Kenwood DPX-7000DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SvD 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse radio....

Algemene score

9,0
Geweldig veel mogelijkheden en geluid. Even goed de gebruiksaanwijzing doornemen om alles te ontdekken wat deze radio bezit. Ontvangst zowel FM als DAB+ zijn goed zuiver.
Zeker aan te bevelen......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nieuwe Kenwood DPX7000DAB 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

7,4
Dit toestel, mijn 2e DAB+ , aangeschaft.Reden is dat de eerste een 1 Din ,een afneembaar front had wat stuk ging.
Daarom een vaste DAB+
Het toestel ingebouwd waarbij ik deze geen mechanische borging kan geven. Hij zit er niet op.
Dan krijg je :Hoe stel ik alles in.
Nou ik kan je vertellen dat het dagen heeft geduurd.
Maar in eens gaat het dan toch werken.
Je moet natuurlijk wel leren hoe je de zenders zoekt maar daar zijn de handige sneltoetsen voor.
Dan de telefoon koppelen.
Dat zou voor een I-phone een kabeltje naar de usb brengen en dan neemt het systeem deze automatisch over (volgens de beschrijving) Maar niets is waar.
Dan maar via de andere weg,handmatig toestel invoeren.
Nou dat gaat goed totdat je bij het invoeren van de pin-code komt.Daarvoor moet je de volume knop indrukken en draaien om deze in te voeren.
Je kan drukken wat je wil. Geen opdracht om code in te voeren.
Verder dan maar met I-phone.
Muziek gaat automatisch zodra je verbinding via de kabel maakt.
Draadloos! Vergeet het maar.
CD draaien en info daarvan. Dat ik goed.

Al met al een leuk toestel maar de instel beschrijving heeft verbetering nodig. Misschien via een Tree (kerstboom) dan is het misschien binnen een uurtje te doen.
Wie een andere oplossing weet,mag het schrijven s.v.p.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Ton 23-09-2016

Draadloze verbinding vanaf telefoon I-Phone 5s is perfect.
Display instellen met twee kleuren is beter zichtbaar.
Telefoon opnemen hoor je niet .Het enige is dat de muziek stopt.

Verder,als je de Xenon verlichting aandoet gaat het signaal van de radio weg en komt na 3 minuten weer zwak terug.
Een oplossing hiervoor is er niet.
De antenne versterking staat op "aan"
Maar als je via een stick muziek luistert heb je er geen last van.

Ton

hansie 1962 16-03-2017

Is dit de standaard xenon of daarna ingebouwd.
En is dit opgelost.

Dank

Reageer

Job Dijkhuizen 30-05-2016 Product maand in bezit

Kenwood DPX 7000 DAB+ dual din

Algemene score

9,0
Een naar ik vind zeer fraai uiterlijk, eenvoudig en een groot bedieningsgemak,legio mogelijkheden in afspelen aansluitingen en displayverlichting.
Telefoneren werkt ook zeer naar tevredenheid,dus conclusie:Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, en ben er dan ook zeer content mee.
Te duur nee, anders had ik hen ja niet aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede Radio mogelijk heden ok alleen licht in display valt tegen

Algemene score

8,6
radio makkelijk aan te sluiten
goed geluid meer dan genoeg geluid instellingen om het naar je smaak te maken
minpunt is wel dat het display licht te zwak is zeker overdag staat nu de brightness op 31 is het display nog haast niet te zien zou wat meer licht mogen geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddie van Rijswijk 26-08-2017 Product paar weken in bezit

mooie auto radio met prima geluid en iphone ondersteuning

Algemene score

8,0
Gemakkelijke installatie, echter hou er rekening mee dat bij VW de rode en gele draag omgedraaid moeten worden (12 volt) anders vergeet hij de instelling bij het uitzetten van de auto. DAB+ in het Noorden van het land bij de grens is niet altijd even goed, gelukkig is er nog steeds FM. De iphone is de beste optie met kabel voor laden of via bluetooth. handsfree bellen is perfect.

Pluspunten

  • iphone onderstuening
  • kleuren display
  • Geluid

Minpunten

  • Uitzetten via source knop is niet logisch

Reageer

Ralph 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte geluidsinstallatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect geluid en zeer goede ontvangst via DAB+! Goede kwaliteit van de telefoon (Iphone) en kleurtjes maken het helemaal af.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Telefoon

Minpunten

  • geen

Reageer

Harm 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooi geluid, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Radio heeft heel veel mogelijkheden om in te stellen. De gebruiksaanwijzing is hierover niet altijd duidelijk maar met wat puzzelen is er wel uit te komen. Heel mooi geluid, ook zelf op veel frequentiebanden in te stellen maar ook meerdere presets voor verschilende muzieksoorten.

Reageer

Martien 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood.... Daar word je blij van

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het inbouwen hebben we laten doen dus daarover kan ik niets zeggen. Het geluid is prima. Er zijn veel instellingen mogelijk. Wij zijn er blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Goed werkend en goede opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super radio die doet wat hij moet doen. Alles werkt naar behoren en de ontvangst van DAB is super.
De hoeveelheid DAB zenders is nog wel beperkt en even wennen met zoeken

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen
  • Veel functies

Minpunten

  • DAB zenders beperkt beschikbaar
  • Even wennen met zoeken naar DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

JvdS 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie radio met goede functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Radio recent ingebouwd. Ging soepel, geen problemen. Verloop naar ISO was nodig, maar deze was al geadviseerd door verkooppunt. Vervolgens aangesloten en opgestart zonder problemen. Ontvangst van DAB+ is lastig te beoordelen omdat wij nog geen ervaring hebben met DAB+. Het geluid is goed. Veel mogelijkheden met instellingen.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Prijs kwaliteit
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Display grootte, USB lijst is niet overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rian 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kwaliteitsproduct met DAB+ en USB en Bleutooth. Precies wat ik zocht. Ben er blij mee. Dual DIN i.v.m. vervanging van de defecte Fiat Connect in mijn camper.

Pluspunten

  • DAB +
  • Bleutooth
  • USB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joh van den berg 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooii display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote heldere display mooi geluid dat iedereen naar smaak kan instellen. De surves was ook goed er zat namelijk gee dab antenne bij, maar dat was zo geregeld top

Pluspunten

  • Display
  • Bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne 2din radio voor het geld! na volledige android radio te hebben gehad kom je er achter dat bluetooth de belangrijkste rol speelt... aangezien alles via je mobiele telefoon loopt (muziek navigatie & bellen) waarom geen 10? Het Dab ontvangst mag nog wat verbeterd worden. al met al een super radio voor deze prijs!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • vele instellingen mogelijk
  • mooi duidelijk scherm
  • mooie verlichting volledig RGB instelbaar
  • mooi geluid met f/r en subwoofer uitgangen

Minpunten

  • Dab ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diemel 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Jammer

Algemene score

3,0
Ik dacht een goed merk te kopen. De kwaliteit van het geluid is heel goed. Echter de bediening van de radio is .... display is voor mij niet te lezen. Ik kan een krant op een meter afstand lezen, maar als ik de radio wil bedienen moet ik de auto stoppen om de display te kunnen lezen. Volgens mij er iets mis met het apparaat maar volgens de dealer niet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

pie 03-03-2017 Product paar weken in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima kwaliteit prijs. Interface mag wel iets gebruiksvriendelijker. En display is bij zonlicht moeilijk leesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

J.W 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

goed bedienbaar,overzichtelijk,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie radio, ziet er strak uit, en goed bedienbaar, weer voor jaren klaar om er van te genieten,en een vriendelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood 2din DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat research op internet uitgekomen bij deze radio: met name door eerdere recensie's, maar ook van wege de vormgeving, kleursintelling display en de DAB antenne die meegeleverd wordt, wat lang niet bij iedere radio is.

Inbouwen is goed te doen, voor auto's uit de VAG groep heb je een extra adapter nodig om het 2din te maken, dat is VAG eigen.

Ontvangst is prima, inbouw van de DAB antenne is goed te doen, mits je het stappenplan goed volgt. Legio instelmogelijkheden, fijne BT carkit, en waar ik weg van ben is het gemak waarmee je kan streamen via BT(android in mijn geval).

In vergelijking met de oude RNS uit de auto ga ik er fiks op vooruit.

Pluspunten

  • DAB antenne meegeleverd
  • gemak koppelen telefoon
  • Makkelijk in te bouwen
  • legio instellingen
  • prijs-kwaliteit

Minpunten

  • zeer kleine handleiding(letters)
  • geen FM antenne verloop(Fakra->DIN)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top radio beste keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, heel erg gebruiksvriendelijk, vele opties, koppeling met zowel Iphone en Ipod is super, super digitaal geluid

Pluspunten

  • mooi design
  • gebruiksvriendelijk
  • supergoed geluid
  • kleuren instelbaar
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi groot scherm, kleuren instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio die makkelijk te installeren is in onze Fiat Ducato camper. Kleuren kan je zelf instellen.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

LEON 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super geluid heb nog nooit een auto radio gehad die zo fijn geluid heeft en mega ontvangst digitaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews