Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO761WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**k@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Mooi product werkt prima goede verlichting voor op het werkblad. En ook nog geschikt voor recirculatie met apart te koop koolstoffilter.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Indirecte verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de werking en verlichting van de afzuigkap.
Om de verschillende mogelijkheden heb jij al ontdekt. De afvoer naar buiten, en de recirculatiefunctie.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Johan Ottens 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De verlichting en het afzuigdende vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

9,0
Het apparaat doet wat het moet doen heeft voldoende vermogen
Op de hoogste stand is hij wel iets rumoerig ziet er keurig uit en laat zich gemakkelijk monteren
De verlichting bestaande uit twee ledlampen is top

Pluspunten

  • Goede verlichting en 5 jaar garantie
  • Prima afzuiging

Minpunten

  • Ietwat luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Johan,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt en je tevreden bent met het vermogen en de verlichting.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

n**s@h**l.com 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kap met kleine aandachtspuntjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
prima afzuigkap. gaat goed hard. rechtse schroef om de kap waterpas te hangen is niet zo eenvoudig te bereiken. de torx schroeven mogen ook wel worden vervangen voor iets meer standaard. ik wil graag een koolstoffilter erin hebben,maar ik kan nergens vinden welke ik nodig heb, dus de etna site mag iets uitgebreider

Pluspunten

  • zuigt hard
  • fijne verlichting

Minpunten

  • de torx schroeven
  • bereikbaarheid rechterkant schroef
  • geen info welke koolstof filter nodig is

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Geachte heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt.
De koolstoffilters kun je via de volgende link bestellen: https://onderdelennl.atagbenelux.com:443/Winkelwagen.aspx?KSSID=vnguy1n1crqruleeae52hgpv-429590

We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

evertvanleusden57@gmail.com 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
super fijne afzuigkap goede led verlichting erg makkelijke ophanging zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • zeer makkelijk ophanging

Minpunten

  • jammer dat er geen afvoer slang bij zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Evert,

Bedankt voor deze erg mooie beoordeling.
Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de goede verlichting van de afzuigkap.
Wij wensen u heel veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

p**t@g**l.com 07-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

1,0
Het is de eerste. Etna maar ook de laatste aan koop. Nog nooit zo een slechte gehad

Minpunten

  • Slecht apperaat

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Gea 17-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Prima afzuigkap. Doet wat hij moet doen en geeft heel veel licht. Makkelijk te monteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste Gea,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de afzuigkap.
Wij wensen je veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

7,0
Prima afzuigkap, een beetje aan de luide kant maar dit vind ik persoonlijk niet hinderlijk. Doet zijn werk goed!

Pluspunten

  • Doet zijn werk goed

Minpunten

  • Aan de luide kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-03-2022

Beste Anneke,
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de afzuigkap en deze iedereen aanbeveelt. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ad Breda 27-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het bevalt mij goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat Etna hier afkomstig is vanuit Breda
Omdat ik 50 jaar geleden toen wij trouwde ook een Etna kolenhaard hadden daarna een gaskachel
een oven en gasfornuis .Mijn schoonvader heeft daar 40 jaar gewerkt
Niet alleen daarom maar de afzuigkap is niet duur en de koolstoffilter is ook aanmerkelijk
goedkoper dan van een Siemens of een Bosch

Pluspunten

  • de Prijs
  • hij ziet er goed uit en geeft goed licht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 28-01-2022

Beste Ad,

Bedankt voor deze positieve review. Zo leuk om te lezen over jouw rijke historie van Etna! We wensen je nog vele jaren plezier met de nieuwe afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

e**r@g**l.com 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Afzuigkap zuigt goed, maar maakt op stand 2 en 3 toch best veel geluid. Max 72 dB, terwijl op de website max 65 dB staat.
Hele goede verlichting.

