Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black - Digitale compactcamera
Ideale camera!
Aantal weken geleden deze camera gekocht en onwijs verrast door de resultaten. Ik ben een Olympus Tough camera gewend en dan is dit echt een GROTE vooruitgang!
Wat maakt deze camera onwijs mooie foto's op de automatische stand. Deze camera aangeschaft voor een vakantie naar Tanzania en ik weet zeker dat de foto's mij niet zullen teleurstellen. Camera is eenvoudig te bedienen, zelfs voor een leek zoals ik. Een echte aanrader dus!
Ik heb deze camera gekocht omdat mijn oude spiegel reflex stuk was.
Verbazingwekkend wat deze camera allemaal kan. Super zoom, snelle autofocus.
Alles is instelbaar. Scherp bij weinig licht en filmen in full HD. Past prima in mijn grote handen.
een heel makkelijk goed in de hand liggend toestel super veel mogelijk heden Een compact goed toetel
Ben er SUPER te vrede over
gr Anita van Agtmael
Ik was op zoek naar een spiegelreflex camera, mijn eerste. De fotograaf liet mij ook deze zien. Er zitten veel voordelen aan, geen gesleep met lenzen. Je kunt zien wat er gebeurt als je instellingen versnderd. Een zeer groot zoomberijk. En scherpe foto's! Je kunt alles geheel zelf instellen, maar ook de automatische instellingen gebruiken. Tot nu toe vind ik het een fijne camera!
Prima fototoestel met eenvoudige bediening. Goede zoom en haarscherpe foto's. Ligt lekker in de hand.
Hele mooie camera en goede vervanging voor een iets oudere sony waar ik al zeer tevreden mee was. Maakt hele scherpe mooie foto's en is zeer makkelijk in gebruik. Vele functies op de camera te vinden. Panorama functie is echt top!
Een plezier om mee te nemen en alle mooie momenten mee vast te leggen!
Ik ben tevreden over mijn Sony. Hij is gemakkelijk te bedienen en ik maak nu zelfs al foto`s met handmatige instelling. Mee geweest op vakantie en geen videocamera meer nodig, door zijn HD kwaliteit en stereo is het een echte hybride camera.
Wij hebben het toestel gekocht vlak voordat we op vakantie gingen omdat we op een gemakkelijke manier foto's wilden maken en het toestel mocht ook niet te zwaar zijn.
We zijn heel tevreden over het resultaat. Ook met tegenlicht, weinig licht e.d. is het resultaat goed. Veel mogelijkheden om zelf ook nog creatief te kunnen zijn.
Het is jammer dat de lensdop niet met een koortje of iets dergelijks vastzit.
Camera ligt heerlijk in de hand. Is mee geweest op safari in Afrika, heeft hiervoor echt de perfecte zoom. Als je zoekt naar een goede camera met flink wat zoom zeker deze pakken! 50 x optische zoom schiet prachtige foto's, 50 x digitale zoom daarna vaak niet, tenzij je de camera muisstil houdt kan daar ook nog wat moois uit komen. Maar geloof me die optische zoom 50x is meestal ruim voldoende! Ben zelf geen professionele fotograaf dus vooral in de automatische stand gefotografeerd. Ook leuk om af en toe panaroma foto's te maken. Super prijs-kwaliteit verhouding (zeker met de Sony cash back actie). Aanrader!
Geweldige foto's gemaakt in de vakantie. Voldoende mogelijkheden om te experimenteren met effecten. Combinatie foto/video prima.
Dit is het beste toestel dat ik tot nu toe heb gehad, duidelijke knoppen om in te stellen, ook voor iemand zonder camera-ervaring en prima kwaliteit van de foto's.
Het verstelbare display is heel handig.
Alleen het lenskapje had ergens aan vast mogen zitten, nu moet je dat goed opbergen.
De Sony Cyber-shot is zeker een aanrader. Praktisch toestel, makkelijk in de hand liggend en maakt heldere foto's!
1 minpuntje het lensdopje zit niet aan de camera vast.
Ik heb deze camera nog maar pas in mijn bezit.
Ik heb vele foto's van mijn vakantie in Oostenrijk gemaakt en ben zeer tevreden. De foto's zijn scherp en helder van kleur. De camera is niet zwaar en ligt heel fijn in de hand. Is makkelijk in gebruik.
enige nadeel is dat het beschermhoesje voor de lens niet aan 't toestel bevestigd kan worden.
