Testpanel: Tefal Masterchef Gourmet+ keukenmachine

Op deze pagina lees je het testrapport over deTefal Masterchef Gourmet+ keukenmachine. Deze slimme thermostaat is in oktober 2016 getest door 10 testers van het Kieskeurig.nl Testpanel.

De testers geven in dit verslag hun mening over het gebruik van de Tefal Masterchef Gourmet+ keukenmachine.

Aantal testers: 10
Geslacht: 1x man & 9x vrouw
Testperiode: Oktober 2016
Duur: 2 weken


       


De eerste reactie

Bianca, 47 jaar
Een geweldige, praktische ,makkelijke alles kunnende machine.
Zowel handig als makkelijk schoon te maken.
Van alle gemakken voorzien.

Caroline, 46 jaar
het is een mooie machine met een uitgebreid assortiment, om zo veel mogelijk door de machine te laten doen.

Dionne, 29 jaar
Mijn eerste reactie is dat iedereen een keukenmachine in deze richting moet hebben. Ik heb nog nooit zo snel 4 mooie taarten op een avond gebakken. Je kan er heel veel verschillende gerechten mee maken en ik vond de keukenmachine zeer makkelijk om schoon te maken. Helaas is elk gerecht met de kneder mislukt, gezien de suiker aan de zijkanten blijft plakken. Toch een goed en zeer gebruiksvriendelijk apparaat wat mooi en goed staat op mijn aanrecht.

Fabian, 32 jaar

Mooi apparaat, veel accessoires en dus veel mogelijkheden om mee te bakken, hakken en mixen. Apparaat is niet heel groot in vergelijking met andere keukenmachines. Dus kan hij prima blijven staan in de keuken.

Jo-anne, 31 jaar
Stevig apparaat met veel mogelijkheden. Mooi design en gemakkelijk in gebruik. Fijn dat de meeste onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Josephine, 31 jaar
Het is een fijne keukenmachine. Hij ziet er mooi uit en hij heeft veel verschillende mogelijkheden. Erg eenvoudig in de bediening ook.

Milusca, 32 jaar
Prachtig apparaat ik ben super enthousiast over deze apparaat.Makkelijk in gebruik makkelijk de stukken op de apparaat zetten.

Neny, 44 jaar

Heel goed veel plezier aan gehad

Nivine, 34 jaar
Mooi apparaat om te zien. Een sieraad in je keuken.

Shelley, 28 jaar

Mooi apparaat en multifunctioneel! Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie, het is voor van alles te gebruiken!

Voordelen

Bianca

  • Mix onderdelen voor allelei doeleinden
  • En makkelijk schoon te maken
  • Evenals ontkoppelen en erop zetten

Caroline
Voor iemand die verminderde kracht in de armen heeft en toch lekker wil koken en bakken is het ideaal.

Dionne
Een ei opkloppen was nog nooit zo makkelijk. Ik klop vaker eieren op, maar dit duurt met de mixer enorm lang. Daarnaast kan je slechts 1 eiwit erin doen en wordt het toch goed opgeklopt. Ook ben ik vrij kritisch op de broden die ik eet. Dankzij de Tefal keukenmachine heb ik veel vaker hartige taarten en brood gebakken, waarbij ik rekening kon houden met specifieke wensen van het bezoek (glutenvrij, minder zout). Het gaat zo makkelijk dat je niet meer anders wil dan vers brood eten.

Fabian
Het gemak dat ik niet meer met een staafmixer of met de hand bezig hoef te zijn. Door de vele mogelijkheden van het apparaat zijn veel andere apparaten overbodig geworden. Het mixen gaat super simpel en het resultaat is gewoon goed. De machine doet wat het moet doen.

Jo-anne
Easy acces waardoor je er sneller iets mee doet en veel verschillende functies.

Josephine
Combinatie van verschillende accessoires, zowel te gebruiken voor bakken, salades maken, worst maken en als blender voor o.a. smoothies. Verder is de bediening eenvoudig: twee knoppen en makkelijk te verwisselen onderdelen

Milusca
Een apparaat die zoveel kan,heb meer ruimte want blender gaat weg ,mixer gaat weg enz want heb ik niet meer nodig heb nu een pracht apparaat.

