E.ON

logo energieleverancier eon

E.ON produceert energie en levert aan de eindgebruiker. Het is een internationale organisatie en ze zijn o.a. actief in Nederland en België met het leveren van gas, elektriciteit, warmte en energiediensten. E.ON streeft naar een efficiëntere en schonere energievoorziening: Cleaner & better energy. Dit wordt ingevuld door deze energieleverancier door betrouwbare diensten en producten tegen eerlijke prijzen te leveren.

Energie vergelijken van E.ON? Maak de energievergelijking en bespaar direct op je energie.

Meer over E.ON

Het is zichtbaar dat decentraal opgewekte, duurzame energie in opkomst is. Van oudsher is E.ON marktleider in grootschalige energieopwekking met fossiele brandstoffen zoals gas, kolen en nucleair.
 

De laatste periode zijn er vanuit de overheid omvangrijke subsidieprogramma’s ontwikkeld voor energieopwekking via zonnepanelen en windmolens en maakt deze wijze van energieopwekking een stormachtige opkomst. E.ON speelt hierin internationaal een grote rol, zowel op het gebied van windenergie als zonne-energie en bijvoorbeeld groen gas en biomassa. Dit is ‘vertrouwd terrein’ voor deze energieleverancier.
 

E.ON ziet het als haar uitdaging om in te spelen op de vraag vanuit individuele klanten naar diensten zoals energiebesparing voor het midden- en kleinbedrijf en kleinschalige mogelijkheden voor energieopwekking of energie-efficiency bij consumenten: micro-warmtekrachtkoppeling centrales, kleinschalige zonnecentrales, aardwarmteinstallaties, restwarmtegebruik etc.
 

E.ON heeft de afgelopen jaren ervaring opgebouwd in deze diensten en wil die de komende jaren alleen maar verder uitrollen.

Contactgegevens

T 0900 – 0601 (45ct per gesprek + de je belkosten, bereikbaar werkdagen tussen 08:00 -17:30)

W http://www.eon.nl

Bij een storing bel het Nationaal Storingsnummer 0800 – 9009 (gratis en 24 uur per dag beschikbaar)

E.ON is ook te bereiken via Facebook en Twitter.

Adresgegevens

Dr. Holtroplaan 2
5652 XR Eindhoven

Bekijk hoeveel jij kunt besparen

Naar energie vergelijken