Optimaal digitaal

Nog even en school of werk start weer. Hoe zorg jij ervoor dat je goed voorbereid bent? Het begint allemaal bij de juiste apparaten. Een laptop die voldoet aan al jouw eisen, een tablet die je alle gewenste opties biedt en vergeet ook niet de juiste smartphone te kiezen. En denk daarnaast ook aan handige accessoires. Zo kan een externe muis praktisch zijn voor bepaalde computerprogramma’s of heb je misschien verbindingskabels nodig om je apparaten te connecten met een extern scherm. En heb je al een goede headset aangeschaft voor je online sessies? 

Desktop-computers raken een beetje uit de mode. Laptops zijn er gelukkig in vele soorten en maten, waardoor je op het gebied van prestaties, gebruikersgemak en mobiliteit veel te kiezen hebt. Een krachtige laptop voor audio- en videobewerking, gaming of gewoon een degelijke kantoorlaptop: het is allemaal mogelijk. Wil je dus een laptop of notebook kopen, dan kun je het beste gaan vergelijken, om zo bij de voor jou beste laptop uit te komen.

Lees meer

Je bent voor school of werk een zoektocht gestart naar de beste draagbare computer, maar raakt verdwaald in opties als laptops, notebooks en Chromebooks. Wat zijn de verschillen? En welke optie past nou het beste bij wat jij zoekt? In dit artikel zetten we het voor je op een rij. 

Lees meer

Voor studie en werk ervaren de meesten van ons het internet als leuk, leerzaam en interessant. Helaas hoor je steeds vaker verhalen over hackers die digitaal inbreken in privé- en werksystemen. Online veiligheid is daarom van groot belang. Houd bijvoorbeeld je apparaten en software up-to-date-, zorg voor een goede virusscanner en klik niet zomaar overal op. Meer tips voor een veilig digitaal leven en online security lees je op deze pagina. 

Lees meer


Voordat je weer naar school of aan het werk gaat, ben je misschien wel toe aan een nieuwe smartphone. Eentje om optimaal mee te bellen, whatsappen en mailen, maar misschien ook om muziek te luisteren, foto's en video's te maken, te gamen of social media te gebruiken. Zodra je begint aan je zoektocht raak je echter al snel de weg kwijt in een oerwoud van opties. Wij helpen je met een top 10 van beste smartphones op weg naar de ideale smartphone voor jou! 

Lees meer

Een belangrijke overweging bij de aanschaf van een tablet is het formaat van het scherm: welke schermgrootte is ideaal? Wat moet je verwachten van een goede display? En hoe erg zijn schermranden? Wij zoeken het voor je uit.

Lees meer

Met het uitgebreide aanbod aan smartphones van tegenwoordig is er keuze genoeg. Maar hoe bepaal je nou wat de juiste smartphone is voor jou? We geven je een aantal tips. 


Lees meer