VenderParts.nl - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over VenderParts.nl.

VenderParts.nl stelt zich voor

VenderParts.nl is onderdeel van Auto Service Venderbosch BV. Al ruim 43 jaar zijn wij gevestigd in het Achterhoekse Halle bij Doetinchem. Venderparts.nl is een online webshop voor Car Hifi, Navigatie, Multimedia, Dakkoffers, Dak-dragers en Fietsendragers. Deze verzenden wij 6 dagen per week.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 02-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Één onderdeel van een fietsdrager was niet goed.
Mail gestuurd en binnen één dag antwoord terug dat het deel door de fabrikant opgestuurd zou worden. Binnen twee dagen geleverd.
Ik geef niet snel een uitmuntend review maar deze is het waard. Toppie
VenderParts 04-08-2022

Dank u wel voor de review.
Veel plezier ermee gewenst.

Team Venderparts.nl

VenderParts 04-08-2022

Dank voor de review.

Groeten team Venderparts

Reageer

Bram van Dongen 26-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Dakdragers met dakfietsendragers aangeschaft. Bleek achteraf dat de combinatie ProUser dakdrager met ProUser dakfietsendrager niet compatible was. Echter bij montage de dakdrager reeds beschadigd. Vervangende dakdrager ontvangen en prima alternatieve opties aangedragen voor de dakfietsendragers. Thule geworden uiteindelijk. Reacties waren zeer snel en met kennis van zaken!
VenderParts 04-08-2022

Dank u wel voor de review. Sorry voor het foutje.
Veel plezier ermee gewenst.

Team Venderparts.nl

Reageer

Co Terwal 09-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als alle webshops zo goed en snel reageren, wordt iedereen die online iets besteld, helemaal blij!! Wij waren op zoek naar een fietsdrager, Pro-user Diamant TG en kwamen erachter, dat Venderbosch qua prijs en reageren op onze mail, erg goed bekend staat. Na bestelling stond de fietsdrager klaar, werd in de auto gelegd en kregen koffie toe bij het afhalen! Beter kan je niet krijgen!
VenderParts 04-08-2022

Dank u wel voor de review.
Veel plezier met de fietsendrager gewenst.

Team Venderparts.nl

Reageer

Evelien 01-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle en goeie service. Er was iets mis gegaan tijdens het bestelproces waardoor ik een bestelling 2 keer had geplaatst. Dit werd meteen opgelost
VenderParts 04-08-2022

Dank voor de review.
Tot een volgende keer.

Groeten team Venderparts

Reageer

Dounia 28-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag langs geweest voor een Dakkoffer bij Roel Schuurman. Roel was enorm aardig en behulpzaam. We zijn erg vriendelijk te woord gestaan. We waardeerde de gastvrijheid enorm, al bij de deur werd er gevraagd of we wat wouden drinken etc..

Hij was eigenlijk al dicht maar koste hem geen moeite om alsnog uit zijn huis te gaan om ons te woord te staan..

Conclusie ; het bedrijf is zeker aan te raden!
VenderParts 04-08-2022

Dank u wel voor de review.
Veel plezier ermee gewenst en fijne vakantie gewenst.

Team Venderparts.nl

Reageer

Jan van Hal Enschede. 26-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fietsendrager besteld, direct na betaling. E-mail van Jan Wessels ,keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.
perfecte service dus en perfecte levering.
VenderParts 04-08-2022

Dank u wel voor de review.
Veel plezier met de fietsendrager gewenst.

Team Venderparts.nl

Reageer

Michel Lebrun 20-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dringend Thule - Voetenset onderdelen nodig om mijn nieuwe dakdragers te repareren. Ik had niet zo'n snelle en efficiënte service verwacht. Materiaal komt tip top overeen met mijn wensen. Ik raad deze leverancier ten zeerste aan.
VenderParts 04-08-2022

Dank voor de review.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Kim 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle service. Direct antwoord gekregen op mijn mail nadat er iets niet compleet was geleverd. Gelijk opgelost. Top!
Roel Schuurman 09-05-2022

Dank voor de review. Gelijk oplossen hoort er bij.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Loekfa 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een zeer scherpe prijs de Blaupunkt Bremen autoradio gekocht. Een vraag hierover werd op vrijdagmiddag al na sluitingstijd beantwoord, super ! Vrijdag besteld en Maandag al in huis ! Hij speelt al en perfect ! Super webshop. Aan te bevelen !!!!
Roel Schuurman 04-05-2022

Dank voor de review.
We doen ons best en zijn met het hele team erg actief.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

L.Leder 28-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en accurate behandeling. Trekhaak opgehaald omdat ik van mijn reis uit Italië bij het bedrijf langs kwam in december 2021. Alles stond klaar , zoals afgesproken en montage was een fluitje van een cent.
Roel Schuurman 28-04-2022

Dank je wel voor de review.
Veel plezier met de fietsendrager.

Groeten Roel Schuurman / Venderpasrts.nl

Reageer

Cor van Waveren 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eigenlijk had ik samen met mijn broer nagedacht over een goede fietsendrager. We hadden verschillende types op het oog. Tot mijn broer zei dat deze zaak een interessante aanbieding had. Hij heeft ‘s avonds nog onderhandeld met de eigenaar van de zaak, dat ging heel vlot. Omdat we er allebei 1 zouden kopen, kregen we elk nog een oprijgoot voor half geld erbij. Maar de vlotte beantwoording van onze mails gaf ook genoeg vertrouwen om de bestelling te plaatsen. Inmiddels hebben we heel snel daarna onze fietsendrager ontvangen. Hij is makkelijk in gebruik en alles lijkt oerdegelijk. Hier kunnen we mee vooruit! Dankjewel Venderparts!
Roel Schuurman 11-04-2022

Dank u voor de review, veel plezier met de dragers gewenst.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

R. Vandeput 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima transparant bedrijf dat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt. Mails worden direct beantwoord, zelfs 's avonds laat(!) en eventuele problemen worden direct opgelost. Niet vanzelfsprekend de dag van vandaag, maar ze doen het toch maar. Hier kom ik zeker terug!
Roel Schuurman 11-04-2022

Dank u voor de review,

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Piet 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Mails binnen 5 minuten beantwoord. Begrijpend antwoord met tekening.
Al met al prima bedrijf.
Roel Schuurman 10-04-2022

Dank u voor de review,

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Martin 17-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online georiënteerd op een nieuw mediasysteem voor m’n camper. Nog even gebeld en ze deden meteen het onderdeel wat miste er kosteloos bij. Net dat beetje extra. Thanks. Dag later in huis na bestellen 👍🏻
Roel Schuurman 08-04-2022

Dank u voor de review,

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Toirettekentet 16-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets op af te keuren, gewoonweg perfect! Ongelooflijke kennis van zaken, behulpzaam en telkens zeer snelle reactie bij vragen. Deze shop beveel ik iedereen aan. Was het zo maar overal! dikke pluim!!!
Roel Schuurman 07-04-2022

Dank u voor de review,

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Willy 08-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering met prima service, fietsendrager Uebler F24 besteld volgende dag in huis.
Na het uitpakken ontbrak er een slotje van de drager, mailtje gestuurd met informatie en foto van de plaats van het slotje, volgende dag een nieuw slotje in huis wat ik zelf kon monteren, dat is nog eens een snelle service !!
Roel Schuurman 08-02-2022

Dank voor de review.
Als je pech hebt moet dat snel opgelost worden.
Veel plezier met de drager gewenst.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Bert 07-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde mijn dakkoffer monteren op de V70 classic van mijn schoonzoon voor zijn skivakantie maar toen bleken de Thule dragers die ik had te kort. Paniek! Contact opgenomen met Venderparts en dezelfde avond nog een reactie. 's Ochtends werd ik terug gebeld en ik kon de langere dragers direct ophalen. Venderparts heeft een enorme voorraad in Thule spullen. Eerder kocht ik er al meerdere dragers, een dakkoffer, een fietsendrager etc. Topbedrijf!
Roel Schuurman 08-02-2022

Dank je wel, mooi dat het op tijd goed gekomen is.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Aad van Loon 14-01-2022

Algemene score

8,0
Nieuwe fietsdrager pro-user diamant vrijdag 7 januari besteld, zaterdag 8 januari geleverd. Dat is snel !
Bij montage op mijn auto bleek een klem om de fiets op de drager monteren defect. Contact opgenomen met xxx van Venderparts. Gegevens uitgewisseld op dinsdag 11 januari , donderdag 13 januari een nieuwe klem in huis !! Dat is ook nog eens service en een tevreden klant, bedankt xxxxx
Roel Schuurman 14-01-2022

Dank u wel voor de beoordeling.
Veel plezier met de drager gewenst,

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Dennis 24-12-2021

Algemene score

6,0
Op de website staat. Voor 2100u besteld vandaag verzonden.