Ik ben zeer tevreden over het toestel.
Net terug van vakantie uit Oostenrijk waar de camera veelvuldig is gebruikt. Alle mogelijkheden van de camera uitgeprobeerd. Razendsnel in- en uitzoomen, panorama foto's, bij slecht weer de ISO wat opvoeren en nog mooie ruisloze foto's. Kortom, een goede gebruiksvriendelijke camera met vele mogelijkheden en een schappelijke prijs!
Prima foto's en het geheel is erg gebruiksvriendelijk.
Op de automatische stand zijn het perfecte foto's, heb de andere mogelijkheden nog niet geprobeerd.
Zeer goede zoomfunctie, erg duidelijk.
Enige minpunt, het lenskapje had met een koordje vast moeten zitten aan het toestel.
Ik ga met vakantie en ga de camera dan echt proberen. De tot nu gemaakte foto's in mijn tuin en van mijn hond zijn haarscherp en prachtig van kleur. Ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt met dit toestel.
dit toestel gekocht en met veel plezier in gebruik genomen. Veel mogelijkheden en gemakkelijk te bedienen. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het beschermhoesje van de lens niet aan t toestel bevestigt kan worden.
Simpel te bedienen camera, met prachtige kwaliteitsfoto's. De mogelijkheden zijn eindeloos en heb ik lang nog niet allemaal in de vingers.
Als een spiegel-reflex-camera een brug te ver voor je is, maar je wel meer opties wilt dan een simpele camera is deze cybershot echt een aanwinst. Het is fijn dat je niet van lens hoeft te wisselen en je dus niet het gevaar loopt de juiste lens niet bij je te hebben.
Een maand geleden hebben wij deze camera gekocht en zijn er zeer tevreden over.
Het gebruiksgemak is groot, de foto's haarscherp en het zoom bereik is enorm te noemen.
Voor op een lui moment heb je de mogelijkheid tot automatisch klikken en voor op het moment dat je zelf eens heel scherp op iets dichtbij of veraf wil inzoomen is alles mogelijk.
Erg mooi toestel, niet zwaar en kan supergoed inzoomen. De kwaliteit van de foto's zijn erg goed.
Ben zeer tevreden met deze camera.
Is gebruiksvriendelijk en makkelijk in te stellen, zowel automatisch als handmatig.
heb verschillende toestellen gebruikt en de HX300 is tot heden het beste in zijn categorie .Ook bij prijs - kwaliteit komt het bij mij er als beste uit.Dank zij de schroefdraad vooraan van 55mm plaats ik er close up of macrovoorzetlenzen op die het mogelijk maken zeer kleine voorwerpen groot in beeld te brengen met de kwaliteit van een reflex met macrolens (heb veel testen gedaan ).Ook de zoom van 1200mm ( in 35mm formaat) doet het goed om bv. vogels te fotograferen maar dan wel liefst op statief.Mijn oordeel is dat het toestel zeer veel mogelijkheden heeft met een goed resultaat aan een aanvaardbare prijs.
Uitstekende camera met bijna ontelbare mogelijkheden. Ik heb de camera in verschillende omstandigheden gebruikt en krijg steeds perfecte foto's. Of je nu macro of tele gebruikt het resultaat is altijd goed. De 1200mm lens is geweldig. Met de digitale zoom erbij lijkt het net alsof je heel dichtbij staat. Prachtig, in één woord. Terwijl ik in Antwerpen aan het St Annastrand stond (bij de haven van Antwerpen)en met het zicht op de stad, kon ik inzoomen tot op de klok van de grote kerk. Tot nu toe heb ik nog geen enkele spijt van mijn aankoop.
De Camera ligt prettig in de hand en makkelijk in gebruik. En maakt prachtige foto's (ook als je zelf niet handig bent om alles zelf in te stellen)
Ook mooie scherpe foto's met 50 zoom zelfs zonder statief.
Zitten vele functies op die ik nog niet allemaal uitgeprobeerd heb, maar voor iedereen zit er genoeg op om net zoveel creativiteit in te stoppen als je zelf zou willen.
Nadeel mmm eigenlijk alleen de lenskap en een ander nadeel is dat de accu in het toestel moet zitten om op te laden.
Een ideale camera. Uitstekend zoombereik en m.n. in optische stand kun je prima foto's maken zonder gebruik te maken van een statief. Fijn om geen lenzen meer te hoeven wisselen. Alles in 1 camera!