Testpanel: Samsung Addwash

Op deze pagina vind je het testrapport over 5 verschillende Samung Addwash wasmachines. Het Kieskeurig.nl Testpanel heeft twee weken lang deze Samsung Addwash wasmachines uitgebreid kunnen testen.

Ben jij van plan één van deze machines te kopen? Lees dan dit testrapport. Zo ben je op de hoogte van de positieve en verbeterpunten van de diverse Samsung Addwash machines.

Bij de test met de Samsung Addwash wasmachines is onder andere gelet op gebruiksgemak, geluidsniveau en het design van de Samsung Addwash wasmachine.

Aantal testers: 10 testers
Man/vrouw: 9x vrouw & 1x man
Leeftijdscategorie: 27 t/m 48 jaar
Duur van de test: 2 weken


       

Samsung WW12K8402OW
Wat vind je positief aan Samsung Addwash WW12K8402OW?

Daphne, 45 jaar
Heel geluidsarm en uiteraard het kunnen toevoegen van was, als je dat vergeten bent.

Christel, 34 jaar
Een mooie wasmachine met heel veel programma's. Van outdoor/sportkleding, babykleding tot delicate blousjes. Hij weegt de kleding aan het begin en past vervolgens het programma aan. De add wash functie is natuurlijk briljant! Ik vind het belangrijk dat hij relatief weinig water en energie verbruikt.


Wat zou je graag verbeterd willen zien aan de Samsung Addwash WW12K8402OW?

Daphne, 45 jaar
Qua grootte had de wasmachine voor mij iets kleiner gekund, maar dat heeft ook met mijn persoonlijke situatie te maken.Ik heb aanpassingen moeten doen om de wasmachine op de oude plek waar mijn vorige wasmachine stond neer te zetten ;het gaat om de diepte van de wasmachine.

Christel, 34 jaar
Hij mag nog net iets stiller. Bij zoveel extra functionaliteit en design hoopte ik daar een beetje op. Het scheelt iets met zijn voorganger. Maar dat is ook het enige dat ik kan vinden om eventueel te verbeteren.

Zou je de Samsung Addwash WW12K8402OW aanbevelen aan anderen?

Daphe, 45 jaar
Ja, zeker met de moderne snufjes waaronder smart control en de addwash is dat zeker een aanwinst voor drukke en jonge gezinnen.

Christel, 34 jaar

Ja, zeker de add-wash functie is uniek en vernieuwend. Dat ik ooit zonder heb gekund.Het design is mooi strak.Het besturen via de app is heel fijn en scheelt tijd! De grote trommel kan dekbedden aan, maar weegt zelf de was waardoor voor kleine wasjes de tijd, water en energie wordt aangepast. Nooit meer zonder!

Maak af: ''De Samsung Addwash WW12K8402OW...''

Daphne, 45 jaar
Is mooi, functioneel en pure techniek voor deze tijd.

Christel, 34 jaar
Maakt wassen leuk, snel en makkelijk en loopt qua techniek voor op de concurrent!Klik hier en ga naar het product >

Samsung WW12K8402OW AddWash

Samsung WW12K8402OW AddWash Test panel 8,5 apr 2016
8,1 (38)
Test panel 8,5 apr 2016

Samsung WW80K7605OW
Wat vind je positief aan Samsung Addwash WW80K7605OW?

Iete, 32 jaar
Het wast erg goed en maakt weinig geluid.
Het is erg fijn om na de start van het programma toch nog was te kunnen toevoegen. Was komt er prima schoon uit en ook op lage temperatuur!

Claudia, 42 jaar
Enorm veel keuze in programma's, redelijk stil, perfecte grote deur die helemaal open kan. Een goede centrifuge. En super dat je tijdens het wassen nog was kan toevoegen. Erg mooi design.


Wat zou je graag verbeterd willen zien aan de Samsung Addwash WW80K7605OW?

Iete, 32 jaar
Eigenlijk niets.

Claudia, 42 jaar

In de wasmiddellade zitten veel losse bakjes, die je toch geregeld moet schoonhouden. Op zich wel makkelijk in en uit te nemen.


Zou je de Samsung Addwash WW80K7605OW aanbevelen aan anderen?

Iete, 32 jaar
Ja, zeker. Het is gewoon echt een super wasmachine.