Artikel om 2030u besteld. 15 min. later mail ontvangen met dat ie is verzonden. Kreeg ik een dag later pas de Tracking en zie dat ie dus een dag later is verzonden

Had het eigenlijk de volgende dag nodig maar helaas pas 3 dagen later ontvangen.
Roel Schuurman 24-12-2021

Beste Dennis,

Dank voor de review, u verhaal klopt. Sorry voor de vertraging. Het label gaat naar een leverancier die het normaal dezelfde dag verzend. Of bij hun of bij de verzender is het wat vertraagt, nogmaals sorry daar voor maar het kan gebeuren in deze rare en drukke tijd. Veel plezier ermee gewenst en uiteraard fijne feestdagen voor u en familie.

Groeten Roel Schuurman info@venderparts.nl

Reageer

De Jager 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren zeer tevreden met u bedrijf. Snelle levering en goede service. Wij kregen een duurder model fietsendrager omdat onze goedkopere keuze was uitverkocht.
Roel Schuurman 30-11-2021

Dank u wel voor de beoordeling.
We doen ons best, soms moeten we een compromis maken.
Veel plezier met de drager gewenst.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Ajans 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Thule fietsendrager bij bol.com gekocht. Bodemplaat tijdens rijden beschadigd en kon zelf niet meer terug geplaatst worden. Venderparts heeft zonder problemen de fietsendrager aangenomen en opgestuurd naar Thule. Correct behandeld ondanks dat de aankoop niet bij Venderparts gedaan is. Professioneel behandeld. Een compliment waard.
Roel Schuurman 24-10-2021

Hallo,

Dank u wel. Thule heeft het samen met ons idd netjes voor u opgelost.
Was een kleine moeite. Veel plezier weer met de drager gewenst.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Willem van Blanken 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben 3 jaar geleden een Uebler fietsendrager gekocht. De Fietsenmaker bestaat niet meer. 2 x met de importeur in Oldenzaal gebeld, deze mensen kunnen niet communiceren en weten niet wat service is. Een erg vervelende en onbeleefde man aan de telefoon….. Venderparts heeft ons op aan dringen van een familie lid inmiddels keurig geholpen. Dank jullie, ga zo door
Roel Schuurman 12-10-2021

Dag Martin,

Dank je wel. Service geven is niet moeilijk.
Mooi dat je het zo hebt ervaren.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Martin 04-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en zeer goede service/bezorging. Reageren zeer snel op mails en lossen het op. Helemaal top!!!!
Roel Schuurman 07-10-2021

Dag Martin,

Dank je wel.
Mooi dat je het zo hebt ervaren. We proberen steeds weer om ons best te doen.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Peter 30-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag een fietsdrager gekocht bij venderparts die zou woensdag geleverd worden woensdag kwam er niet toen heb ik donderdagmorgen een mailtje gestuurd en ik kreeg meteen bericht van venderparts dat het paket te groot was en het werd nu door iemand anders bezorgd
Tien minuten er na krijg ik bericht van mijn vrouw dat de fietsdrager is bezorgd
Dat vind ik nog eens een goede service
Venderparts bedank
Roel Schuurman 30-09-2021

Peter,

Dank je voor de beoordeling. Blij mee.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Anke 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor VenderParts ivm de goedkoopste prijs. De bestelling is de volgende dag geleverd. Helemaal top!
Roel Schuurman 30-09-2021

Dag Anke,

Mooi dat je het zo hebt ervaren. We proberen steeds weer om ons best te doen.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Pvlpeter 10-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uebler I21 90 gr met DC gekocht, opgehaald in de shop.
Thuis bleek de DC niet te werken.
Na éen email en één telefoontje met Roel Schuurmans kreeg ik op zijn voorstel een nieuwe set toegestuurd..
Op mijn verzoek een 60 gr versie omdat de 90 gr niet echt handig bleek. Bij deze werkte de DC direct.

Wat mij betreft absoluut een 10 voor Venderparts!!
Zo hoor je je klanten te behandelen en niet anders!
Roel Schuurman 10-09-2021

Hallo Peter

Veel plezier met de Uebler drager.
Dank voor het vertrouwen

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Michiel 26-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop! Goed geholpen via de mail, en heel klantvriendelijk. Product snel geleverd.
Roel Schuurman 26-08-2021

Goedemiddag Michiel,

Veel plezier met de Kenwood Navigatie.
Dank voor het vertrouwen

Groeten Roel Schuurman

Reageer

ellhteeuws 17-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb na de fout van mijzelf alsnog de gewenste fietsendrager van Uebler kunnen kopen bij Venderparts.
Ben uiterst vriendelijk geholpen door ......
Dus is mijn beoordeling een DIKKE 10. Vooral ook omdat .......Wessels mij zelf heeft benaderd en daardoor dit vervelende misverstand recht gezet kon worden. Hiervoor dank. Een bedrijf om bij iedereen aan te bevelen.
Roel Schuurman 17-08-2021

Dag Ellen,

Bedankt voor het mooie cijfer.
Fijn dat het opgelost is.

