Inventum AC125W wit - Reviews

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
105 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
65 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC125W wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astronautech.com 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, maar niet stil en met nutteloze hoes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

6,0
Laten we even eerlijk zijn, ik review vaak tech op Astronautech.com dus misschien plaats ik daar ook wel een uitgebreide review van dit apparaat. Anyway, even een situatieschets: Ik woon op 7 hoog in een studio van 30 m^2 met een plafond van 2,50 m hoog. Het enige raam wat open kan betreft aan draai-kiepraam wat naar binnen opent. De afbeeldingen in de handeleiding voor het bevestigen van de hoes zijn onduidelijk.

Aan de bijgeleverde afsluithoes heb je zo goed als weinig, het klitteband waarmee je de afsluithoes kunt bevestigen op het raamkozijn en het raam, hecht niet goed genoeg aan het raam en valt er dus vanaf. Dit komt mede door het verschil in druk tussen binnen en buiten maar ook doordat de slang voor een deel met het gewicht op de hoes rust. Omdat de plaklaag van het klitteband lost gaat zitten, komt er dus alsnog lucht binnen waarmee de hoes zo goed als nutteloos is. Tip aan Inventum, lever betere kwaliteit klitteband mee, het liefste een klitteband wat beter plakt op plastic oppervlakken zoals raamkozijnen vandaag de dag.

De Airco zelf heeft een vrij modern design en daar heb ik zeker geen klachten over. Het geluid wat de airco produceert is wel hinderlijk en vergelijkbaar met een het geluid van een wasdroger die aan staat. Er komt daadwerkelijk flink wat geluid uit het apparaat en ik betwijfel of je in slaap kan vallen met het apparaat aan op 5 meter afstand van het bed. Ik denk niet dat dat gaat lukken. Wanneer de airco op de koelstand staat is er geen verschil in geluid tussen de slaapmodus of de maximale koelmodus. Ook is er geen verschil in geluid tussen de minimale koelmodus en de maximale koelmodus. Wanneer je de airco op alleen ventileren zet is de airco wel fluisterstil. Wanneer de compressor aanschiet om te koelen, bijvoorbeeld als het warmer wordt dan de door jou ingestelde temperatuur, dan gaat de compressor binnen een tijdsbestek van 5 seconden aan waardoor je niet schrikt van het geluid. Wanneer de compressor wordt uitgezet omdat de door jou ingestelde temperatuur is bereikt gaat de compressor in 1x uit en hoor je een "tik". Dit vind ik erg jammer, want je zou dit 's nachts maar horen.

De airco koelt goed en is in zijn productcategorie een van de goedkoopste op de markt. Daarnaast heb je 5 jaar garantie en ook dat is erg netjes. Voor prijs/kwaliteit krijgt de airco 4 sterren. Voor voldoet aan verwachting 2,5 (vanwege de hoes en het toch wel flink aanwezige geluid), voor de mogelijkheden 3,5 ster omdat het lastig is om het het apparaat te slapen vanwege de tik wanneer de compressor uit gaat en voor het moderne design 4 sterren.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Alle accessoires bijgeleverd
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Toch wel vrij luid
  • Hard tikgeluid als compressor stopt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Julius 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

8,0
Ik heb de Airco vandaag binnen gekregen. Het was heel warm in mijn kamer tot ik de Airco aan zette. Het koelde gelijk af naar een aangename temperatuur. De Airco heeft een mooi design en is makkelijk verplaatsbaar door de wielen.ik vind het enige nadeel van de airco dat die redelijk zwaar is. Verder mooi product voor een mooi prijsje.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Snel Koud

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manon 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Inventie airco op wieletjes.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

7,0
Hij werkt zoals verwacht en koelt onze woonkamer. Als ik een minpunt moet noemen zou dit de slang zijn die soms los schiet als ik de airco verplaats.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

peer 01-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum AC 125 w wit

Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

3,0
koel maar 4 graden terug dus ik beveel dit product niet aan maar je heb er wel 5 jaar garantie op wat kan ik er meer op zeggen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Lia 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
mulitifunctioneel apparaat, verplaatsbaar met wielen naar ander vertrek, slaapsluimer stand, verschillende aircostanden, ontvochtiger, mooie strakke vormgeving. prijs/ kwaliteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sarina 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

10,0
super snel koel in huis, voor mobiele airco weinig geluid.
makkelijk te bedienen, en weer zeer fijn is, het is tevens een ontvochtiger.
super blij mee
absoluut een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vero 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk koelvermogen

Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

8,0
Voor deze prijs een degelijke koeling. Staat hier beneden in de woonkamer en de keuken wordt ook deels gekoeld.
Lawaai valt goed mee. Is natuurlijk niet te vergelijken met een split unit.

Pluspunten

  • koelvermogen
  • stroomverbruik

Minpunten

  • lawaai
  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Monique 26-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt niet goed

Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

3,0
Ik heb gewacht op warm weer en hem nu 2 keer s'avonds aangezet, en vindt de koeling minimaal, ik had er heel wat van verwacht na het lezen van de recenties.
Hij maakt ook behoorlijk geluid, wat op zich niet zo erg is want ik wil hem aanzetten voor dat ik naar bed ga en daarna de ventilator aanzet.
Hij staat in de slaapkamer die ook niet erg groot is.
Kortom ik heb spijt, en volgende keer ga ik voor een echte airco
Voor ons geen aanrader dus.

