De'Longhi PAC EX100 Silent wit - Reviews

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
110 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
64 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC EX100 Silent wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gope 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Degelijk design airco

Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,2
Goed en snel werkende airco die nu in de slaapkamer (30m2) staat.
Mooi afgewerkt met leuke details.

Nog geen hoge extreme buiten temperatuur gehad maar ik heb het gevoel dat hij de hele bovenverdieping wel aan kan.
De luchtafvoer zit direkt op de muur gemonteerd (optimaal)
Split unit of mobiele airco kopen was een moeilijke keuze, zeker als je gevoelig bent voor negatieve reviews (zoals ik) maar nog geen spijt gehad.

Wel rekening houden met het geluid van het apparaat, stil is hij namelijk niet, een lagere stand vlak voor het slapen helpt zeker.
Of anders dan overgaan op de ventilatiestand.

Aftersales van Delonghi werkt correct en vriendelijk, ik was de streepjescode kwijt die nodig is voor de 3 jaar extra garantie en dat werd door hun prima opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Umpie 24-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

uitstekende cooler

Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,8
Ik heb deze airco enkele dagen geleden in huis gehaald. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, koelt uitstekend en is ecologisch (werkt op R290 propaangas, dat geen broeikasgas is. R290 propaangas is blijkbaar ook effeciënter waardoor minder energiegebruik). Deze cooler is ook voorzien van een automatische functie. Temperatuur bereikt, dan trekt hij wat vermogen terug. Bij volle koeling maakt deze airco niet meer lawaai dan andere mobiele koeleenheden. Eenmaal de ingestelde temperatuur is bereikt, is er wel een aanzienlijke geluidsreductie. Een absolute topper! Iets duurder, maar zoals steeds betaalt men voor kwaliteit iets meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UnbearableNoiseUser 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

A movable cooler

Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

1,0
Temperature in Netherland is getting insane.
I have good expectation about this brand. When you have such high expectation, usually it fails you like hell. Second try on mobile airco, totally give up. Not going to try more...

Pluspunten

  • good looking
  • movable

Minpunten

  • unbearable noise
  • not cooling enough. from 31 to 28.5(10 hours)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Bart 09-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed toestel, actie uitbreiding garantie is flop

Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

6,0
Toestel is zuinig en werkt goed. Silent functie verlaagt blaaskracht en kompressor. Maar geluisverlaging is beperkt. Goede prestatie voor 700watt verbruik. Garantie (misleidende) actie 5 jaar vraagt registratie via web, vervolgens verzending per post , en indien je na 4 weken niets ontvangt beperkte tijd om garantie op te vragen. Zeer omslachtige procedure die fout loopt. Geen 5 jaar garantie en geen reactie klantendienst.

Pluspunten

  • Zuinig in verbruik
  • Koelt prima

Minpunten

  • Silentfunctie is niet stil
  • Garantie actie 5 jaar is omslachtige in procedure.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Rob Barendrecht 27-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kost wat, maar dan heb je ook iets goeds in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,0
De Longhi heeft een reputatie op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit. Dat dit type airco ook nog eens een hoge efficiency waarde (EER) gaf dan ook de doorslag om de “hitte te bestrijden”

Pluspunten

  • Reputatie merk
  • Hoge EER waarde

Minpunten

  • (Nog) geen, te kort in bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

thijs 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneert uitstekend en mooi design

Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt effectief doordat het de ruimte (van ca. 46 m2 / 120 m3) prima koel krijgt. Ook zorgt het apparaat voor vochtregulering, waardoor de lucht niet (te) droog wordt en aftappen van water is doorgaans ook niet nodig. Het apparaat is stil (vergelijkbaar met een ventilator, ook in de max. stand vind ik het niet storend). Ook is het apparaat energiezuinig (A++ / max. 0,7kWh). En tenslotte, het design vind ik mooi, het gewicht valt me mee (is prima heen en weer te rijden, plus trap op te tillen) en de afstandsbediening en het digitaal display op het apparaat maakt het nog makkelijker te bedienen.
Enig nadeel - zoals bij iedere mobiele airco - is dat er een buis voor afvoer van warme lucht door het raam moet (maar met een beetje moeite is daar prima/eenvoudig een mooie oplossing voor te maken).

