Kenwood DPX-5000BT - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dirk 26-08-2017 Product paar dagen in bezit

Super afwerking prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze radio heb je het alles wat je nodig hebt zowel Bluetooth hand free bellen als zeer mooi uitstraling voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Mooi uitzicht
  • Makkelijke ibstallatie
  • Degelijk matriaal
  • Kenwood is top al jaren voor mij
  • Veel voor een goede prijs

Reageer

Ron 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig aparaat !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een gewelig uiterlijk,mooie verlichting, prachtig merk ook kenwood blijft het mooiste merk wat er toch is.

Pluspunten

  • 8vindt het een supergaaf ding
  • Supervet

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick van Haren 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne,gebruiksvriendelijke radio!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super radio! Mooi geluid en makkelijke bediening!
Bluetooth functie werkt ook super! Dit is een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roel 11-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig vormgegeven als je van een beetje bling houdt. Door de kleurencombinaties die je kunt maken waan je je soms in een Japanse, van neon vergeven winkelstraat, maar ik vind dat mooi. Geluidskwaliteit, bediening en Bluetooth pairing gaan min of meer vanzelf. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 17-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruikersvriendelijk in bediening en installatie. Ziet er ook keurig uit. De ingebouwde carkit geeft ook een goede geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Fijne bediening
  • Goede carkit

Minpunten

  • Reflectie op het glimmende scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mustafa Karatas 16-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi product voor weinig geld met vele mogelijkheden in het menu. Telefoongesprekken zijn helder en snel gemakkelijk aan te sluiten met NFC.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooi helder geluid
  • Veel keuzes omtrent equalizer en licht
  • 2 telefoons aansluiten
  • Via telefoon (Bluetooth) muziek luisteren

Minpunten

  • Scherm niet zichtbaar bij felle zo'n op scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin D 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze autoradio geeft een zuiver en mooi geluid. De Aux-aansluiting, de USB-aansluiting en de Bluetooth verbinding werken op een fijne en gebruiksvriendelijke manier. Ook zitten de Aux- en USB-aansluitingen op een mooie plek in de radio onder een klepje. Instellingen zijn goed te vinden en te bedienen. Er zit alleen geen DAB+ op deze versie van radio. Daarom is deze autoradio perfect voor mensen die naar een radio zoeken met veel specificaties (FM, Aux, USB, Bluetooth) zonder DAB+. Kortom: deze radio is zijn geld zeker waard.

Pluspunten

  • Bluetooth voor muziek/media en twee telefoons
  • Aux en USB-aansluiting
  • Veel verschillende kleuren mogelijk op de display
  • Mooie rand om de radio
  • Fijne besturing van de instellingen

Minpunten

  • Geen DAB+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, makkelijk in te stellen, veel functies

Algemene score

8,0
In mijn Kia zat een Pioneer multimediasysteem wat het uiteindelijk begaf. Ik zocht een 2din radio, waarmee ik ook handsfree kon bellen, muziek kon streamen en radio kon luisteren.
Deze radio voldoet aan al mijn criteria en heeft een mooie prijs - kwaliteitsverhouding. Ik vind deze radio aangenamer dan het vorige systeem.
Inbouwen ging gemakkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Telefoon laad via usb op
  • Geeft contacten weer op scherm

Minpunten

  • Veel disco verlichting. Kan aangepast worden
  • Menu is even wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Thomas 07-10-2016 Product paar weken in bezit

Heldere display met grote letters

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio met eenvoudige bediening en heldere gebruiksaanwijzing. Groot lettertype, kleur display radio aangepast aan kleur display auto.
De volumeknop is gelijk de bedieningsknop voor bijna alle settings van de radio, makkelijk dus.

Pluspunten

  • Bediening
  • Helderheid display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel strak mooi uiterlijk. heldere display, leuk dat je kan kiezen tussen diverse kleuren. Ook makkelijk met NFC en handsfree optie met Bluetooth

Pluspunten

  • Bluetooth
  • NFC

Minpunten

  • vlekt makkelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

whoop 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

kenwood dpx-5000bt

Algemene score

9,6
prima radio werkt goed en komt mooi geluid uit. is makkelijk te bedienen en erg overzichtelijk. ben ook zeer tevreden dat je er 2 telefoon tegelijkertijd op kan gebruiken mocht iemand info willen dan zou ik deze radio zeker aanraden. met deze radio heb je voor vele jaren plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mohamed Saadan 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

kenwood dpx-5000bt

Algemene score

10,0
prima radio werkt goed en komt mooi geluid uit. is makkelijk te bedienen en erg overzichtelijk. ik rraad iedereen aan om zo'n radio aaan te schaven. je hebt vele jaren plezier in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theunissen 03-05-2016 Product paar dagen in bezit

kenwood autoradio

Algemene score

8,4
ik heb de speler een paar dagen geleden gekocht maar ben nu al zeer tevreden. Volgende keer weer een kenwood dat weet ik wel zeker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekend

Algemene score

7,6
Goede radio voor een goede prijs, waar meerdere telefoons op zijn te verbinden via Bluetooth. Usb makkelijk toegangbaar aan de voorzijde. Display in veel kleuren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer