ETNA AO460WIT - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
onderbouw
Afzuigcapaciteit
285 m³/h
Aansluitwaarde
129 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO460WIT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yunus Gunduz 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap ETNA AO460WIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Was opzoek naar een afzuigkap, opeens kreeg ik de producten van ETNA tevoorschijn.
En gelukkig maar, alles perfect in doos geleverd, met bijbehorende accessoires.
Makkelijke handleiding en montage.

Gewoon perfect, echt heel blij mee!

Pluspunten

  • Duidelijke Handleiding
  • Makkelijke montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2020

Beste Yunus,

Bedankt voor deze mooie review. Goed te lezen dat je zo tevreden bent op alle punten.
We wensen je veel plezier met deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Fred Boonstra 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en betaalbare afzuigkap !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
Waren op zoek naar een stille en betrouwbare afzuigkap welke ook nog eens betaalbaar moest zijn! Daar we jaren een Etna in bezit hadden, dus wederom voor een Etna gekozen

Pluspunten

  • stil
  • betaalbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-07-2020

Beste Fred,
Wij vinden het fijn te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt dat je weer voor ons mooie merk ETNA hebt gekozen .Veel plezier van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

topkoker 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

8,0
Dit is een heel goed produkt voor een prima prijs. Eenvoudig te monteren en is eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2020

Beste topkoker,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel plezier gewenst met deze mooi afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Tjalling 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
Werkt goed mooie vorm makkelijk in gebruik werkt goed zuigt goed af
Handig de twee mogelijkheden van het afvoeren van de ventilatie goede handleiding met een duidelijke ophang schema

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Makkelijk op te hangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-03-2020

Beste Tjalling,
Wij vinden het fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze afzuigkap, de AO460WIT van ETNA.
Bedankt voor de review!
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

annie 08-03-2020
  • Product gekocht

Voordelige koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Wilde niet al teveel uitgeven en toch een degelijke afzuigkap hebben. Dit is een prima product, en met de recirculatie filter doet het wat het moet doen. Nog extra filter mat eraan toegevoegd om nog beter het vet tegen te houden. De afzuigkap werkt super...

Pluspunten

  • de prijs
  • werking

Minpunten

  • moet wel recirculatie filter kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-03-2020

Beste Annie, vriendelijk bedankt voor je review en fijn om te lezen dat de AO460WIT aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier nog gewenst met je aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer