Coronamaatregelen & Kieskeurig.nl

Inhoudsopgave

  1. Producten afhalen
  2. Beschikbaarheid producten
  3. Levertijd en bezorging van producten

Laatste update: 3 februari 2021

Producten afhalen

Aparte afhaalbutton

Nu afhalen bij een fysieke vestiging vanaf 10 februari weer mogelijk is, lanceert Kieskeurig.nl de afhaalbutton. De afhaalbutton wordt getoond bij de webshops waar het afhalen van online bestelde producten in een fysieke vestiging mogelijk is. Op deze manier wil Kieskeurig.nl de consument zo goed en zo volledig mogelijk voorlichten, en komt het de webshops tegemoet die dit graag inzichtelijk willen maken richting de consument.

Beschikbaarheid producten

Tijdens de lockdown winkelen we, voor alle niet-essentiële producten, massaal online. Daardoor is de kans groter dat een product waar jij naar op zoek bent, momenteel bij webshops niet voorradig is. Om jou inzicht te geven in de beschikbaarheid en om teleurstelling te voorkomen, heeft Kieskeurig.nl op de website een aantal aanpassingen doorgevoerd.

Actuele voorraadstatus bij een product

Zoals je van ons gewend bent, toont Kieskeurig.nl de beschikbaarheid van een product bij online shops. Ook in deze tijd kun je dus bij ons terecht voor de actuele voorraadstatus van de producten bij onze aangesloten webwinkels.

Producten op voorraad zichtbaar

De producten die nog wél voorradig zijn, tonen wij natuurlijk op ons platform. Producten die niet meer beschikbaar zijn tonen wij, ondanks eventuele populariteit, momenteel niet meer prominent op onze overzichtspagina’s. Zo blijft het overzichtelijk.

Levertijd en bezorging van producten

Ook in januari en februari zijn elk jaar drukke periodes voor webshops en bezorgdiensten, vanwege de grote hoeveelheid bestellingen. De sluiting van alle niet-essentiële winkels tijdens de lockdown zorgt nog eens voor extra drukte bij alle online winkels en pakketdiensten. Dit kan betekenen dat een online besteld product later wordt geleverd dan tijdens de bestelling is aangeven.

Filteren op levertijd

Op Kieskeurig.nl kun je op alle overzichtspagina’s van producten de lijst filteren op de actuele levertijd. Op deze manier krijg je inzicht in de levertijd van een product bij onze aangesloten webshops. Je kunt dan zelf bepalen of dit voldoet aan jouw wensen.

Melding over levertijd

Momenteel kunnen de levertijden afwijken van wat je normaal gesproken gewend bent bij een online bestelling via een webshop. Door de toename in online winkelen is de kans groter dat de gewone levertijden voor een webwinkel niet meer haalbaar zijn. Wij hebben op Kieskeurig.nl tijdelijk een melding geplaatst om je hieraan te herinneren.

Houd er rekening mee dat winkels en pakketbezorgers het in deze periode extra druk hebben, waardoor de levering soms wat vertraging kan oplopen.

De gemiddelde levertijd

Momenteel kan de verwachte levertijd oplopen tot meer dan 14 dagen. Houd hier rekening mee wanneer je een bestelling plaatst.