Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC EX100 Silent

8,5 Lees 21 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Airco's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gope 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Degelijk design airco

Algemene score

9,2
Goed en snel werkende airco die nu in de slaapkamer (30m2) staat.
Mooi afgewerkt met leuke details.

Nog geen hoge extreme buiten temperatuur gehad maar ik heb het gevoel dat hij de hele bovenverdieping wel aan kan.
De luchtafvoer zit direkt op de muur gemonteerd (optimaal)
Split unit of mobiele airco kopen was een moeilijke keuze, zeker als je gevoelig bent voor negatieve reviews (zoals ik) maar nog geen spijt gehad.

Wel rekening houden met het geluid van het apparaat, stil is hij namelijk niet, een lagere stand vlak voor het slapen helpt zeker.
Of anders dan overgaan op de ventilatiestand.

Aftersales van Delonghi werkt correct en vriendelijk, ik was de streepjescode kwijt die nodig is voor de 3 jaar extra garantie en dat werd door hun prima opgelost!
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Umpie 24-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

uitstekende cooler

Algemene score

9,8
Ik heb deze airco enkele dagen geleden in huis gehaald. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, koelt uitstekend en is ecologisch (werkt op R290 propaangas, dat geen broeikasgas is. R290 propaangas is blijkbaar ook effeciënter waardoor minder energiegebruik). Deze cooler is ook voorzien van een automatische functie. Temperatuur bereikt, dan trekt hij wat vermogen terug. Bij volle koeling maakt deze airco niet meer lawaai dan andere mobiele koeleenheden. Eenmaal de ingestelde temperatuur is bereikt, is er wel een aanzienlijke geluidsreductie. Een absolute topper! Iets duurder, maar zoals steeds betaalt men voor kwaliteit iets meer...
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hele mooie mobiele airco, maar is dan ook niet de goedkoopste, heb hem voor een woonruimte van ca, 80 kubieke meter, en deze houd hij koel, moet wel nog een vaste doorvoer naar buiten maken.
Geluid is niet te hard en in silent mode nog stiller, heeft ook ontvochtigings functie en alleen ventileren en hij blaast ook naar boven wat een reden was voor aankoop. prima ding tot nu toe.

Pluspunten

  • blaast naar boven
  • koelt prima

Minpunten

  • afvoerslang is maar kort
  • ook netsnoer mag langer
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Reageer

Bart 09-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed toestel, actie uitbreiding garantie is flop

Algemene score

6,0
Toestel is zuinig en werkt goed. Silent functie verlaagt blaaskracht en kompressor. Maar geluisverlaging is beperkt. Goede prestatie voor 700watt verbruik. Garantie (misleidende) actie 5 jaar vraagt registratie via web, vervolgens verzending per post , en indien je na 4 weken niets ontvangt beperkte tijd om garantie op te vragen. Zeer omslachtige procedure die fout loopt. Geen 5 jaar garantie en geen reactie klantendienst.

Pluspunten

  • Zuinig in verbruik
  • Koelt prima

Minpunten

  • Silentfunctie is niet stil
  • Garantie actie 5 jaar is omslachtige in procedure.
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Armand ten Haaf 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke verkoeling op warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we op zolder slapen hadden we al gesproken over het kopen van een mobiele airco. Een warme dag gaf de doorslag. Nog voordat de warme dagen die we kregen begonnen hebben we een delonghi mobiele airco gekocht. Heerlijk wat een verademing ondanks het warme weer. De airco op tijd aangezet en alles dicht kunnen laten door de vaste afvoer die we gemaakt hebben. Als we naar bed gaan zetten we hem op silent mode of uit en we kunnen heerlijk slapen.

Pluspunten

  • Heerlijk koel, doet wat hij moet doen
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijke bediening
  • Maakt niet super veel lawaai, met silent mode

Minpunten

  • Zwaar
  • Prijs
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Reageer

Paul 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lijkt goed en snel zijn werk te doen; stil in vergelijking met andere mobiele airco's (maar niet slaapkamerstil); bij ons staat 'ie op de 1e verdieping, wel een zwaar apparaat om over de trap naartoe te tillen (want de bezorgers helpen je tegenwoordig niet meer)
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Reageer

Joeri 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super cooler!!

Algemene score

8,0
Mooie makkelijk verrijdbare airco met hulpstuk voor het raam! Koelt goed en is redelijk stil. Heb hem gekocht tijdens de hitte van afgelopen tijd en kon daardoor heerlijk in mijn appartement genieten van koele lucht, top product

Pluspunten

  • wieltjes
  • stil
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ben Simonis 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Airco werd aanbevolen via internet test en een van de weinige die nog voorradig waren en leverbaar binnen een week.

Pluspunten

  • overzichtelijk om te bedienen
  • eenvoudig om te installeren

Minpunten

  • vrij prijzig, maar beter te duur als niet te koop
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne airco

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, en binnen no time de ruimte koel. Heerlijk bij een hittegolf. De lucht wordt ook meteen ontvochtigd, dus ook geen benauwde lucht meer. Aanrader!

Pluspunten

  • ontvochtiger
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerda 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk rustig, goed werkende airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de keuken op het zuiden en 36° buiten, is het fijn om een airco te hebben. Na een anderhalf uur hadden we de keuken weer leefbaar!
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joh 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco

Algemene score

7,0
Nog te kort in gebruik om een goede beoordeling te schijven. De eerste indruk is goed. Over duurzaamheid is zo kort na aanschaf niets te zeggen
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rolf 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat! Geeft enorm koude lucht echt fijn, is zijn geld meer als waard. Zéér aan te bevelen!! Makkelijk verplaatsbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen. Doet wat ie moet doen.

Pluspunten

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slaatjes Nederland 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte airconditner voor komende jaren

Algemene score

8,0
Op Internet vergeleken met andere airco's. Deze is milieuvriendelijk, goede rescensies, geluidsarm, gebruiksvriendelijk, prijs in verhouding met kwaliteit.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • zo milieuvriendelijk mogelijk

Minpunten

  • afvoerslang had iets langer mogen zijn
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker fris

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed koelvermogen met een laag energieverbruik. Mooi uiterlijke, redelijk stil. Gemakkelijk te bedienen en aan te sluiten.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Veel instel mogelijkheden
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • Erg wennen aan geluid ondanks silence (slapen)
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

thijs 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneert uitstekend en mooi design

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt effectief doordat het de ruimte (van ca. 46 m2 / 120 m3) prima koel krijgt. Ook zorgt het apparaat voor vochtregulering, waardoor de lucht niet (te) droog wordt en aftappen van water is doorgaans ook niet nodig. Het apparaat is stil (vergelijkbaar met een ventilator, ook in de max. stand vind ik het niet storend). Ook is het apparaat energiezuinig (A++ / max. 0,7kWh). En tenslotte, het design vind ik mooi, het gewicht valt me mee (is prima heen en weer te rijden, plus trap op te tillen) en de afstandsbediening en het digitaal display op het apparaat maakt het nog makkelijker te bedienen.
Enig nadeel - zoals bij iedere mobiele airco - is dat er een buis voor afvoer van warme lucht door het raam moet (maar met een beetje moeite is daar prima/eenvoudig een mooie oplossing voor te maken).

Pluspunten

  • Koelt de ruimte
  • Reguleert luchtvochtigheid (niet te droog/vochtig)
  • Stil (ook max. blaasstand stoort mij niet)
  • Afstandsbediening en digitaal display op apparaat
  • Energiezuinig (0,7kWh)

Minpunten

  • Voor alle mobiele airco's: buis door het raam
  • Hoge aanschafprijs
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giel Ummels 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
energie zuinig A++ en gebruiksvriendelijk, koelt prima en is ecologisch.
geluid is te billijken, maar de silene mode maakt niet veel verschil.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • compact

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en vriendelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze airco heb ik gekocht vanwege de goede energie klasse van A++ en de koelcapaciteit. Het product voldoet volledig aan mijn verwachting, want het is makkelijk in gebruik, koelt goed (zelfs bij deze extreme hitte) en is in de silent mode prettig stil. De hulpstukken die er standaard worden bijgeleverd zijn ook een uitkomst om het apparaat goed te kunnen installeren. Prima aankoop dus.

Pluspunten

  • Stille silent mode
  • Koelcapaciteit
  • Laagste energieverbruik in zijn klasse
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michael 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koeler!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Verkoelt onze woonkamer erg goed terwijl deze op het zuiden en met een plat dak is. Makkelijke bediening ook. Dit model is duurder dan de meeste modellen die ik zie maar heeft ook iets meer capaciteit, leek me gezien de omstandigheden niet verkeerd.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Makkelijke bediening
  • Mooi ontwerp, ziet er niet goedkoop uit
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Zwaar (logisch)
  • Maakt redelijk wat geluid, maar niet vervelend
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JT 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig en toch fantastische koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb deze airco oa gekocht vanwege het A++ label en de Reel feel technologie. Goed koelvermogen. Ook fijn dat er 5 jaar garantie op zit. Maakt redelijk veel geluid (mn in maximale stand), maar niet luider dan de andere mobiele airco's. In de Silent modus is het prima te doen 's nachts.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • 5 Jaar garantie
  • Reel feel-technologie
  • Vormgeving
  • Goede koeling
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mobiele airco met een A++ indicatie.
Doet wat een airco moet doen.
Makkelijk te bedienen.
5 jaar garantie

Pluspunten

  • simpele bediening
  • relatief energiezuinig
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • prijzig
Geschreven voor: De'Longhi PAC EX100 Silent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews