto camera met veel mogelijkheden die ik nog niet allemaal heb ontdekt. Foto's zijn haarscherp. Panorama foto's zijn zeer verrassend. In 1 woord: Super!!
kymco16027-07-2014
Erg mooie fotocamera. Makkelijk in gebruik. Mooie zoom en heldere foto`s. Wat we jammer vinden is dat de opnamedatum niet op de foto te zien is. en jammer dat het beschermkapje van de lens niet geïntegreerd is. Al met al hadden we toch geen betere keus kunnen maken.
Johan Hnako27-07-2014
Mijn dochter heeft al enkele voorgangers gehad en daarom heb ik ook gekozen voor zo'n type van Sony. We waren zeer tevreden over deze camera's. Camera ligt heerlijk in de hand, zodat je makkelijk foto's kan maken zonder dat je snel beweegt. Kwaliteit bijzonder goed, ook met grote zoom bereik. Kleuren buitengewoon goed. De extra mogelijkheden van HDR, Sepia 2, zwart/wit met 1 kleur zijn geweldig om zo af en toe te gebruiken. Ook de panorama functie geeft deze camera duidelijk wat extra's. Ondanks zijn vele mogelijkheden en functies is de camera gemakkelijk te bedienen. Kortom een aanrader als leuke vakantiecamera. Ik fotografeer normaal met spiegelreflex met vele soorten lenzen maar was het gezeul van een 12kg fototas zat. Dit is een leuke oplossing en voor zijn functie geeft hij prachtige beelden.
Snapsnap27-07-2014
Mooie scherpe foto's die van afstand genomen zijn. Prachtig!!!! Een hele aanwinst. Ik heb hem pas een paar weken maar ben er super happy mee!!!!
Maui201427-07-2014
Makkelijk in gebruik en voor mensen die geen ervaring hebben met fotograferen is het een ideale camera.
Elyse26-07-2014
Het zijn prachtige foto's die je ermee kunt maken. Je kunt een aspect bovendien heel dichtbij halen, wat voor mij belangrijk is. Mogelijkheden zijn er te over, zo veel dat ik de gebruiksaanwijzing nog eens goed moet lezen, wil ik ze allemaal kunnen benutten. Voor wie een heel simpel apparaatje gewend is, is het even omschakelen. Blij ermee. Nog blijer als 'k het straks helemaal onder de knie heb en voor onze vakantie een mooie reportage kan maken.
BrSi26-07-2014
Goede camera met simpele bediening. Enige jammer is dat er geen printbare gebruikershandleiding is. Voor beginnende fotografen zoals ons een mooie camera met vele mogelijkheden