Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Okke21-06-2023
Prima webshop, makkelijk zoeken, snelle levering, prima product. Niets op aan te merken.
M walker21-06-2023
Fijne shop om te winkelen erg behulpzaam. Duurde helaas een dag langer maar dat is overmacht en niks aan te doen. Al met al zit de brandstof erin en werkt perfect mijn volgende onderdeel of delen zal ik absoluut weer bij winparts bestellen.
Ilja21-06-2023
Remblokken besteld en was 1 artikel vergeten, door telefonisch contact kon de mede werker het artikel nog toevoegen aan de reeds betaalde bestelling. Prima service en vriendelijk personeel

André21-06-2023
Snelle levering en goed product tegen een heel aantrekkelijke prijs . Benaderen de originele heel erg goed
Wouter Schuiringa20-06-2023
Ongelofelijk trage levering, heeft mij €80 extra gekost om bij jullie te bestellen met als bedoeling dat het dan eerder binnen was. Nu was het later binnen dan andere leveranciers en moest ik het ook nog ophalen. Het moet wel heel bijzonder zijn wil ik ooit weer bij jullie iets bestellen.
Benvindo20-06-2023
Top onderdelen en snelle bezorging👍👍 alle soorten kwaliteit onderdelen bekende merken oem.
Bert20-06-2023
Gemakkelijke site, bestellen op kenteken, juiste onderdelen, volgens afspraak geleverd, ook nadat ik een fout had gemaakt met het aantal achterremschijven en na overleg is het goed gekomen, prima.
Laurens Roerdink20-06-2023
Overzichtelijke website. Levering was snel. Bestelling was niet compleet. Gebeld, coulante afhandeling en supersnelle nalevering. Wat een service!!
Guus Maas20-06-2023
Het is een zeer goede betrouwbare site. Ik heb mn bestelling geplaatst en alles correct ontvangen. Ik had zelfs een verkeerd product besteld en kon deze gratis terugzenden. Ik verwacht dat het geld spoedig wordt teruggestort. Zeer fijne en snelle respons via chat. Bedankt! Groet Guus
will20-06-2023
De aangeschafte zijwind schermen passen perfect. Zowel in de voor als achterramen. levering was snel in een goede verpakking. Dikke pluim voor Winparts
Torsten20-06-2023
Had eigenlijk de verkeerde matten besteld maar dat werd opgemerkt door de helpdesk. Hierdoor toch de juiste matten kunnen bestellen.
cpa20-06-2023
Fijne webwinkel , zeer gebruiksvriendelijk bij het zoeken naar auto onderdelen , goede prijs/kwaliteit verhouding
Piet19-06-2023
Gemakkelijk om te bestellen. Alleen de levering stagneerde een beetje. Maar dat lag aan de bezorging
P. Nijland-Bosch19-06-2023
Mooie duidelijke site. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering, Goede service. Kortom aanrader voor auto-onderdelen .
Anita19-06-2023
Ruime keuze aan onderdelen e.d., snelle afhandeling en levering. Ik ben zeer tevreden! Kom er zeker nog terug, aanrader.
René19-06-2023
3.0
3.0
Nog altijd niet ontvangen het pakket . Wacht al een week , geen berichten van winparts . Volgens de track en trace code is het pakket beschadigd bij de het verzenden en in het sorteer centrum van dhl retour gestuurd naar Winparts . Hoe lang moet het duren om even een berichtje te sturen wat er wordt gedaan en wanneer ik mijn pakket krijg . Dus had geen cadeau voor te geven op de verjaardag . Triest van Winparts
F.H.G.Scheerman19-06-2023
Prima informatie over de voortgang van de bestelling, duidelijk info over de verzending met tijdstip zoals gevraagd, al met al prima tevreden over Winparts.
Roy19-06-2023
Duidelijke informatie, snelle verzending en prima prijs / kwaliteitverhouding. Degelijk product, makkelijk en snel te installeren.
olga19-06-2023
alles super. services snel, vriendelijk, ik ben heel erg tevreden. Ik raad het anderen ook aan.
Richard19-06-2023
Makkelijk te bestellen en gewoon snel netjes geleverd fijne winkel bestel er al jaren en is nog altijd in orden geweest zal dit iedereen aan bevelen ga zo door Winparts !
Arjan18-06-2023
Duidelijke omschrijving, prijs prima, en goed op de hoogte gehouden met het verloop van de bestelling.
John18-06-2023
Snelle levering, goed product. Sturen ook de beloofde producten van goede kwaliteit.
Puk18-06-2023
Heb vorige week besteld en nog steeds niks ontvangen dus ben zeer ontevreden! Jullie sturen me naar dhl om het op te lossen en dhl zegt dat ik bij jullie moet zijn. Ondertussen gebeurd er niks en heb ik nog steeds geen zicht wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen en dan ook nog zeggen dat jullie 1 a 2 dagen leveren. Weet in ieder geval dat ik bij jullie nooit meer iets bestel en als ik de bestelling ooit nog ga ontvangen gaat ie gelijk retour
Maikel Poppelaars18-06-2023
Zoals gewoonlijk snel geleverd, helaas is de klantenservice om te huilen. Want deze was via mail, whatsapp en telefonisch totaal niet goed bereikbaar. Gelukkig bleek het product uiteindelijk wel gewoon goed te passen.
Dennis18-06-2023
Snelle levering , zeer tevreden over de producten. Bestel hier volgende keer zeker weer!!