Bosch Serie 6 DWB97JP50 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 DWB97JP50 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen 09-01-2023

Goede afzuiging.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super afzuigkap. Zuigt goed af, geen ongewenste geurtjes meer, door 3 standen en boostfunctie. Ook handig de stand na het koken die na 10 minuten vanzelf uitgaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joke 28-12-2022

Prima

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afzuiging is prima.
Het is alleen jammer dat er geen verlichting achter de tiotoetsen zit.
Overdag geen probleem. Maar 's avonds lastig. Ik heb verlichting onder de keukenkastjes en in de afzuigkap.
Ik moet de grote verlichting in her plafond aandoen om de toetsen te kunnen zien. Dat is jammer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 20-08-2022

Mooie afzuigkap maar recirculatie

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het design ziet er strak uit. makkelijk te bedienen en het licht is in sterkte te veranderen.
Onze indruk is wel dat een recirculatie kap minder zijn werk doet dan een kap met de afzuiging naar buiten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Janneke H + H 08-08-2022

Mooi, strak design, fluisterstil en touch display

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima moderne en goed presterende vervanger van zijn voorganger en snel gemonteerd op dezelfde montagepunten!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

José 02-03-2021

mooie uitvoering

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ziet er mooi uit, wel een beetje lastig om de buitenkant schoon te houden. De tiptoetsen zitten direct onder de vlekken bij aanraking.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gaab 19-07-2020

Functietoetsen niet verlicht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Functietoetsen niet verlicht daarom moeilijk zichtbaar op zwarte achtergrond !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R. van Delft 23-06-2020

Super stille afzuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie strakke afzuiger. Je hoort hem bijna niet op standje 1. De nazuigfunctie erop is erg handig en gebruik ik elke keer na het koken. Wel jammer dat de snel vinger afdrukken erop hebt waardoor je elke keer een doekje eroverheen moet halen. Een optie om alleen het display te verlichten zou fijn zijn. Als het wat donker word buiten moet je eerst de verlichting in de keuken aanzetten om de knopjes goed te kunnen zien. Een licht gedimd display zou dit oplossen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maruin50 04-06-2019

Aanzicht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWB97JP50

Algemene score

6,0
Als je naar de afzuigkap kijkt lijkt het alsof het uit 2 delen bestaand afvoerkanaal schuin staat. Tevens is het afzuiggedeelte niet stabiel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer