Testpanel Braun MQ735 Sauce

Op deze pagina vind je het testrapport van het Kieskeurig.nl Testpanel van de Braun MQ 735 sauce

Maar liefst 25 testers hebben 3 weken lang de Braun staafmixer MQ735 sauce getest.
Bij deze test hebben de testers onder andere gelet op de mogelijkheden, het gebruiksgemak, de functionaliteiten, de kwaliteit en de vormgeving.

Aantal testers: 25
Duur van periode: 3 weken
Testperiode: december 2013

De positieve punten van de Braun MQ735 sauce

Linda J B, 55 jaar:
“De staafmixer is degelijk en ligt goed in de hand. Hij is heel erg praktisch en je bepaalt met de powerknop hoeveel kracht het apparaat zet. De motor is erg sterk en de accessoires zijn erg praktisch. De keukenmachine is niet meer nodig! De bediening is super simpel en door de beveiliging niet per ongeluk in te schakelen. De onderdelen nemen niet veel plaats in, dus je hebt niet een overvol aanrecht. De staafmixer is goed en makkelijk schoon te maken. Ik had een grote pan hutspot in seconden fijngestampt.

Yvonne, 43 jaar:
“Je kunt er mee mixen, kloppen, pureren en hakken. Ideaal dus! De veiligheidsknop is erg fijn en makkelijk in gebruik. Door het roestvrijstaal is het erg makkelijk om schoon te maken. Met alleen afspoelen krijg je eigenlijk alles al schoon. Ik vind het design erg mooi en chique.“

Henk Veldhuizen, 59 jaar:

“De staafmixer is handig in gebruik. De motor is boven verwachting sterk en je kunt snel en handig wisselen. Hij ligt goed in de hand en hij is geschikt voor alle doeleinden. Hij is veilig in gebruik en makkelijk en snel te reinigen. Je kunt moeiteloos vlees en groenten hakken.”

Margreet , 45 jaar:
“Ik vind de Braun mq735 een super ding. Hij is ook erg veilig voor kleine kinderen. Je kunt er zelfs poedersuiker mee maken. Je kunt hem makkelijk in de vaatwasser schoonmaken. Erg leuk om dit apparaat met de Feestdagen de testen.”

Christian, 34 jaar:

“De positieve punten zijn vooral de kinderbeveiliging, de verschillende standen, de vele accessoires en de leuke en stoere vormgeving. De staafmixer is makkelijk in gebruik. Het is een apparaat met veel mogelijkheden en handige accessoires. “

Anita, 41 jaar:
“Hij is erg handig in gebruik. Alles is mogelijk: je kunt een uitje in stukjes snijden maar ook slagroom kloppen en smoothies maken. Je kunt hem erg makkelijk gebruiken. Het is een ideaal en makkelijk product.”

Tanja, 39 jaar:
“Het is een zeer handig apparaat met veel mogelijk. Hij is makkelijk in gebruik. Je kunt hem met één hand bedienen, zodat je je andere hand vrij hebt. De aardappelpuree was heerlijk glad en zonder stukjes. “

Chantal, 50 jaar:
“De staafmixer ligt goed in de hand. Je kunt de klopper handig gebruiken doordat je zelf het tempo kan bepalen. Alles was duidelijk omschreven in de handleiding. Je zet hem makkelijk in elkaar en ook het demonteren gaat in een handomdraai. Ik heb voor mijn kleindochter een baby hapje gemaakt en alles was erg fijn gemalen. De klop-functie scoort voor mij vooral hoog door de variabele snelheden. De klopper oogt wat slap, maar oliebollen beslag kon hij makkelijk aan.

AssiaRoccan, 33 jaar:

“Positief vond ik het kinderslot, het zelf regelen van de snelheid, alle accessoires en je kunt hem wassen in de vaatwasser. Het apparaat is erg functioneel en erg vriendelijk in gebruik. Je klikt alle toebehoren er makkelijk op. Het design is mooi strak en elegant.”

Marga, 46 jaar:
“Het is een fijn apparaat dat je gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel toepassingen. Het schoonmaken gaat zeer eenvoudig en lukt erg goed. Je kunt namelijk het apparaat goed uit elkaar halen. Je hebt niet veel kracht nodig om de maximale snelheid te bereiken.
Het easyclick systeem werkt uitstekend en het pureren gaat perfect. Het is echt een super apparaat dat een aantal andere apparaten in de keuken goed kan vervangen. ”

Astrid Derickx, 45 jaar:

“Het is een veilig apparaat en maakt weinig lawaai. Hij is erg makkelijk in gebruik, niet zwaar en eenvoudig in elkaar te zetten. Alle onderdelen zijn makkelijk te reinigen. Ik vind het apparaat er mooi en strak uitzien. Verder was ik erg verras over de veiligheid van de aan/uit knop en de eenvoud van de bediening.

Linda, 34 jaar:

“Je kunt er eigenlijk alles mee en alles is makkelijk te reinigen. Ik vond de smart functie vooral erg handig bij de slagroom en het hakken van de uien. De uien hak je in mooie stukjes, zonder dat het snotterig wordt. De beker van de hakker is ook wat groter en dat is ook erg fijn!

Jikke, 38 jaar:
“Hij is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Er zijn veel mogelijkheden door de verschillende opzetstukken: hakken, garde voor beslag en de handblender voor het maken van sauzen. De opzetstukken zijn makkelijk te verwisselen en schoon te maken. Het easy click systeem werkt goed.”

Anja, 42 jaar:
“Je pureert harde producten zeer fijn, hij is makkelijk in gebruik en ligt fijn in de hand. Hij klopt goed, pureert alles en werkt ook goed bij harde producten. Je hoeft hem alleen af te spoelen en af te drogen en hij is schoon. Hij ziet er prima uit.”

Helga, 36 jaar:

“Het design is mooi en hij heeft mooie kleuren. Het apparat is veelzijdig en je kunt hem snel uit elkaar halen en reinigen. De veilige knop bovenop voorkomt dat het apparaat ineens aangaat. Hij heeft een mooi design.

Andrea, 40 jaar:

“De staafmixer heeft ronde elegante vormen, waardoor je makkelijk grip houdt. Je kunt de onderdelen makkelijk koppelen. Door de kleine en grote beker en de bijgeleverde hulpstukken is het mogelijk een sapje te maken, te pureren, te snijden, te kloppen en te mengen. Alles wordt gelijkmatig gepureerd en hij klopt goed en gelijkmatig. Ook worden alle ingrediënten gelijkmatig gehakt.”

K, 49 jaar:
“Ik zou hem zelf zo ook kopen. Je hebt met dit kleine apparaat een hele keukenmachine tot je beschikking. Alles wijst voor zich. Schoonmaken is makkelijk: even afspoelen en klaar. Zelfs de rubberen rand kun je eraf halen. Pureren is een makkie en je klopt in een handomdraai je eigen slagroom. Je hebt in een mum van tijd grote hoeveelheid gehakte uien en lekker gehakte spinazie. De staafmixer ziet er heel mooi en stijlvol uit. Echt een geweldig apparaat. Het aanschaffen waard!

Stefan, 34 jaar:
“Hij is makkelijk schoon te maken en handig in gebruik. Hij doet wat hij belooft en is erg veelzijdig. Je kunt hem goed omspoelen en ook handig dat hij in de vaatmachine mag. Heel fijn dat je zelf door middel van druk de snelheid kan bepalen.”

Marike, 38 jaar:

“Mooi vormgegeven en je kunt de verschillende snelheden makkelijk instellen met één hand tijdens gebruik. Er zijn veel mogelijkheden door alle toebehoren die erbij zitten. Je kunt hem reinigen in de vaatwasser. Met de staafmixer maak je gladde substanties, wat ideaal is voor sauzen en babyvoeding. Ook is hij ideaal om bijvoorbeeld uitjes te hakken.”

Hans, 36 jaar:

“Alles wat je verwacht kan de staafmixer ook. De mixer is los te gebruiken. In een smalle bijgeleverde bak en in een afgesloten bak kan je mixen. Met de garde kan je kloppen. Alles is eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken. Ik heb de gebruiksaanwijzing niet nodig gehad. Hij is makkelijk af te spoelen met heet water.”

Ilse, 36 jaar:

“De staafmixer is makkelijk te bedienen. Er zit een beveiliging op en hij doet alles perfect waar hij voor bedoeld is. Makkelijker kan niet: met 1 bedieningsknop versnel je zelf het tempo. Het clicksysteem werkt goed. Met de stevige messen krijg je alles erg goed gepureerd en kan je ook goed en makkelijk hakken.”

Suzan, 30 jaar:
“De staafmixer is makkelijk te gebruiken. Hij is compact en het design is supermooi. Je kan veel met het apparaat doen en dit scheelt me enorm in de afwas. Hij is makkelijk lost halen waardoor je hem makkelijk kunt reinigen.”

Tirza, 33 jaar:

“Hij doet waar een staafmixer voor is met heel wat extra power. Ik heb moeiteloos koekjes en chocolade in stukjes gehakt. Hij is vaatwasser bestendig en de onderdelen die vies geworden zijn makkelijk los te klikken en reinigen. Hij pureert uitstekend.”

Wim, 31 jaar:
“Alle functies werken goed. Hij is makkelijk schoon te maken. Vooral de staafmixer is heel prettig schoon te maken. Hakken, mixen en pureren gaat allemaal erg goed. Erg makkelijk met het maken van babyhapjes. De beveiliging is ideaal als de kinderen willen helpen.”

Mieke Wijdeven, 31 jaar:

“Ik vind de Braun geweldig. Hij is bijna geluidloos en ligt makkelijk in de hand. Hij is heel gebruiksvriendelijk en je maakt hem snel schoon. Het Click systeem is makkelijk en hij is ook zeer goed voor kinderen.”

De minpunten van de Braun MQ735 sauce

Linda J B, 55 jaar:
“Er blijft relatief veel achter in de kop achter”

Yvonne, 43 jaar:
“Geen”

Henk Veldhuizen, 59 jaar:
“De regelbare snelheid is wat moeilijk in te stellen.”

Margreet, 45 jaar:
“Ik heb geen negatieve punten.”

Christian, 34 jaar:

“Ik moest even wennen aan de kinderbeveiliging.”

Anita, 41 jaar:
“Ik heb er geen kunnen vinden.”

Tanja, 39 jaar:

“Soms wat moeilijk schoon te maken, maar na een paar keer weet je dat wel.”

Chantal, 50 jaar:

“Persoonlijk vindt ik die hakker een beetje klein.”

AssiaRoccan, 33 jaar:

“Jammer dat er geen lock op zit om de snelheid vast te houden. Het hakken ging bij mij iets minder. Er bleven namelijk grove stukken tussen zitten. Op zich niet erg als je de alles wat grover wilt hebben maar mij is het niet gelukt om alles heel fijn te krijgen.”

Marga, 46 jaar:
“Geen.”

Astrid Derickx, 45 jaar:
“Hij snijdt uien niet goed en het duurt te lang voordat hij een ui in stukjes krijgt, waardoor het deel wat wel in stukjes is gemaakt te fijn gesneden is. Bij mij was het een pap geworden.”

Linda, 34 jaar:
“Zou wel fijner zijn als het allemaal wat beter in elkaar zou passen, waardoor het minder ruimte inneemt en je niet telkens hoeft te zoeken naar de onderdelen. Ook zou het fijner zijn als het snoer wat langer was”

Jikke, 38 jaar:
“De hakkers hakken te fijn bij bijvoorbeeld vlees (gehakt) en kaas (kleine bolletjes). De handblender raakt snel verstopt.”

Anja, 42 jaar:

“Je kan niet doseren waardoor alles puree wordt. De garde zat wat losjes op het apparaat bevestigd.”

Helga, 36 jaar:
“Ik ben van mening dat je het apparaat snel te hard laat gaan. We koken graag met de kids en die deden vaak alles met een te hoge snelheid zodat alles te fijn wordt.”

Andrea, 40 jaar:

“Het zwarte koppelstuk dat de beker koppelt oogt erg fragiel en kwetsbaar. Verder is de beveiliging makkelijk te doorgronden voor kinderen vanaf circa 4 jaar.”

K, 49 jaar:
“Ik heb geen negatieve punten”

Stefan, 34 jaar:
“Het kinderslot: Eigenlijk niet een negatief oogpunt gezien de veiligheid maar wel in het gebruik.”

Marieke, 38 jaar:

“Als je even stopt met mixen, bijvoorbeeld om iets toe te voegen of alleen even kijken hoe ver je bent, dan gaat gelijk de beveiliging weer aan. Voor je weer verder kan, moet dit eerst ontgrendeld worden. Op zich gaat het ontgrendelen wel makkelijk en omdat het alleen maar het indrukken van de knop bovenop is, maar als je dat 3x moet doen bij 1 saus, begint het te irriteren.”

Hans, 36 jaar:
“Gardefunctie heeft niet een heel hoog toerental waardoor het wat langer duurt voordat dingen geklopt zijn. Bij het schoonmaken blijft er vrij veel in de mixer plakken en het is wat lastig om dit eruit te halen.

Suzan, 30 jaar:
“De antisliprand mocht van mij iets breder zijn.”

Ilse, 36 jaar:

“Het zou fijn zijn als er een extra opening zit in de hak kom waar je de ingrediënten kan toevoegen. Als je het product uit de doos hebt gehaald is het erg lastig om hem dan weer netjes op te bergen.”

Tirza, 33 jaar:
“De bovenste aan- en uitknop is heel irritant. Wel jammer dat je geen standen hebt. Bij bijvoorbeeld pannenkoekenmix stuift het meel alle kanten op als je iets te hard drukt.”

Wim, 31 jaar:
“Geen”

Mieke Wijdeven, 31 jaar:
“Ik heb geen negatieve kanten gevonden.”

Beoordeling Braun MQ735Meer over het product:

Social media

Tweet


Eindoordeel Braun MQ735 sauce