Claudia, 42 jaar

Ja, zeker. Zeer enthousiast over de Samsung wasmachine. Overtreft echt mijn verwachting. Ik kan ook geen echte minpunten aangeven. Gebruiksvriendelijk en een makkelijke grote deur die helemaal open kan. Stil en energiezuinig in gebruik. Enorme keuze in programma's. Zelfs op kort programma goed schoon.

Maak af: "De Samsung wasmachine..."

Iete, 32 jaar
Is een super wasmachine en werkt erg makkelijk.

Claudia,  42 jaar
Is iedereen aan te bevelen, compleet programma keuze voor alle soorten was. Stil en energie zuinig.Klik hier en ga naar het product >

Samsung WW80K7605OW

Samsung WW80K7605OW
8,6 (38)

Samsung WW80K6404QW
Wat vind je positief aan Samsung Addwash WW80K6404QW?

Marianne, 48 jaar
Mooi design, gemakkelijk te bedienen, stevige knoppen.

Felicitas, 27 jaar
De programmas zijn individueel te wijzigen, super! De addwash functie is voor ons, met een kleinkind, heel handig. Vaak wordt direct iets vies na inschakelen van de wasmaschine. Kan dit nog makkelijk mee, tijdverzet startmogelijkheid is geweldig! In de ochtend inschakelen en middag na werk is die klaar, handig!

Het is een supergeweldige wasmachine, werkt heel goed!


Wat zou je graag verbeterd willen zien aan de Samsung Addwash WW80K6404QW?

Marianne, 48 jaar
Signaal dat was is afgelopen wordt gegeven, maar als je dit mist, dan is geen reminder. Machine gaat uit (geweldig!!) maar door het deurtje kan ik niet ziet dat er nog was inzit. Een klein signaal dat de machine nog niet open is gemaakt, zou handig zijn (knipperlichtje??)

Felicitas, 27 jaar

In de wasmiddel-bak komt het blauwe "deurtje" vaak los .. dat is wat onhandig !


Zou je de Samsung Addwash WW80K6404QW aanbevelen aan anderen?

Marianne, 48 jaar
Ja, zeker. Bevat alle nodige functionaliteiten, is handig, stil en zuinig. Gaat goed om met al mijn was, bied veel verschillende mogelijkheden waardoor alles wat te wassen valt ook te wassen is. Eenvoudig te bedienen, leuke geluiden, goede en heldere info op display, voldoende aanpassingsmogelijkheden

Felicitas, 27 jaar
Ja, zeker. Werkt super !

Maak af: "De Samsung wasmachine..."

Marianne, 48 jaar
Is een aanwinst voor ons huishouden.

Felicitas, 27 jaar

Is een hulpende hand in onze huishoud!Klik hier en ga naar het product >

Samsung WW80K6404QW AddWash

Samsung WW80K6404QW AddWash
8,5 (146)

Samsung WW80K6405SW
Wat vind je positief aan Samsung Addwash WW80K6405SW?

Monique, 37 jaar
Het katoen programma weegt de hoeveelheid was en past daar zijn programma op aan. En het deurtje natuurlijk. Bij mijn oude machine kon je alleen in het begin nog wat toevoegen, maar moest dan lang wachten tot de vergrendeling eraf was. Hier hoef je de machine maar te pauzeren en vervolgens kun je (kleine dingen - max. één baby-jasje) toevoegen. De grootte van de trommel, 8kg! Daar past veel in!

Anne Fleur, 36 jaar
Het kunnen toevoegen van was vind ik geweldig. Hoewel ik dit tijdens de testperiode nauwelijks heb gedaan. Dit omdat ik zó bewust aan het wassen was en daardoor zelden wat vergat. Maar ik ben er zeker van dat ik dit in de toekomst heel vaak zal gaan gebruiken! Dit was namelijk een ergernis bij mn vorige wasmachine.

Het gebruik van smart 'control' is handig. Hoewel het me nog niet is gelukt de daadwerkelijke 'control' te activeren. Nu is het alleen mogelijk de status van de was te bekijken.

Wat zou je graag verbeterd willen zien aan de Samsung Addwash WW80K6405SW?

