AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amit de Leeuw 03-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great airco for small rooms

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
I bought this airco 2 months ago for a bedroom of 12m (36 cub m), with large single glazed windows facing south, which have light blocking curtains. With direct sunlight, even with curtains closed, the temperatures in the room can get very high. The airco managed to keep the temperature levels acceptable. I set it to 21C and it kept the room between 21 and 22.5C (down from 26). within a few minutes you could feel the difference.
The fan in the airco seemed powerful enough. The airco has heating and air-flow functions, which I didn't test.
The noise levels are acceptable, especially if you're trying to sleep - it's like white noise. However, reading reviews of other airco's, I think some people might not enjoy it. There's not a lot to do about the noise with this type of airco's because the engine will always be inside the room. The exhaust pipe is also a shared issue with similar type of airco's, it'll always be a bit clumsy.
From a design perspective, the airco itself is a bit less "square" shaped and is not a complete eye-sore.
The airco delivers with the description in the AEG website. I believe it will work in bigger rooms as well, but will not cool an entire apartment

Pluspunten

  • Works quickly
  • Easy to install
  • Looks good

Minpunten

  • Can be more expensive than similar airco's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjitte 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Apparaat kan snel de ruimte koelen en heeft bijna tot geen lawaai. Installeren is ook een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Snelle koeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van den Berg 17-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
AEG airco prima koeling en mooi model, valt niet op in de slaapkamer. Duidelijk handleiding met NL. Duidelijke afstand bediening incl. batterijen. Ook met slang voor condensvocht, maar voor airco standaar niet nodig. Echt een hele mooie en fijne airco, op wielen, dus mobiel makkelijk even te verplaatsen.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • goede koeling
  • mooie uitstraling, strak model.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Solidheart 27-07-2021

Verfrissende verassing

Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
100% verrassend, 100% tevredenheid.
Werkt zoals beschreven, dit was wel een verassing aangezien dit normaal net niet zo is of alleen in ideale omstandigheden. Top!
De waterafvoer voor de droogstand bevind zich alleen op een onhandige lage positie waardoor afvoeren zoals in de gebruiksaanwijzing staat wordt hierdoor bijna onmogelijk.
Desalniettemin zeer tevreden en verfrissend op de warme en niet al te warme dagen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Jorick 26-11-2020

fijne mobiele airco

Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
De airco ziet er fraai uit en is makkelijk te verrijden waar ook in de kamer. De koele lucht vormt zich snel door de kamer heen en blijft ook zelfs in hele warme dagen koud. De wieltjes zijn super handig en rijden heel makkelijk. De afstand bediening is makkelijk te gebruiken en de gebruiksaanwijzing is duidelijk en makkelijk te snappen. De airco straalt luxe uit en is, ookal is het een groot apparaat, niet lelijk om in de kamer te hebben staan.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Jan 16-10-2020

Verslaafd aan AEG

Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
Dit jaar al mijn vijfde AEG apparaat gekocht. Ik heb meerdere mobiele Airco's gehad maar de AEG's zijn absolute top. De kwaliteit is, voor een mobiele airco, fantastisch en ze zien er mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Wannes 03-09-2020

Verre van stil

Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

6,0
Het apparaat gekocht voor op de slaapkamer. We hebben juist voor deze gekozen omdat hij extra stil zou zijn... dat valt erg tegen! Hij koelt goed maar het geluid is overdag al erg storend laat staan ‘s nachts als je wilt slapen. Het geluid is als een koelkast die aanslaat maar dan continue.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Nicolai 09-08-2020

De ideale uitkomst bij tropische tempraturen!

Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
De airco staat aangesloten op ons afzuigsysteem. Dat zorgt ervoor dat het huis goed blijft geïsoleerd en de warme lucht via een bestaand kanaal kan worden afgevoerd. Hierdoor presteert de airco zeer goed en koelt de woning onder plat dak met gemak.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Danny 12-05-2018

De mooiere Airco

Geschreven voor: AEG AXP26U338CW zwart, wit, zilver

Algemene score

8,0
Doorslaggevend was voor mij het design van deze airco, de beloofde Duitse kwaliteit/ efficiëntie tegenover de concurrenten, en het mooie koofsysteem voor tussen het raam.. Echter was van de koof geen spoor te bekennen, en krijg je deze schijnbaar enkele bij de duurdere varianten. Jammer, want dit is zeker niet de meest goedkope Airco op de markt en ik had me verheugd op plug-and-play Airco, aangezien ik in een appartement woon. Nu moet ik helaas alsnog aanpassingen doen.

Tot nu toe zijn mijn bevindingen positief: de airco zat top verpakt, en na het uitpakken voelt hij solide aan. Zelfs de wieltjes rollen gedempt over het laminaat. De lucht voelt lekker koel aan en voor een Airco ziet hij er mooi/ modern uit. Geluid-productie: goed aanwezig, heel misschien op de stand 'Low' dat er mee te slapen valt. Bij de stand 'Fan' waarbij enkel de ventilator aan staat moet het zeker lukken. Gezien de Energie-labels zijn er eigenlijk geen stille(re) Mobiele Airco's. Al zijn er concurrenten welke dan een z.g.n. 'silent-modus' aanbieden, welke vaak gewoon enkel de ventilator stand is.. AEG spreekt niet van een stille Airco, wel van efficiëntie! En dat maken ze zeker waar. Want bij vergelijking met units met een grote capaciteit deed deze AEG niet onder! Wat de energierekening wellicht ten goede komt?
Hopelijk kan ik nu na mijn nachtdiensten mijn appartement heerlijk koel houden.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer