Testpanel Asus Zenpad 8

Op deze pagina vind je het testrapport van het Kieskeurig.nl Testpanel van de Asus Zenpad 8. Omdat de tablet een verwisselbare achterkant heeft, is ook de Audio Cover, Power Case, ZemClutch en de Zancase getest.

Bij deze test in onder andere gelet op gebruiksvriendelijkheid, de snelheid van de apps en het opstraten, het design en het gewicht.


Aantal testers: 5
Man/vrouw: 2x man & 3x vrouw
Leeftijdscategorie: 20 en 40 jaar
Duur van de test: 4 weken
Bekenheid: De testers zijn bekend met Android en gebruiken een tablet.
De positieve punten van de Asus Zenpad 8


Cindy, 39 jaar:
Zeer tevreden
Ik vind het een prachtig apparaat, goed te gebruiken voor eigenlijk alles wat ik wil, maar ook voor mijn kinderen. Vind het erg jammer dat hij weer weg moet!!!

Shanna, 33 jaar:
Tevreden
Mooi design, het formaat is goed, licht gewicht, nice. Scherm was oke, geen reflecties, maar het beeld was niet echt scherp.


Judith, 39 jaar:
Tevreden
Mooi en plat design. Leuk idee met verwisselbare covers. Ligt lekker in de hand. Het scherm is fel genoeg en wanneer het te fel is kan je het bijstellen. Dit is top.

Raymond, 31 jaar:
Zeer tevreden
De ZenPad 8 is lekker snel, hij werkt lekker, maakt mooie foto’s en heeft een groot scherm. Gewoon een top ding. Aanrader!

Arjan, 23 jaar:
Tevreden
Het besturingssysteem is lekker makkelijk!

De minpunten van de Asus Zenpad 8


Cindy, 39 jaar

Het opstarten ging op zich snel, maar ik heb wel dat ik hem opstartte en dat hij dan wat meer tijd nodig had omdat er weer updates waren.

Shanna, 33 jaar

Als het zo traag werkt, terwijl je sneller gewend bent, blijf je continu haken en opent hij verkeerde dingen omdat je te snel ging. Kon er niet mee overweg, echt veel te traag.

Judith, 39 jaar
Een minpunt is dat het bij het lezen van bijvoorbeeld mijn outlook mail de pagina’s niet meescrollen naar beneden. Foto’s maken is ook vrij wazig evenals filmpjes maken.

Raymond, 31 jaar

Als je er veel mee doet gaat de ZenPad wat minder lang mee maar dat heeft elke tablet.

Arjan, 23 jaar
Tijdens het opstarten is het prima, maar met openen is hij vrij traag.Infographic Asus Zenpad 8Meer over Asus Zenpad 8


Meer over het product:


productspecificaties asus

asus zenpad prijzen

Social media