Monique, 37 jaar
Voordat je extra was toevoegt, zou je natuurlijk ook graag willen weten hoe lang het wasprogramma nog duurt. Als de machine al aan het eind van het wassen zit, heeft het weinig zin om nog iets toe te voegen. En kleine spullen (babysokjes) kwamen regelmatig in de rubberrand terecht. Dan doen ze niet meer mee met de was en zijn ze kletsnat als je ze eruit haalt. Ieder programma heeft zijn eigen max aanbevolen gewicht, zet dat op de machine erbij. Hoef je niet het boekje te raadplegen.

Anne Fleur, 36 jaar

Duidelijkheid in de handleiding over de type wasprogramma's. Wellicht nog iets uitgebreider toegelicht. Ik heb namelijk nog steeds geen idee welk programma ik moet gebruiken wanneer ik bijv. gedeeltelijk synthetisch ondergoed/sokken wil wassen op 40 á 60 graden? Wol werd op wol was programma niet echt schoon/fris.Handdoeken op super eco blijven muffig.

Zou je de Samsung Addwash WW80K6405SW aanbevelen?

Monique, 37 jaar
Ja, waarschijnlijk wel. Hij is makkelijk in gebruik en of je de addwash functie ook daadwerkelijk nodig hebt, hangt natuurlijk af van je situatie of hoe georganiseerd dat je (of jouw huishouden) bent. Dus mocht iemand klagen dat hij/zij steeds wat vergeet, zou ik hem zeker aanbevelen.

Anne Fleur, 36 jaar
Ja, waarschijnlijk wel. Ondanks dat ik na 16 wasbeurten een goede indruk heb gekregen ben ik nog niet helemaal overtuigd of het daadwerkelijke was-resultaten (schoon- en frisheid, slijtage wasgoed) aan mijn wensen voldoet. Daarnaast vind ik het ontzettend fijn dat ik een berichtje ontvang op mijn telefoon wanneer de was klaar is.


Maak af: "De Samsung wasmachine..."

Monique, 37 jaar
Is met addwash, een uitkomst voor jonge gezinnen.

Anne Fleur, 36 jaar
Is van deze tijd en speelt in op mijn wens naar het gebruiken van een luxeproduct dat het huishouden leuk maakt en vergemakkelijkt!Klik hier en ga naar het product >

Samsung WW80K6405SW

Samsung WW80K6405SW
8,4 (26)

Samsung WW70K5400WW
Wat vind je positief aan Samsung Addwash WW70K5400WW?

Marian, 40 jaar
De Add wash mogelijkheid, schoon op lage temperaturen, gebruiksvriendelijk, diverse programma's, EcoBubblefunctie.

Edgar, 44 jaar
De machine is stil en compleet. De aflopende eindtijd maakt het allemaal een stuk eenvoudiger qua planning. De voorgedefinieerde wasprogramma's dekken de lading.
Het toevoegen van "vergeten" kledingstukken is een zeer welkome mogelijkheid. De wasmachine is een stuk geruislozer dan mijn oude wasmachine.


Wat zou je graag verbeterd willen zien aan de Samsung Addwash WW70K5400WW?

Marian, 40 jaar
Jammer dat we het type wasmachine, die we getest hebben, niet met de smartphone kunnen bedienen, zoals andere Samsung types. Je kan wel de foutcodes uitlezen met de smartphone.
Sommige programma's hebben vaste instellingen die je niet meer handmatig kunt aanpassen.

Edgar, 44 jaar
Ik zou de minder uitgebreide modellen (ik heb de WW70K5400WW/EN mogen testen) ook uitrusten met de Smart App. Past helemaal in deze tijd.

Zou je de Samsung Addwash WW70K5400WW aanbevelen aan anderen?

Marian, 40 jaar
Ja, zeker. Het is een fijne, gebruiksvriendelijke wasmachine met diverse, fijne functionaliteiten die het wassen nog gemakkelijker maken.

Edgar, 44 jaar

Ja, zeker. Ik kan iedereen het Addwash systeem aanbevelen. Het is erg handig in gebruik. De wasmachine is redelijk stil en ziet er bovendien goed uit. Het (verwachte) energieverbruik is bovendien laag. Kortom een prima machine die voor mij het wassen leuker en eenvoudiger maakt.

Maak af: "De Samsung wasmachine..."

Marian, 40 jaar
Is een ideale machine met diverse functies voor verschillende soorten was.

Edgar, 44 jaar
Maakt het (was)leven een stuk eenvoudiger.Klik hier en ga naar het product >