Groeten Roel Schuurman

Reageer

Daan Bosma 08-08-2021

Algemene score

10,0
Ik bestelde eind maart een fietsdrager. Er waren leveringsproblemen bij de fabrikant. Onze fietsvakantie, begin mei, naar Zuidlimburg dreigde in het water te vallen. Een telefoontje naar VenderParts was voldoende. Per ommegaande werd een nieuwe vergelijkbare fietsdrager van een ander merk opgestuurd. Deze mochten we gebruiken tot de bestelde zou komen. Dat noem ik pas service. Ik heb voor deze webshop gekozen, doordat ik voor mijn aanschaf overtuigd was van de betrouwbaarheid door eerder verschenen goede reviews.
Roel Schuurman 09-08-2021

Hallo Daan,

Dank voor de review . Zijn we blij mee.
Service geven is niet moeilijk, we doen het graag.


Groeten Team Venderparts

Reageer

Wim 11-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pro -User Diamant fietsendrager besteld. Goede bereikbaarheid, meedenkend. Ook naderhand met vraag over sleutel perfect geholpen. Ideaal een webshop die niet alleen vanuit verkoop kijkt, maar meedenkt en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Een aanrader perfecte mix van prijs /kwaliteit en service.
Roel Schuurman 11-07-2021

Hallo Wim,

Dank voor de review . Zijn we blij mee.
We proberen ons best te doen.
Veel plezier met de drager gewenst.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Reinier 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken de tas voor de uebler i21 gevonden. Geen namaak maar de echte originele. Snel geleverd en ook nog eens goed geholpen toen er bij de betaling iets mis ging. Top
Roel Schuurman 24-06-2021

Hoi,

Dank voor de review . Zijn we blij mee.
Veel plezier met de tas gewenst.

Groeten Team Venderparts

Reageer

BPT Kerklaan 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie fietsdrager gekocht voor een nette prijs. Keurig verpakt en vlot verstuurd. Nette communicatie over ontbrekend item, hetgeen keurig financieel werd opgelost.
Roel Schuurman 21-06-2021

Hoi,

Dank voor de review . Zijn we blij mee.
Veel plezier met de drager gewenst.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Gerald Veugelink 19-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week een fietsendrager besteld, de fietsendrager werkt uitstekend en ziet er netjes uit! Toen ik vragen had werd ik via de mail vriendelijk geholpen door het personeel. Betrouwbare en goede webwinkel!
Roel Schuurman 20-06-2021

Hoi heer Veugelink,

Dank voor de review . Zijn we blij mee.
Was uiteraard een kleine moeite. Veel plezier met de drager gewenst.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Willem E. 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Venderparts eind vorig jaar een fietsdrager gekocht. Door alle Corona-perikelen nu pas de fietsdrager gebruikt. En ik zal de sleutels ongetwijfeld gehad hebben, maar nu zijn ze zoek. 1 berichtje naar Venderparts en vrij snel antwoord terug dat nieuwe sleutels worden opgestuurd. Gewoon klasse behandeling!!!
Roel Schuurman 10-06-2021

Hoi Willem,

Dank voor de review . Zijn we blij mee.
Was uiteraard een kleine moeite. Veel plezier met de drager gewenst.

Groeten Team Venderparts

Reageer

E.T. 02-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, ondanks webshop toch persoonlijk! Welke fietsendrager is geschikt voor mij en mijn fietsen? Zoveel keus en verschillen, ik kwam er zelf niet uit. Mailtje gestuurd en kreeg uitgebreid advies, echt top en nog de goedkoopste onlineshop ook!
Roel Schuurman 03-06-2021

Hoi,

Dank voor de review . Zijn we blij mee. Veel plezier met de Thule.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Ray 01-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en kordate service. Werden correct te woord gestaan en gaven goed advies.
Roel Schuurman 01-06-2021

Hartelijk dank, uiteraard graag gedaan.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Michiel 16-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dakkoffer gekocht, betrof een demo-model. Snelle, duidelijke communicatie en een eerlijke prijs. Prettige service ter plaatse, product voldoet aan de verwachting.
Roel Schuurman 17-05-2021

Hartelijk dank, uiteraard graag gedaan.