Neny
Het is een echte alles in één; niet te veel apparatuur er omheen.

Nivine
Mixt en klopt heel snel. Dat is heel handig als je een groot gezin hebt waar je meestal tijd te kort over hebt.

Shelley
Alles in één. Het vervangt andere apparaten, zoals de blender, mixer en de gewone snijplank. Het wisselen van de opzetstukken gaat gemakkelijk en het apparaat is ook zo weer schoongemaakt.

Verbeterpunten


Caroline
Het geluid op de snelste stand zou iets minder luidruchtig kunnen misschien?

Dionne
Twee aspecten kunnen beter:

  1. De kneder. Alle recepten die we hebben gemaakt (en we hebben exact de richtlijnen van het Tefal kookboekje gevolgd), bleef het suiker of de boter plakken aan de zijkant. Hierdoor kregen we nooit een mooi egaal mengsel zonder zelf veelvoudig door te roeren.
  2. Het zou handig zijn als je de spatdeksel zou kunnen klikken aan de bovenkant, zodat je niet eerst de spatdeksel steeds eraf moet halen, voordat je even wil roeren.
Fabian
Helaas zijn er ook wat minpunten te melden. Ik vond het blender niet al te veel kracht had en soms nogal moeite had om bijv. bevroren fruit te mixen. Bovendien vond ik het geluidsproductie behoorlijk aan de hoge kant. Op halve kracht en je kon niet meer met je visite een gesprek voeren. Mijn ervaring is dat andere keukenmachines dit toch beter voor elkaar hebben.

Jo-anne
Apparaat zelf heeft veel hoekjes die slecht schoon te maken zijn als het per ongeluk vies wordt.

Josephine
  • De blender is ondoorzichtig, hierdoor zie ik niet hoe het gaat met het product in de blender
  • De kracht van de blender valt tegen
  • Mooi alles in 1 product. Ik mis alleen nog een opzetstuk met mesjes voor bijvoorbeeld het maken van humus.

Milusca
Wat ik wel jammer vind dat de shaker niet doorzichtig is je kan niet zien wat er gebeurd,de mix kom is ook niet doorzichtig.

Nivine
De prijs vind ik aan de hoge kant. Verder is het een uitstekend apparaat

Shelley
Het geluid is soms best hard. Dit had wel wat minder hard gemogen.

Voldoet het aan de verwachtingen?

Bianca
Omdat het een grote machine is , dacht ik oei zoveel hulpstukken, maar ze zijn super makkelijk in gebruik. Zowel het ontkoppelen als het monteren van de hulpstukken. En enorm makkelijk schoon te maken. Echt een geweldig mooi apparaat.

Caroline
Ik hoopte met de keukenmachine vlees te kunnen malen en kaas te kunnen raspen. verder gaat het mengen van deeg zeer snel en goed.

Dionne
Ik was echt onder de indruk van de verschillende degen die we hebben gemaakt en de wijze waarop eieren worden opgeklopt. Ik had dit van deze keukenmachine ook verwacht.

Fabian
Het gemak wat zo een machine brengt is gewoon goed. Maakt het voorbereiden/mixen en hakken stukken makkelijker. Maar de geluidsproductie vond ik aan de hoge kant.

Jo-anne
Mooi apparaat dat erg simpel in gebruik is.

Josephine
Ik heb in het verleden ook de keukenmachine van kenwood gebruikt. Een vergelijkbaar product, maar wel iets duurder. De kwaliteit is gelijk, met uitzondering van de blender.
Tefal heeft wel extra functies met de mogelijkheid om ook groenten in mooie vormen te snijden.

Milusca
Makkelijk schoon te maken,de apparaat doet alles ik hoef niet heen en weer met de mixer of zelf te kneden.Prachtig ding en wat een gemak.

Neny
Het was wel wat ik zocht alles in een makkelijk te gebruiken

Nivine
Heb een uitstekend resultaat ermee gekregen .

Shelley
Ik had voorheen nog niet eerder een keukenmachine gebruikt, maar ben blij verrast met het resultaat en de gebruikersvriendelijkheid! Het is super fijn dat dit apparaat meerdere andere vervangt. En het is simpel in het gebruik.