Minpunten

  • Koelt niet genoeg
  • Herrie

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Anouschka 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design,compleet installatie pakket

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

8,0
De airco voldoet prima aan de behoefte, zelfs de woonkamer blijft lekker koel.
Makkelijk te bedienen en compleet geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dv 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
Heerlijk! Koelt super goed. Behoorlijk grote ruimte, werkt goed. Compact en mooi design. En door de wieltjes makkelijk verplaatsbaar. Top!

Pluspunten

  • Compact
  • Koelt goed

Minpunten

  • Korte snoer/stekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaak de Swart 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne airco, makkelijke bediening en stil.

Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

10,0
In verband met de hete zomers tegenwoordig in Nederland. Onze oude airco staat boven in de slaapkamers.
Deze is veel stiller en makkelijk in de bediening. Onze hond is er ook erg blij mee!

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te bedienen
  • koel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j . michiels 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco ziener leuk uit en voldoen goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

10,0
voldoet zeer goed en de keus viel na goed vergelijken toch op inventum na het product geïnstalleerd te hebben zijn we gestart en na pakweg een uur was de temperatuur in de huiskamer al zo goed dat ik er een goede gedachte bij had top

Pluspunten

  • simpel instaleren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Wouda 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale mobiele airco voor de thuiswerkplek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
Op basis van reviews, de specificaties en prijskwam de AC125W als beste uit onze vergelijking.
Het product werkt naar behoren, is eenvoudig aan te sluiten. Tevens icompleet geleverd met afvoerslang en afdichtingsmateriaal voor openslaande ramen

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Koelt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wuite 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
Mooi design en houd je snachts lekker koel met de slaapfunctie. Ook met de afdichting voor het raak is het zeer goed werkend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralph 13-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige maar goede airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
Mijn werkkamer bevindt zich op zolder en ondanks de fatsoenlijk isolatie wil het er best warm worden als de zon de hele dag op het dak schijnt. Hiervoor zocht ik een airco die voldoende capaciteit heeft, maar geen rib uit je lijf kost.
Deze combinatie heb ik gevonden in de AC125W van Inventum. Het is één van de best betaalbare airco's die een BTU van 12000 heeft.
Hij koelt plezierig, de ventilator is rustig aanwezig. Op het moment dat de airco aan het werk gaat wordt er wel wat meer lawaai geproduceerd, maar dat is ook logisch en niet buitensporig naar mijn mening.
De werkkamer op zolder wordt ook op een hete dag, 30 graden plus, plezierig op temperatuur gehouden. Om de temperatuur op niveau te houden kies ik het liefst voor de stand koelen en dan de gewenste temperatuur (22 of 23 graden tot dus verre) in plaatst van de vol automatische stand. Die vind ik persoonlijk te hard blazen, maar dat is ook een kwestie van smaak. De slaapstand heb ik niet uitgeprobeerd aangezien hij in een werkkamer staat.
De bouwkwaliteit oogt heel degelijk en voelt goed aan, de 5 jaar garantie geeft een stukje extra vertrouwen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Bouwkwaliteit
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Vol automatische stand wat winderig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niek 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en degelijke airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

10,0
Super mobiele airco, koelt zeer snel en goed. Zeker een aanrader.
Makkelijk te installeren en met de raamkit kan je de slang makkelijk buiten hangen zonder dat er warme lucht binnen komt.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Geruisloos
  • Raamkit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

8,0
Na de hete zomer van afgelopen jaar waarin we een mobiele airco van familie konden lenen, getwijfeld of we een split airco zouden aanschaffen of toch een mobiele airco. Omdat je de mobiele airco na de zomer weer kunt opruimen en ook het flinke verschil in aanschafkosten hebben we gekozen voor de mobiele airco van Inventum. Geen spijt van gehad: hij koelt prima en ook het geluid van alleszins mee.
Wel zou het fijn zijn als de hoeveelheid lucht die de compressor naar buiten blaast geregeld zou kunnen worden: dit is niet altijd nodig en zou volgens mij een gunstig effect kunnen hebben op het geluidsniveau. Nu kan geen enkele mobiele airco dit overigens.

Pluspunten

  • koelt uitstekend
  • gemakkelijk verplaatsbaar (mbv de wieltjes)
  • strak en onopvallend design

Minpunten

  • maten van aansluitset en slang niet standaard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k fink 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
De koeling is uitstekend,makelijk met afstandbediening,prijs en 5 jaar garantie is ook goed en de vormgeving.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect cooling device!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

10,0
I’m such a fan of Inventum, and it’s a truly admirable brand, since 1904. It’s not only engineering or producing products, but also delivering quality technology and lifestyle to human kind.

Pluspunten

  • Betifully designed
  • Friendly pricing
  • Sound quality
  • Trustful brand
  • Noise cancelation

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T donkers 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

T Donkers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC125W wit

Algemene score

9,0
Ziet er netjes uit .Handig in gebruik werkt perfect .Stil in gebruik .Overal
te gebruiken .Goed verplaatsbaar .

Pluspunten

  • super
  • aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews