Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black - Digitale compactcamera

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

janschoemans13-01-2015
Zeer mooie en degelijke camera en maakt heel mooi foto's. Ben heel blij met deze aanschaf en is al mijn derde genaratie sony camera. Tijdens mijn a.s. vakantie kan ik er ook prachtige panoramafoto's en HD films mee maken. Sony, bedankt voor z'on prachtig mooi en voordelig aanbod. Aankoop heb ik gedaan bij BCC, een winkel met prima personeel waar je heel goede uitleg krijgt.
Bram van Reek11-01-2015
De foto's zijn via superieur-automatisch genomen, ook bij avondschemering zijn de foto's goed scherp. Ook details van sneeuw, zoals kristallen zijn duidelijk te zien. Ook overdag zijn de opnames zowel met als zonder zon scherp. De camera heeft ook een haarscherp oog voor vogels op een flinke afstand. De handmatige instellingen moeten we nog ontdekken. Prima eigentijds toestel voor redelijke prijs.
PAUL VOLKERIJK11-01-2015
Uitstekende camera met fantastische zoom. Mooie foto, s en zeer veel mogelijkheden. Een echte aanrader!
tim verheij08-01-2015
maakt mooie scherpe foto's,nog geen onscherpe foto gemaakt.snelle sluitertijd.degelijk toestel ligt makkelijk in de hand en bediening spreekt voor zich.aanrader voor de beginner.
JW jaap deVos06-01-2015
Het is een heel mooi toestel met veel mogelijkheden. Prachtige compacte zoomlens met fantastische resultaten, Ook ligt de camera goed in de hand en is niet al te zwaar. kortom erg blij met deze aankoop.
Thomas-2403-01-2015
Na op vakantie te zijn geweest met een oude Canon Ixus kwamen we tot de conclusie dat we graag betere foto’s wilden maken, zodat we ze bijvoorbeeld ook op canvas konden printen. Wij hadden beide echter weinig verstand van fotograferen, dus waren niet op zoek naar een spiegelreflex camera, maar wel een camera van goede kwaliteit, waarvan het gebruik snel te leren valt. Na wat navragen en rondzoeken op internet, zijn we op de Sony Cyber-shot DSC-HX300 uitgekomen. Na eerst lang met een simpele pocket camera rondgelopen te hebben, is het even wennen aan de vele opties en instellingen die de cyber-shot te bieden heeft. Echter, vaak is de automatische setting wel genoeg om mooie foto’s te krijgen, echter voor wat moeilijkere foto’s (bv. skylines s’nachts of snel bewegende objecten) laat de automatische setting iets te wensen over en hebben we voor uitleg op internet moeten zoeken, aangezien de bijgevoegde handleiding niet bijzonder uitgebreid is. Hierna hadden we het bedienen van de camera wel redelijk snel onder de knie. Verder ligt de camera uitermate goed in de hand en zijn de foto’s (mits met de goede settings gemaakt) erg mooi en zien er erg professioneel uit. De inzoomfunctie is ook erg goed.
Piet Schapers03-01-2015
Na wat zoeken op internet heb ik besloten om dit toestel te kiezen. Het is gebruiksvriendelijk en is erg licht in gebruik. Het is een ideaal toestel om objecten eenvoudig in te zoomen je hoeft er geen expert voor te zijn. De functies zijn eenvoudig en duidelijk en bij twijfel in het toestel te lezen. Ook bij nacht geeft het een goede weergave op het beeldmatriaal Ook het makkelijk kantelbare display maakt mogelijk uit andere hoeken /positie te werken
petmar0403-01-2015
ligt goed in de hand, vormgeving erg mooi, 50x optische zoom super handig, geen (dure)opzet Lensen meer nodig t.o.v. een spiegelreflexcamera.
petmar0403-01-2015
had zelf altijd de voorkeur na Nikon als we het hebben over fotocamera. Na een uitgebreid info-race door diverse Fotowinkels kwam ik bij deze Sony dsc/hx 300uit en heb tot heden nog geen enkel moment spijt van deze aankoop. niet alleen de kwaliteit van de foto's is perfect maar ook de snelheid om foto's achter elkaar te maken. de lens van zeis uit Glas maakt het ook nog mogelijk in donker ruimte mooie foto's te maken(zonder flits). kortom een prima camera en een aanrader!
Kirsten Beuf02-01-2015
Kwaliteit foto: Een 10 omdat ik de focus onwijs prettig vind, mijn fotos zijn nog 0 keer onscherp geweest, zelfs niet tijdens het lopen door drukke steden. Mogelijkheden: een 9 omdat ik sommige dingen mis (of nog niet heb ontdekt)filters zonder extra lens te gebruiken en wat ik ook jammer vind is dat het scherm niet heel ver kan kantelen. Gebruiksgemak: 10 omdat ik wel een beetje verstand heb van camera's en hier alle knopjes en ingangen duidelijk zichtbaar zijn en niet ineens allemaal knopjes aan de zijkand zitten Vormgeving: een 9 omdat ik het oranje lichtje dat schuin onder de flitser zit meestal blokkeer als ik de camera op een normale wijze vasthoud. voor de rest geen problemen Degelijkheid: nvt.
Haag33302-01-2015
De DSC-HX300 biedt een prima prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast is het gebruik voor alle Sony camera's vergelijkbaar, waardoor je de camera snel leert kennen.
