Borstkolf - Kopen, soorten vergelijken en gebruikstips

Wil je een borstkolf kopen, dan zit je waarschijnlijk met een hoop vragen. Wat voor jou de beste borstkolf is, wordt bepaald door je wensen en voorkeuren. Om te helpen bij de aanschaf, hebben we deze artikelen met boordevol borstkolf-tips voor je verzameld. Zo kun je beter verschillende soorten kolfapparaten vergelijken.

Borstkolf kopen: waar moet je op letten?

Borstkolf kopen? Wil je kolven, dan is een kolfapparaat (ook wel borstpomp genoemd) een handig hulpmiddel. Het helpt je om de melkproductie op gang te brengen of te houden.Waar moet je op letten bij het kopen?

Soorten borstkolf: Welke borstkolf is het beste?

Je wilt een borstkolf kopen, maar twijfelt over de soort... Welke borstkolf is de beste voor jouw situatie? Er zijn eigenlijk twee soorten borstkolven: de handkolf en de elektrische borstkolf. Lees over de verschillen.

Wanneer je een borstkolf moet kopen

Anders dan je misschien denkt, is het niet per se slim om je borstkolf al tijdens je zwangerschap te kopen. We leggen je in dit artikel graag uit waarom dat zo is. Wanneer koop je een borstkolf dan wel het beste?

Wat heb je nodig in je kolftas?

Als je borstvoeding geeft en wilt gaan kolven, is het goed om te weten wat je allemaal nodig hebt. Zeker als je weer aan het werk gaat, wil je natuurlijk niets vergeten! Wat heb je nodig om te kolven?

Afkolven met de hand: hoe doe je dat?

Voor sommige vrouwen werkt er niets zo fijn als afkolven met de hand. Inderdaad, je kunt ook zonder apparaat kolven. In dit artikel leggen we je daarom graag uit hoe je dat precies doet.

Borstkolf prijzen vergelijken

Met alle bovenstaande informatie hopen we dat je een goed beeld hebt van al je opties. Rest nog de borstkolf daadwerkelijk te kopen. Bij ons kun je gelukkig heel eenvoudig borstkolf prijzen vergelijken!