Pluspunten

  • Koelt de ruimte
  • Reguleert luchtvochtigheid (niet te droog/vochtig)
  • Stil (ook max. blaasstand stoort mij niet)
  • Afstandsbediening en digitaal display op apparaat
  • Energiezuinig (0,7kWh)

Minpunten

  • Voor alle mobiele airco's: buis door het raam
  • Hoge aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

8,0
hele mooie mobiele airco, maar is dan ook niet de goedkoopste, heb hem voor een woonruimte van ca, 80 kubieke meter, en deze houd hij koel, moet wel nog een vaste doorvoer naar buiten maken.
Geluid is niet te hard en in silent mode nog stiller, heeft ook ontvochtigings functie en alleen ventileren en hij blaast ook naar boven wat een reden was voor aankoop. prima ding tot nu toe.

Pluspunten

  • blaast naar boven
  • koelt prima

Minpunten

  • afvoerslang is maar kort
  • ook netsnoer mag langer

Reageer

Armand ten Haaf 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke verkoeling op warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,0
Omdat we op zolder slapen hadden we al gesproken over het kopen van een mobiele airco. Een warme dag gaf de doorslag. Nog voordat de warme dagen die we kregen begonnen hebben we een delonghi mobiele airco gekocht. Heerlijk wat een verademing ondanks het warme weer. De airco op tijd aangezet en alles dicht kunnen laten door de vaste afvoer die we gemaakt hebben. Als we naar bed gaan zetten we hem op silent mode of uit en we kunnen heerlijk slapen.

Pluspunten

  • Heerlijk koel, doet wat hij moet doen
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijke bediening
  • Maakt niet super veel lawaai, met silent mode

Minpunten

  • Zwaar
  • Prijs

Reageer

Paul 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

8,0
Lijkt goed en snel zijn werk te doen; stil in vergelijking met andere mobiele airco's (maar niet slaapkamerstil); bij ons staat 'ie op de 1e verdieping, wel een zwaar apparaat om over de trap naartoe te tillen (want de bezorgers helpen je tegenwoordig niet meer)

Reageer

D Wolf 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,0
Werkt goed. Ik heb deze airco voornamelijk gekocht vanwege het zuinige verbruik en de mooie uitstraling.

Pluspunten

  • uitstraling
  • zuinig in verbruik
  • Handige afstandbediening

Minpunten

  • ventilator kan alleen omhoog richten
  • Stille stand niet heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koud de zomer in

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze mobiele airco net, maar ik ga met alle vertrouwen de zomer in. Hij wordt lekker koud en alles wat ik nodig heb zit er bij zoals slang en raamkit. En als pluspunt is die lekker energie zuinig met een A++ label

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,0
Goede ervaring met het merk, we hebben al jaren een ontvochtiger van Delonghi en die doet het uitstekend.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,0
Airco bevalt prima en maakt ten opzichte van de oude weinig lawaai. Ook het energie verbruik is veel lager dan de oude airco.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

9,0
Werkt goed, niet heel stil, maar zeker te doen in silent mode in de slaapkamer. Kan het werk prima aan.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • niet heel stil (zoals gehoopt)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Prima airco! 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

10,0
Doed wat het moet doe, tenminste voor zover wij het tot nu toe hebben kunnen testen. Het was de afgelopen dagen nog niet zó warm.

Pluspunten

  • weinig stroomverbruik
  • koelt snel

Minpunten

  • relatief groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koelman 05-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze airco brengt me koel de zomer door

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

7,0
Goed gebouwd en voldoende accessoires voor aansluiting. Lijkt genoeg koelvermogen te hebben al moeten de échte warme dagen nog gaan komen. De stille modus brengt weinig extra's.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Koelvermogen

Minpunten

  • Hoewel stil, toch nog best veel geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

obrowne 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi koel en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

8,0
Deze mobiele airco gekocht om mijn kantoor op zolder te koelen.
Eerder was het niet goed uit te houden p zolder overdag. Maar sinds ik meer thuis ben gaan werken moest er een oplossing komen. Dit was em.

Pluspunten

  • Koelt goed,
  • ziet er mooi uit,
  • makelijk te verplaatsen met de wielen

Minpunten

  • groter dan verwacht
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

M 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

8,0
Top! Koelt goed. Voldoende mogelijkheden, op verschillende manieren is de slang naar buiten te plaatsen door de vele bijgeleverde accessoires. Be zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

8,0
Koelt prima, voldoende mogelijkheden, door de bijgeleverde hulpstukken kun je de slang op verschillende manieren naar buiten doen. Ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Janssen 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco PAC EX 100 Silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent wit

Algemene score

8,0
Hij doet precies waar ik hem voor gekocht heb! De mobiel airco's worden meestal afgeraden, omdat ze niet zouden voldoen. Deze airco bewijst het tegendeel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews