Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC N76

7,1 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Airco's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco PAC N76

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat t moet, afkoelen
Gebruiken we om de slaapkamer voor te koelen, als we gaan slapen gaat hij uit. Geluid voor ons niet van belang, nl niet geluidloos
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Egbert 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima airco

Algemene score

8,0
Heel goed mee te werken, makkelijke bediening. prima te verplaatsen,
doet wat je van een airco verwacht,
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maurits 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een topper tijdens de hitte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mazzel dat we deze airco nog konden kopen. De hitte was ineens zo volop aanwezig. De airco koelt echt super. Ondanks dat de benedenverdieping een aardige ruimte is die niet per ruimte echt afsluitbaar is kon hij met 34 graden buiten de benedenverdieping tot rond de 27 graden houden. En in de nacht; heerlijk koel op de slaapkamer en prima met het geluid te slapen.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk verrijdbaar

Minpunten

  • Zit wel gewicht in
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

NijmegenAnne 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Does the job

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Good quality. Easy to use. Efficient (but works better in small rooms). Bulky and not especially quiet. Good price value.

Pluspunten

  • Efficient

Minpunten

  • not quiet
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Tim 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi PAC N76

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke installatie, duidelijke handleiding en het apparaat is eenvoudig te bedienen, koelt prima en is mede dankzij de afstandsbediening ook vanuit andere plekken te bedienen, het geheel maakt een robuuste/degelijke indruk.

Pluspunten

  • koelt goed
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 07-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel koud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Koelt snel en goed, maar maakt veel”geluid”. Ben er nu aan gewend. Maar kan voor sommige mensen te luid zijn.

Pluspunten

  • Prijs
  • Eenvoudige bediening
  • Compact

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jansma 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Goede koeling. Snelle daling van de temperatuur
Kort in bezit maar al tevreden
Gebruik voor vliering
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gerrit 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Doet zijn werk lawaaierig

Algemene score

7,0
We kozen voor dit merk omdat we het uit de "airco wereld" kenden. Het doet zijn werk, doch we hebben de herrie onderschat, ik slaap nu, als de airco aanstaat, met oordopjes in. Het constante gezoem als de airco aanstaat gaat nog wel, maar hij slaat ook regelmatig aan en van de toename

Pluspunten

  • het koelt de slaapkamer toereikend

Minpunten

  • de herrie als de airco aanslaat
  • je hebt oordopjes nodig
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Reageer

E. 25-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Airco voor aangename temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Bij een warme slaapkamer moet je 's middags de airco al aanzetten om 't 's avonds aangenaam koel te hebben. In verband met het geluid, zou ik er niet bij kunnen slapen. Het is een flink apparaat.
We hebben een gat door de binnen- en buitenmuur gemaakt voor de afvoer. Wel een heel karwei. Maar daarna is de slaapkamertemperatuur aangenaam, ca. 23 graden.

Pluspunten

  • koelt aardig

Minpunten

  • groot
  • duurt lang voor 't koeler is.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N76

Reageer