Siebe Siebenga01-01-2015
Ik vind de kwaliteit van de foto's geweldig scherp. Ik kan het verschil niet zien met een spiegelreflexs camera.De mogelijkheden zijn goed genoeg om later datgene wat je met de foto wilt doen ook kunt doen.Het gebruiksgemak is een topper omdat je niet meer met allerhande lensen zit te prutsen voordat je een foto wilt maken. De vormgeving is zo gedaan dat hij gemakkelijk in de hand ligt. Of de Sony Cyber-shot werkelijk zo degelijk en vooralduurzaam is zal de toekomst leren.
burkana31-12-2014
Ik twijfelde tussen een Canon uit dezelfde categorie en deze camera maar toen Sony bij de Cosumentenbond als "Beste uit de test" kwam was ik snel overstag. Een fantastische superzoom, optisch 50x, met een goedwerkende stabilisator. Ik ben zeer enthousiast over de fotokwaliteit en ook het filmen is puur genot. Een echte aanrader!
burkana31-12-2014
Theo van Den biggelaar31-12-2014
Een handzame en eenvoudig te bedienen camera met goede kwaliteit foto's. Reageert goed en uiterst snel.
ron kagenaar30-12-2014
De mogelijkheden van de camera zijn groot en het tele bereik ook haald opjecten flink dichtbij en van goede kwaliteit ik vroeger veel fotografie gedaan met spiegelreflex camera nog met filmrol en deze camera doet zeker niet voor onder
Richard vd Marck20-12-2014
Jaren met een kleine digitale camera gedaan met 10 mp en 3x optische zoom. Onze laatste vakantie kwam ik erachter dat ik qua zoom en belichting te kort kwam. Eenmaal thuis via internet uitgeplozen wat voor mij belangrijk is en daar een goede camera bij uitgezocht na veel vergelijkingen op diverse websites. Ik ben uitgekomen bij de Sony DSC HX 300 vanwege de 50x optische zoom, de diverse belichtingsmogelijkheden en uiteraard het bedieningsgemak zodat niet alleen ik als leek maar ook de gezinsleden er mee om kunnen gaan. In de volledig automatische stand maakt hij zeer scherpe foto's zelfs bij volledig inzoomen. De camera ziet er robuust uit en heeft een stevige handgreep waar de onspannings- en zoomknop eenvoudig bedient kunnen woorden. Hij is voorzien van zoeker en kantelbaar LCD scherm. Voor deze prijs vindt je nergens een camera met zoveel mogelijkheden en daarbij ook nog een een kwaliteitslens(Carl Zeiss, kortom zeer tevreden over deze camera en een aanrader voor mensen die net als ik geen toeters en bellen willen afstellen, maar gewoon plaatjes willen schieten en filmen
Jonathan Barreaux18-12-2014
PROS - Zeer goede automatische instellingen - Vriendelijke voor beginners - Uitstekende kwaliteit voor foto's en video's - Redelijke prijs - Handig formaat, makkelijk mee te nemen CONS - Lage reactiviteit van de zoom - Niet intuïtieve menu's
A.v.d.Wiel18-12-2014
Ik was echt aan een nieuwe camera toe en na veel Google-werk besloten om deze Sony te kopen. Ook nog advies gevraagd aan de verkoper of die achter mijn keuze kon staan. Tot nu toe geheel tevreden, maar we moeten nog veel opties uitproberen......
joop van haren11-12-2014
Wat een fijn toestel, Zelf altijd een Canon spiegelreflex camera gehad, maar wat moest je veel meenemen om een dergelijk zoom bereik te krijgen als deze Sony. In een woord een fantastische aankoop. met veel mogelijkheden. TOP!!
joop van haren11-12-2014
R Lubbers11-12-2014
Dit fototoestel al gebruikt voor verschillende situaties: portretten , sport, dieren (wild / vogels) en als filmcamera. In alle situaties goede foto/'s/ beeld. De film was perfect. Het duur alleen wat lang tot een foto is verwerkt. Dat is jammer als je vlot achter elkaar wat foto's wilt maken. De burst is een uitkomst, maar verwerken duurt dan nog langer. De 50 maal zoom is top. De beeldstabilisatie doet zeer goed z'n werk in combinatie met een redelijk vaste hand. Het beeld heeft weinig zweverigheid. Ik ben zeer tevreden met deze camera. Je hebt alles in 1 en vooral de superzoom is voor het maken van foto's van wild etc geweldig.
Een wereld reiziger11-12-2014
Dit is mijn tweede Sony camera en heb deze er bij gekocht omdat deze een groot zoom bereik heeft .Met de ingebouwde beeld stabilisator lukt het om met een forse zoom instellen mooie foto,s te maken. Leuk om mee te nemen en gebruiksvriendelijk. Blijf me verbazen wat je voor dit geld aan camera krijgt.Heerlijk toestel voor vakantie zonder dat je loop te slepen met afzonderlijke lenzen.
oscar200909-12-2014
Prachtige camera. Mooie foto's, nog niet alle mogelijkheden ontdekt, maar vooralsnog lukt het me om nette foto's te maken met mijn nieuwe speeltje!
motorrijder 6402-12-2014
Tot nu toe geen problemen ondervonden. Handleiding is summier, maar youtube geeft veel oplossingen. Ik ben zeer tevreden met de camera.