Groeten Team Venderparts

Reageer

Henk 14-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare webwinkel. Neemt persoonlijk contact op wanneer de levering (van een fietsendrager) anders verloopt. Biedt alternatieven aan (koop beëindigen (geld terug), elders kopen, afwachten). Besloten om toch de levering via VenderParts.nl af te wachten. De fietsendrager werd toch nog sneller geleverd dan gedacht. Klantvriendelijke manier van bejegening. Achterhoekse mentaliteit.
Roel Schuurman 14-05-2021

Dank u wel, Veel plezier met de drager.

Groeten Team VenderParts.nl

Reageer

Floortje Jansen 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Denken mee, weten waar ze het over hebben en komen afspraken / levertijden na.
Erg fijn contact!
Roel Schuurman 14-05-2021

Dank u wel. Veel plezier met de fietsendrager.

Groeten Team VenderParts.nl

Reageer

Sander 02-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via advertentie wat gekocht hier. Erg snelle reactie en een realistische prijs. Goede afspraken mee te maken. Zal hier zeker vaker kopen als ik wat nodig heb.

Reageer

Alexandra 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service van het team Van Venderparts. Na verkeerd te zijn voorgelicht door een andere partij, gaven de heren van Venderparts mij het juiste advies. Goed ontvangen en goed geholpen in Halle. Venderparts is een zeer professioneel bedrijf, levert enorm goede service en bovendien verliep de communicatie snel via zowel mail, telefoon als app. Ik kan Venderparts iedereen aanbevelen.

Reageer

Herbert 15-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij mijn fietsdrager was een hendeltje gebroken, binnen een paar dagen het nieuwe onderdeel binnen geweldig

Geen gezeur, gewoon dingen goed geregeld, toppers

Reageer

Martijn 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Venderparts een 1-din autoradio van het merk/type Sony MEX-N7300BD aangekocht.
Bij telefonisch contact alvorens aankoop ben ik zeer correct en kundig te woord gestaan. Mijn voorkeur ging uit naar het merk Sony. Ik gaf mijn wensen aan en al snel kwam het type voornoemd als beste keus naar voren.
Het product werd na betaling direct de dag erna keurig zonder transportkosten aan huis bezorgd.
Exact als omschreven werd de radio geleverd en is inmiddels ingebouwd. Geweldig toestel in aanzicht, gebruik en vooral qua sound zeer prettig! Een van mijn wensen was een geïntegreerde telefoonfunctie voor handsfree telefoneren met externe microfoon. Deze wens was geen probleem en voldoet dan ook volledig.

Reageer

Uitmuntende service! 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een Thule fietsdrager kon ik niet slagen bij de plaatselijke rijwielhandelaar, niet bij Bol.com, niet bij Halfords en kwam ik via googelen terecht bij dit bedrijf.
Overal een levertijd van minimaal drie maanden!
Gisteren besteld in de voormiddag en binnen kwartier bericht dat de bestelde fietsdrager was verzonden en binnen nog geen 24 uur geleverd! Zo snel nog nooit meegemaakt.
Chapeau voor dit bedrijf en uiteraard de koeriersdienst.

Reageer

Ron te West 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke bestel-site, fantastische service en goed advies. Goed voorbeeld voor veel internet-winkels.

Reageer

Nien 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Contact gezocht met de klantenservice omdat ik een vraag had over de compatibiliteit van een product. Ontzettend aardig en behulpzaam! Zeker een aanrader. Product werd netjes dezelfde dag nog verzonden. Topservice!

Reageer

Arjan 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelde product moest nog op de markt komen. Na een paar maandjes keurig een mailtje ontvangen dat VenderParts ze op voorraad hadden gekregen. Daarna bij elke stap van de bestelling keurig op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader!

Reageer

Ruud Jansen 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van “Venderparts” is top. Bij fietserdrager was de kentekenhouder gescheurd. Na 1 telefoontje had ik 2 dagen later een nieuwe houder.
Geen gezeur maar direct actie.
Ik ben dus een hele tevreden klant

Reageer

Naomi 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren om iets voor 20:30 een radio van Kenwood besteld en vandaag al in huis! Snelle levering dus en ook ontzettend blij met de kwaliteit. Niks aan te merken op de radio en/of op de service

Reageer

Wesley S. 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij deze winkel een onderdeel gekocht voor het dashboard van een Fiat Panda 169. Ik kreeg deze ontzettend snel geleverd. Echter bleek dat ik het niet nodig had, en heb per mail contact opgenomen. Ik kreeg direct een reactie en heb het item netjes kunnen retourneren.
Super snelle en vriendelijke service! Top!

Reageer

Toon meer reviews