Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood DPX-7000DAB

Kenwood DPX-7000DAB Best Reviewed jan 2018

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DPX-7000DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SvD 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Klasse radio....

Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Geweldig veel mogelijkheden en geluid. Even goed de gebruiksaanwijzing doornemen om alles te ontdekken wat deze radio bezit. Ontvangst zowel FM als DAB+ zijn goed zuiver.
Zeker aan te bevelen......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nieuwe Kenwood DPX7000DAB 05-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe Kenwood DPX-7000DAB

Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

7,4
Dit toestel, mijn 2e DAB+ , aangeschaft.Reden is dat de eerste een 1 Din ,een afneembaar front had wat stuk ging.
Daarom een vaste DAB+
Het toestel ingebouwd waarbij ik deze geen mechanische borging kan geven. Hij zit er niet op.
Dan krijg je :Hoe stel ik alles in.
Nou ik kan je vertellen dat het dagen heeft geduurd.
Maar in eens gaat het dan toch werken.
Je moet natuurlijk wel leren hoe je de zenders zoekt maar daar zijn de handige sneltoetsen voor.
Dan de telefoon koppelen.
Dat zou voor een I-phone een kabeltje naar de usb brengen en dan neemt het systeem deze automatisch over (volgens de beschrijving) Maar niets is waar.
Dan maar via de andere weg,handmatig toestel invoeren.
Nou dat gaat goed totdat je bij het invoeren van de pin-code komt.Daarvoor moet je de volume knop indrukken en draaien om deze in te voeren.
Je kan drukken wat je wil. Geen opdracht om code in te voeren.
Verder dan maar met I-phone.
Muziek gaat automatisch zodra je verbinding via de kabel maakt.
Draadloos! Vergeet het maar.
CD draaien en info daarvan. Dat ik goed.

Al met al een leuk toestel maar de instel beschrijving heeft verbetering nodig. Misschien via een Tree (kerstboom) dan is het misschien binnen een uurtje te doen.
Wie een andere oplossing weet,mag het schrijven s.v.p.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Ton 23-09-2016

Draadloze verbinding vanaf telefoon I-Phone 5s is perfect.
Display instellen met twee kleuren is beter zichtbaar.
Telefoon opnemen hoor je niet .Het enige is dat de muziek stopt.

Verder,als je de Xenon verlichting aandoet gaat het signaal van de radio weg en komt na 3 minuten weer zwak terug.
Een oplossing hiervoor is er niet.
De antenne versterking staat op "aan"
Maar als je via een stick muziek luistert heb je er geen last van.

Ton

hansie 1962 16-03-2017

Is dit de standaard xenon of daarna ingebouwd.
En is dit opgelost.

Dank

Reageer

Special LadyX 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Mijn oog viel op de vele mogelijkheden die deze radio heeft om audio te produceren. Daarnaast heeft het een strak design en super geluid.

Reageer

Gerd Geurtz 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Duidelijke en gemakkelik bediening, veel opties (DAB, bluetooth, aux en usb (voorkant), wisselen tussen twee telefoons).

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Aux (voorkant)
  • DAB
  • USB (voorkant)

Reageer

Job Dijkhuizen 30-05-2016
  • Product maand in bezit

Kenwood DPX 7000 DAB+ dual din

Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Een naar ik vind zeer fraai uiterlijk, eenvoudig en een groot bedieningsgemak,legio mogelijkheden in afspelen aansluitingen en displayverlichting.
Telefoneren werkt ook zeer naar tevredenheid,dus conclusie:Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, en ben er dan ook zeer content mee.
Te duur nee, anders had ik hen ja niet aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede Radio mogelijk heden ok alleen licht in display valt tegen

Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,6
radio makkelijk aan te sluiten
goed geluid meer dan genoeg geluid instellingen om het naar je smaak te maken
minpunt is wel dat het display licht te zwak is zeker overdag staat nu de brightness op 31 is het display nog haast niet te zien zou wat meer licht mogen geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Super! 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit goed vermogen geweldig geluid en uiterlijk

Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

10,0
Zeer goede geluidsweergave gecombineerd met goed afwerkkwaliteit en een zeer hoog aantal mogelijkheden

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Mooi design
  • Veek functies
  • 3 rca uitgangen

Minpunten

  • GEEN!

Reageer

Timmy van donderen 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren.
En zeker voor te gebruike met een zeer mooie geluid dat eruit komt. En handsfree

Pluspunten

  • Usb
  • Dab+
  • Goed geluid

Reageer

richard 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Kenwood is me merk wel. Ben ik gegaan voor de DPX 7000DAB. Mooi uiterlijk en mooi geluid je. Makkelijk in bediening.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk te koppelen met je telefoon

Minpunten

  • Dab antenne is wat lastig te plaatsen.

Reageer

Hellbullet 08-01-2018
  • Product gekocht

Goede Radio, veel opties. Zeer tevreden !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

10,0
Zeer goede radio.
Heeft veel opties en instellingen.
Draadloos muziek afspelen via 2 verschillende toestellen is zeer handig voor lange ritten.
Als ook het handsfree bellen is zeer goed.

Pluspunten

  • Draadloos muziek afspelen
  • Handsfree bellen

Minpunten

  • Geen

Reageer

Hans 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne gebruiksvriendelijke autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Hele fijne autoradio. Iedereen aan te bevelen, die een double din autoradio wil aanschaffen.
Zowel FM als DAB+ radio. DAB+ werkt zeer goed. Of je alle DAB+ zenders kan ontvangen is wel afhankelijk van je regio. Bij ons helaas nog geen landelijke commerciële zenders. Gelukkig wel regionaal en de landelijke NPO zenders e.d. Bluetooth zeer gebruiksvriendelijk. Controle lampjes, voor gekoppelde telefoons. Bluetooth audio werkt ook uitstekend.

Reageer

Jeroen 29-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfect geluid en goeie equalizer lastige fw update

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,0
Door het ontbreken van een duidelijke beschrijving voor firmware update en DAB- update krijgt hij een 8 anders was een dikke 9 op zn plaats geweest

Pluspunten

  • Equalizer
  • 3 versterkeraansluitingen
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • DAB update raadselachtig
  • Firmware update onduidelijk
  • Geen dezer via USB

Reageer

Freddie van Rijswijk 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie auto radio met prima geluid en iphone ondersteuning

Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,0
Gemakkelijke installatie, echter hou er rekening mee dat bij VW de rode en gele draag omgedraaid moeten worden (12 volt) anders vergeet hij de instelling bij het uitzetten van de auto. DAB+ in het Noorden van het land bij de grens is niet altijd even goed, gelukkig is er nog steeds FM. De iphone is de beste optie met kabel voor laden of via bluetooth. handsfree bellen is perfect.

Pluspunten

  • iphone onderstuening
  • kleuren display
  • Geluid

Minpunten

  • Uitzetten via source knop is niet logisch

Reageer

Ralph 21-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte geluidsinstallatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Perfect geluid en zeer goede ontvangst via DAB+! Goede kwaliteit van de telefoon (Iphone) en kleurtjes maken het helemaal af.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Telefoon

Minpunten

  • geen

Reageer

Harm 20-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi geluid, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,0
Radio heeft heel veel mogelijkheden om in te stellen. De gebruiksaanwijzing is hierover niet altijd duidelijk maar met wat puzzelen is er wel uit te komen. Heel mooi geluid, ook zelf op veel frequentiebanden in te stellen maar ook meerdere presets voor verschilende muzieksoorten.

Reageer

Martien 12-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood.... Daar word je blij van

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,0
Het inbouwen hebben we laten doen dus daarover kan ik niets zeggen. Het geluid is prima. Er zijn veel instellingen mogelijk. Wij zijn er blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed werkend en goede opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

8,0
Super radio die doet wat hij moet doen. Alles werkt naar behoren en de ontvangst van DAB is super.
De hoeveelheid DAB zenders is nog wel beperkt en even wennen met zoeken

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen
  • Veel functies

Minpunten

  • DAB zenders beperkt beschikbaar
  • Even wennen met zoeken naar DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

JvdS 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio met goede functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

7,0
Radio recent ingebouwd. Ging soepel, geen problemen. Verloop naar ISO was nodig, maar deze was al geadviseerd door verkooppunt. Vervolgens aangesloten en opgestart zonder problemen. Ontvangst van DAB+ is lastig te beoordelen omdat wij nog geen ervaring hebben met DAB+. Het geluid is goed. Veel mogelijkheden met instellingen.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Prijs kwaliteit
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Display grootte, USB lijst is niet overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rian 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Kwaliteitsproduct met DAB+ en USB en Bleutooth. Precies wat ik zocht. Ben er blij mee. Dual DIN i.v.m. vervanging van de defecte Fiat Connect in mijn camper.

Pluspunten

  • DAB +
  • Bleutooth
  • USB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joh van den berg 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooii display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

9,0
Mooie grote heldere display mooi geluid dat iedereen naar smaak kan instellen. De surves was ook goed er zat namelijk gee dab antenne bij, maar dat was zo geregeld top

Pluspunten

  • Display
  • Bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews