Testpanel Philips Shaver 7000Op deze pagina vind je het testrapport van het Kieskeurig.nl Testpanel van de Philips Shaver 7000 (S7710).

De testers maken momenteel gebruik van een scheerapparaat en hebben last van een gevoelige huid. Bij deze test is er onder andere gelet op de comfort, het gebruik en het design.

Aantal testers:
11 mannelijke testers
Leeftijdscategorie: 20 t/m 45 jaar
Duur van de test: 2 weken


Samenvatting


De Philips Shaver 7000 is speciaal ontworpen voor comfortabel gebruik op de gevoelige huid. De comfortringen met unieke microparelcoating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over het gezicht glijdt.

Het klinkt allemaal heel erg goed, maar wat vonden de testers hiervan? De waardering is over het algemeen zeer goed. Vooral over het design en het eenvoudige gebruik zijn de testers allemaal positief.

“Ik had met andere scheerapparaten (zowel elektrisch als met de hand) altijd last van een geïrriteerde huid die rood was en uitslag. Met de Philips merkte ik al meteen vanaf dag een dat het scheren veel soepeler ging en ik minder last had van een geïrriteerde huid! Ik had niet verwacht dat het direct effect zou hebben!’’, aldus één van de testers.

Toch voldeed bij 9% het scheerapparaat niet aan de verwachtingen. Zij vonden het de Philips Shaver 7000 niet comfortabel en zijn niet tevreden met het scheerresultaat.

Ondanks dat, zijn de testers zeer tevreden. Dat uit zich in de uiteindelijke beoordeling. Bijna iedereen (91%) zou het scheerapparaat aanbevelen en ook zelf kopen.


Voldoet de Philips Shaver 7000?


Dennis (45)
Ik vind het scheerresultaat met de Shaver 7000 super! Na een weekje wennen, ben ik er erg tevreden over. Vooral de mogelijkheid om nat te scheren, vind ik heel comfortabel.

Daan (38)
Het scheerresultaat is heel erg glad. Geen last van branderige huid. En het scheren gaat ook een stuk sneller door de beweegbare koppen die vele kanten op kunnen bewegen. Zo passenh ze zich ook goed aan de vorm van je gezicht aan.

Eric (26)
Het verschil met mijn huidige scheerapparaat is dat de PhilipsShaver 7000 veel preciezer is. Mijn eigen scheerapparaat scheert wel iets gladder, maar dat mag geen naam hebben. In tegendeel. Met de Philips shaver 7000 heb ik het gevoel dat hij mijn bovenhuid niet met het scheren meeneemt (doet mijn huidige wel).

Tom (29)

Het verschil in huidirritatie tussen het gebruik van de Philips shaver 7000 en mijn huidige apparaat is vanaf dag 1 duidelijk zichtbaar. Ik heb eindelijk weer een gladde huid zonder irritaties!

Melle (36)
Ik had vooraf een hoge verwachting van dit Philips scheerapparaat. Mede door de hoge prijs. Maar hij voldoet zeker aan de verwachtingen!

Werner (42)
Stiller, moderner en scheert droog geweldig!
Infographic Philips Shaver 7000


Alle interessante data over het Philips Sonicare HX9172 testpanel hebben we ook verwerkt in een infographic. Ben je benieuwd wat er te zien is? Klik dan op de afbeelding hieronder:


Meer over de Philips Shaver 7000

Wil je meer weten over de functionaliteiten, poetsstanden, extra mogelijkheden, reviews en het aanbod bij lokale winkels? Klik op op het product om direct verder te gaan naar de productpagina van de Philips 7000 series S7710.Philips SHAVER Series 7000 S7710

Philips SHAVER Series 7000 S7710
8,4 (112)