Pluspunten

  • Zuigt goed af

Minpunten

  • Op standen 2 en 3 veel geluid max 72 dB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review. Uw feedback betreffende het geluid zullen wij communiceren aan de afdeling, zodat wij onze apparaten kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

p**t@g**l.com 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super kap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

10,0
Wat een geweldig product voor zo weinig geld met een super moter en sfeervollen verlichting kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • super mooi afgewerkt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Geachte heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat ook prijstechnisch gezien deze afzuigkap van ETNA zo goed bevalt! Wij willen u vriendelijk bedanken dat u de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en wensen u nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

A&A 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

10,0
Prima afzuigkap met sterk afzuigcapaciteit. Geluid is niet hinderlijk. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Sterk afzuigcapaciteit
  • Mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-09-2021

Beste A&A,
​Wat een geweldige score heeft u gegeven voor deze ETNA afzuigkap. Daar zijn wij heel blij mee. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de sterke afzuigcapaciteit en de mooi verlichting.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
​Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Rene 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasemkap edna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

7,0
Etna is een goed product prijs kwaliteit voldoet geluid is wennen 72 decibel klinkt best nog luid in de keuken helaas ontbraken er 2 pluggen en de schroeven waren van tork koppen voorzien niet iedereen heeft die schroevendraaier in huis dus er waren wat extra kosten aan verbonden

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Tork schroef

Review criteria:

Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-09-2021

Beste Rene,

Bedankt voor de genomen tijd om deze review te schrijven. De gegeven feedback zullen wij communiceren aan de betreffende afdeling, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

​Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam Etna

Reageer

Paul65Rdam 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Vandaag de nieuwe afzuigkap binnen gekregen, een eerste indicatie is als volgt. De kap ziet er mooi uit het bijbestelde koolstof filter is zo geplaatst, de afzuigkap ophangen is ook fluitje van een cent dankzij het meegeleverde sjabloon. De afzuigkap produceert in standje 2 en 3 best veel herrie dus daar moet je tegen kunnen of aan wennen.
Wat ik wel een groot minpunt vind is het feit dat de meegeleverde bevestiging schroeven geen normale schroeven zijn maar z.g. torq schroeven, nu heeft niet iedereen torq sleutels in huis dus zou dit aangepast moeten worden door Etna naar normale bevestiging schroeven, dan doe je een heleboel mensen een groot plezier

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • 3 standen
  • mooi helder licht

Minpunten

  • veel lawaai in stand 2 en 3
  • torq bevestiging materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Paul,

Bedankt voor deze uitgebreide review. Jouw mening is belangrijk voor ons om te blijven verbeteren. Wij gaan daarom jouw feedback binnen de afdelingen communiceren. We wensen je veel plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcare team ETNA

Reageer

Rutt 23-05-2020
  • Product gekocht

ETNA AO761WITex

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Ik heb de afzuigkap nu een aantal maanden en voldoet geweldig.
Alles, van wat je van een afzuigkap verwacht, te moeten doen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs .

Pluspunten

  • Alleen maar..
  • Goede verlichting.
  • sterke motor , 3 standen

Minpunten

  • Gehorig maar niet hinderlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat het aan je verwachtingen voldoet.
Veel gemak gewenst, tijdens het koken, van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Max 05-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuke design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Leuke uitvoering. Mede gekocht op aanwijzing van andere reviews. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Past bij de inductie kookplaat van Etna.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Heldere verlichting
  • Ruime uitleg voor wat betreft de ophanging.

Minpunten

  • Maakt in de hoogste stand(3) veel geluid.
  • Iets wat kras gevoelig bij het schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2020

Beste Max,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen. Wat betreft het schoonmaken, adviseren wij een sopje van afwasmiddel of allesreiniger en geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsje. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

Rutt 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle en functionele afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Mooi en degelijk afgewerkt design.
Makkelijk te bevestigen en te bedienen afzuigkap.
De vetfilters zijn makkelijk te verwijderen en vaatwasbestendig.
Verlichting is een mooi heldere ledverlichting .
Moter is in de stand 1 al krachtig genoeg, stand 2 en 3 is voor het gebruik van alle kookplaatsen ruim voldoende.
Motergeluid is dan wel wat aanwezig.

Pluspunten

  • Hierboven benoemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor deze mooie en duidelijke review. Fijn dat je zo tevreden bent.
Wensen je veel plezier van deze afzuigkap tijdens het koken.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Dhr G Horstman 06-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
ziet er goed uit was degelijk verpakt Nedelandse beschrijving en voldoet aan onze wensen heeft voldoende standen en de roosters zijn makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • led verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-01-2020

Beste heer Horstman,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat deze afzuigkap zo goed bevalt.
Veel plezier ervan.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer